35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Z historii komunikacji miejskiej: rano wsiadlam do pierwszego autobusu o godz. 6.38 - stanal kolo mnie facet ktory smierdzial ryba. No nie rozumiem , na sniadanie rybsko albo ..... niemyta zona? Bylo mi strasznie zle. I tak 7 przystanow w odorze ryby.
Mega, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, Reni, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba Ty to jesteś gosciowa
zadnego sapania
Solar ma rację jesteś miszczu 
Mam nadzieję że szybko poczujesz się lepiej i wytrzymasz z brzucholem jak najdłużej
trzymamam kciuki i podziwiam
Mega, SolarPolar, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ekhem , ekhem ...
pytam cichutko czy ktoś by chciał magnesy z Dubaju?
Jak się uda kupić oczywiście.
Mła, mła. Jeśli już podchodzę jako "ekspertka"
Swoją drogą znów nie nadążam z czytaniem. Może wyrobie do wieczora
moremi lubi tę wiadomość
-
jjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a zem gupia, bo bylam i nie kupilam sobiemacduska wrote:Ekhem , ekhem ...
pytam cichutko czy ktoś by chciał magnesy z Dubaju?
Jak się uda kupić oczywiście.
moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja mam chyba nie miec tych dzieci....
Zrobilam test owul.- pozytywny, no to sie ucieszylam, chcialam na chlopa wskoczyc przed dyzurem, a tu sie okazyje ze chlop choory, ma 37.6, katar, bol w kosciach..od wczoraj sie tak zaczynalo zbierac ale polazl do roboty i sie chyba doprawil. On by sie nawet i pobzykal, ale zastanawiam sie czy to ma sens, i czy umarlakami nie bedzie strzelal jakimis....?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:39
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, Simba, nick nieaktualny, malgos741, Reni lubią tę wiadomość
-
no u mnie to standard...w autobusie same afrykance smierdzace rybami i wogole starym zjelczalym olejem ...nie wiem czy to brak pralek i okapow kuchennych , czy otwieranie okien podczas gotowania ich "boli"...fujSolarPolar wrote:Z historii komunikacji miejskiej: rano wsiadlam do pierwszego autobusu o godz. 6.38 - stanal kolo mnie facet ktory smierdzial ryba. No nie rozumiem , na sniadanie rybsko albo ..... niemyta zona? Bylo mi strasznie zle. I tak 7 przystanow w odorze ryby.
SolarPolar, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto czarny napletek tak śmierdziiwcia77 wrote:no u mnie to standard...w autobusie same afrykance smierdzace rybami i wogole starym zjelczalym olejem ...nie wiem czy to brak pralek i okapow kuchennych , czy otwieranie okien podczas gotowania ich "boli"...fuj
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Zaraz tam umarlaki- poprostu gorace chlopaki!Bursztyn wrote:Dziewczyny, ja mam chyba nie miec tych dzieci....
Zrobilam test owul.- pozytywny, no to sie ucieszylam, chcialam na chlopa wskoczyc przed dyzurem, a tu sie okazyje ze chlop choory, ma 37.6, katar, bol w kosciach..od wczoraj sie tak zaczynalo zbierac ale polazl do roboty i sie chyba doprawil. On by sie nawet i pobzykal, ale zastanawiam sie czy to ma sens, i czy umarlakami nie bedzie strzelal jakimis....?
iwcia77, Simba, nick nieaktualny, Mango, moremi lubią tę wiadomość
-
Poki nie ma bardzo wysokiej goraczki i nie wzial zabójczego antybiotyku bzykaj do woli..Nic nie bedzie mu...Bursztyn wrote:Dziewczyny, ja mam chyba nie miec tych dzieci....
Zrobilam test owul.- pozytywny, no to sie ucieszylam, chcialam na chlopa wskoczyc przed dyzurem, a tu sie okazyje ze chlop choory, ma 37.6, katar, bol w kosciach..od wczoraj sie tak zaczynalo zbierac ale polazl do roboty i sie chyba doprawil. On by sie nawet i pobzykal, ale zastanawiam sie czy to ma sens, i czy umarlakami nie bedzie strzelal jakimis....?
iwcia77, Bursztyn, nick nieaktualny, moremi, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

-
Ale ponizej 38stopni to nie goraczka ale stan podgoraczkowy..Ugotuja sie jak bedzie miał z 40..Takze Burszta poki nie wyłożyło go calkiem to bier poki tylko ciepełły a jeszcze nie wrzacy
Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, Mango, moremi, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyco ci szkodzi spróbować? przeciez mu nie płacisz a toBursztyn wrote:Misiek, ja sie pytam serio
co z takich przegrzanych jaj moze wyjsc?
ma sens taki bzyk czy lepiej se odpuscic?
najwyżej nie wyjdzie
Bursztyn, nick nieaktualny, Mango, moremi, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

...tylko, ze to same baby w tych autobusach