X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pewnikiem nie ma tam wieloosobowych sal, jak w No. Istne wylegarnie socjopatow, bo czy nie ma lepszej metody socjalizacji, niz opowiadanie sobie przey kolacji o hemoroidach i lupiezu wujka Jozka? ;)
    I co sie nie da, ze jak sie nie da? Kurwa i wypierdalaj zawsze sie da przetlumaczyc, w semantyke sie nie baw i tyle. ;)
    Proszę cie, te wszystkie francuskie przekleństwa sa żałosne.
    A poza tym tutejsi bezboznicy nie zrozumieją kontekstu religijnego.
    Ja dwa razy leżałam w szpitalu w pl z jakaś baba i za każdym razem wypisywalam sie wcześniej na własne życzenie.
    Jednego taszuna z bobrem na nogach myślałam ze uduszę Życiem na gorąco, którym mi kurwa zaczynała szelescic jak tylko udało mi sie zasnąć. A jak nie miała gazety, to jeczala, pierdziala i chrapala. Minęło 15 lat a ja nadal pamietam jak sie nazywała. Zofia Wawak.

Pusurek, Mega, gretka, Elfik, Sabina, SolarPolar, kkisia, Bursztyn, iwcia77, HappyJo, Bozia3, Arwena, ania.g, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Proszę cie, te wszystkie francuskie przekleństwa sa żałosne.
    A poza tym tutejsi bezboznicy nie zrozumieją kontekstu religijnego.
    Ja dwa razy leżałam w szpitalu w pl z jakaś baba i za każdym razem wypisywalam sie wcześniej na własne życzenie.
    Jednego taszuna z bobrem na nogach myślałam ze uduszę Życiem na gorąco, którym mi kurwa zaczynała szelescic jak tylko udało mi sie zasnąć. A jak nie miała gazety, to jeczala, pierdziala i chrapala. Minęło 15 lat a ja nadal pamietam jak sie nazywała. Zofia Wawak.
    A co? Przychodzila pigula i mowila: Pani Wawakowa, czopek przynioslam? ;)
    Ja lubie szpitalne klimaty, ciekawe sa zawsze pod wzgledem socjologicznym i dosc dobrze sie w nich odnajduje ( kolonie tez lubilam ;) ). Ale 2 lata temu po operacji kolana lezac tylko jedna dobe w wielkim bolu, myslalam, ze zajebie kobiete, ktora lezala ze mna. Chrapala tak, ze pielegniarki z dyzurki na koncu korytarza przychodzily ja budzic, bo sie baly, ze sie skonczy bezdechem i beda mialy klopot. A ja chcialam ja zaciukac kula ortopedyczna, ale ciezko bylo dosiegnac....

Mega, Simba, gretka, Elfik, Sabina, kkisia, kapturnica, HappyJo, Arwena, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja lubie szpitalne klimaty, ciekawe sa zawsze pod wzgledem socjologicznym i dosc dobrze sie w nich odnajduje ( kolonie tez lubilam ;) ). Ale 2 lata temu po operacji kolana lezac tylko jedna dobe w wielkim bolu, myslalam, ze zajebie kobiete, ktora lezala ze mna. Chrapala tak, ze pielegniarki z dyzurki na koncu korytarza przychodzily ja budzic, bo sie baly, ze sie skonczy bezdechem i beda mialy klopot. A ja chcialam ja zaciukac kula ortopedyczna, ale ciezko bylo dosiegnac....

oooo, ja po pierwszym porodzie lezałam w dwójce i dokoptowali mi kobitę
    (starą- wydawało mi się wtdey - miała 36 lat...:-/)
    urodziła piąte dziecko... ale to szczegół

miała owłosione jak dzik nogi, chrapała jak niedźwiedź i non stop miała włączone radio maryja...
    3 dni Ojca Rydzyka...

żadna mnie nie przebije

edit. Przy następnym wielkim głosem żądałam jedynki ale akurat nie mieli,
    ale oprócz tabuna odwiedzających dziewczynę gości nie było tak źle,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:34

Simba, Pusurek, Elfik, Sabina, Mega, caffe, SolarPolar, kkisia, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Myśmy kiedyś byli nad jeziorem z młodsza siostra mojego ojca ktora podobnie chrapala, wiec kupiliśmy jej w aptece krople na to chrapanie. Rano wszyscy wstają wyspani i zadowoleni a ta siedzi wkurwiona na tarasie i jara jedna fajkę za druga. Cała noc oka nie zmruzyla :)

Pusurek, Elfik, Sabina, Mega, caffe, Reni, kkisia, HappyJo, Bozia3, Arwena, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    oooo, ja po pierwszym porodzie lezałam w dwójce i dokoptowali mi kobitę
    (starą- wydawało mi się wtdey - miała 36 lat...:-/)
    urodziła piąte dziecko... ale to szczegół

miała owłosione jak dzik nogi, chrapała jak niedźwiedź i non stop miała włączone radio maryja...
    3 dni Ojca Rydzyka...

żadna mnie nie przebije
    Wygralas

macduska, Sabina, Mega, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wygralas
    a nie mówiłam :-)

Mega, kapturnica, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba - zobacz -

nic nie musisz robić, jeść dadza, sprzątać nie trzeba, prac nie trzeba, twixy pod kontrolą, dupy nikt nie zawraca...

gdzie ci będzie lepiej?

Simba, Pusurek, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Simba - zobacz -

nic nie musisz robić, jeść dadza, sprzątać nie trzeba, prac nie trzeba, twixy pod kontrolą, dupy nikt nie zawraca...

gdzie ci będzie lepiej?
    Ale ja wlasnie zupełnie nie narzekam :) a jedyne czego sie teraz naprawdę boje to kichnac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:38

Sabina, Elfik, Mega, SolarPolar, kkisia, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, na dziś jesteś moim aidolem :)

uśmiałam się jak dzika norka.

Leż, wypoczywaj, ciesz się statusem błogosławionej ciężarnej...
    O kręgosłup zadbaj, jak widziałam to karmienie bliźniąt spod pachy, to do tego trzeba mieć zdrowie...:))))))

Mega, macduska, Simba, SolarPolar, kkisia, Bozia3, Arwena, moremi, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech zyje Zalando! Wlasnie zrobilam swiateczne zakupy dla mojej bandy. W sobote z corka nic nie kupilam, przerazil mnie ten biegajacy tlum, kupujacy cokolwiek. Powiedzialam, ze do swiat na zaden szoping mnie nawet wolami nie wyciagna.
    To se zrobilam szoping w domu. Milo, cieplo, cichutko, zadnych Dzingl belsow przy uszach, kawke popijam, moze byc lepiej? ;)

Mega, Simba, Bozia3, Arwena, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Niech zyje Zalando! Wlasnie zrobilam swiateczne zakupy dla mojej bandy. W sobote z corka nic nie kupilam, przerazil mnie ten biegajacy tlum, kupujacy cokolwiek. Powiedzialam, ze do swiat na zaden szoping mnie nawet wolami nie wyciagna.
    To se zrobilam szoping w domu. Milo, cieplo, cichutko, zadnych Dzingl belsow przy uszach, kawke popijam, moze byc lepiej? ;)
    tak sie najlepiej kupuje :D ale ciuchy to jednak wole osobiscie, przymierzyc, obejrzeć sie w lustrze i takie tam... :D

Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    tak sie najlepiej kupuje :D ale ciuchy to jednak wole osobiscie, przymierzyc, obejrzeć sie w lustrze i takie tam... :D
    E tam. Se przymierza pod choinka. Jak nie pasi, to wymieniamy, gratis sa zwroty. Ale chlop raczej typowy, corka szczupla nastolatka, bedzie pasic. :)

Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, tylko przed świętami nic nie prasuj ;D

Mega, macduska, Simba, Sabina, gretka, kkisia, iwcia77, Bozia3, peppapig, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Simba, na dziś jesteś moim aidolem :)

uśmiałam się jak dzika norka.

Leż, wypoczywaj, ciesz się statusem błogosławionej ciężarnej...
    O kręgosłup zadbaj, jak widziałam to karmienie bliźniąt spod pachy, to do tego trzeba mieć zdrowie...:))))))
    Oj weez 0blush2.gif

A stanu błogosławionego nie będę komentować, ale jak dorwe chuja ktory to powiedzenie wymyślił...

Mega, Sabina, gretka, Reni, Bursztyn, iwcia77, caffe, Arwena, Pusurek, moremi, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    :)

caffe, Pusurek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    w ogole sie trzymaj z daleka od żelazka ;)

Pusurek, caffe lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba humorek Ci sie w tym szpitalu wyostrzyl:-)

Mega, Simba, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77, Bozia3, Arwena, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Witam

Teskno mi bylo za Wami i tym forum, poprosilam chlopa zeby mi przeniosl lapka, bo ja mam zakaz wstawania z lozeczka jedynie za potrzeba-ale to tez po okiem drugiej osoby ech zapowiadaja sie super swieta, jak tak dalej pojdzie ze mna...:-(

ale operacja się udała?

trzymaj się mMła!

peppapig lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie ze to przegięcie podawać takie jedzenie w szpitalu?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f0588065fb6.jpg

No dobra, żartowałam ;)

Mega, Sabina, Reni, Bursztyn, iwcia77, kapturnica, Bozia3, Arwena, moremi, caffe, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Simba humorek Ci sie w tym szpitalu wyostrzyl:-)
    No przeca nie będę biadolić, bo i po co?

Mega lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 5994 5995 5996 5997 5998 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ