X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z historii komunikacji miejskiej: rano wsiadlam do pierwszego autobusu o godz. 6.38 - stanal kolo mnie facet ktory smierdzial ryba. No nie rozumiem , na sniadanie rybsko albo ..... niemyta zona? Bylo mi strasznie zle. I tak 7 przystanow w odorze ryby.

Mega, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, Reni, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, ania.g, caffe lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No przeca nie będę biadolić, bo i po co?
    I dobrze!

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba Ty to jesteś gosciowa :-) zadnego sapania :-) Solar ma rację jesteś miszczu :-)
    Mam nadzieję że szybko poczujesz się lepiej i wytrzymasz z brzucholem jak najdłużej :-) trzymamam kciuki i podziwiam <3

Mega, SolarPolar, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Mala napisz co i jak!

Mega lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni i co slychac w majtach?

Mega, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

• HappyJo Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ekhem , ekhem ...
    pytam cichutko czy ktoś by chciał magnesy z Dubaju?
    Jak się uda kupić oczywiście.

Mła, mła. Jeśli już podchodzę jako "ekspertka" ;-)

Swoją drogą znów nie nadążam z czytaniem. Może wyrobie do wieczora ;-)

moremi lubi tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ekhem , ekhem ...
    pytam cichutko czy ktoś by chciał magnesy z Dubaju?
    Jak się uda kupić oczywiście.
    jjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a zem gupia, bo bylam i nie kupilam sobie :-O

moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja mam chyba nie miec tych dzieci....
    Zrobilam test owul.- pozytywny, no to sie ucieszylam, chcialam na chlopa wskoczyc przed dyzurem, a tu sie okazyje ze chlop choory, ma 37.6, katar, bol w kosciach..od wczoraj sie tak zaczynalo zbierac ale polazl do roboty i sie chyba doprawil. On by sie nawet i pobzykal, ale zastanawiam sie czy to ma sens, i czy umarlakami nie bedzie strzelal jakimis....?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:39

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, Simba, nick nieaktualny, malgos741, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.S to juz 2 miesiac bedzie w plecy, przeciez caly listopad to byl pierdolony Kazachstan....

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Z historii komunikacji miejskiej: rano wsiadlam do pierwszego autobusu o godz. 6.38 - stanal kolo mnie facet ktory smierdzial ryba. No nie rozumiem , na sniadanie rybsko albo ..... niemyta zona? Bylo mi strasznie zle. I tak 7 przystanow w odorze ryby.
    no u mnie to standard...w autobusie same afrykance smierdzace rybami i wogole starym zjelczalym olejem ...nie wiem czy to brak pralek i okapow kuchennych , czy otwieranie okien podczas gotowania ich "boli"...fuj

SolarPolar, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no u mnie to standard...w autobusie same afrykance smierdzace rybami i wogole starym zjelczalym olejem ...nie wiem czy to brak pralek i okapow kuchennych , czy otwieranie okien podczas gotowania ich "boli"...fuj
    to czarny napletek tak śmierdzi

iwcia77 lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Zrobilam test owul.- pozytywny, no to sie ucieszylam, chcialam na chlopa wskoczyc przed dyzurem, a tu sie okazyje ze chlop choory, ma 37.6, katar, bol w kosciach..od wczoraj sie tak zaczynalo zbierac ale polazl do roboty i sie chyba doprawil. On by sie nawet i pobzykal, ale zastanawiam sie czy to ma sens, i czy umarlakami nie bedzie strzelal jakimis....?
    Zaraz tam umarlaki- poprostu gorace chlopaki!

iwcia77, Simba, nick nieaktualny, Mango, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Poki nie ma bardzo wysokiej goraczki i nie wzial zabójczego antybiotyku bzykaj do woli..Nic nie bedzie mu...

iwcia77, Bursztyn, nick nieaktualny, moremi, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    to czarny napletek tak śmierdzi
    a to nie wiem , nie mam wiedzy w tym zakresie ;D ...tylko, ze to same baby w tych autobusach :)...oj to moze sie nie myja :-O

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Zaraz tam umarlaki- poprostu gorace chlopaki!
    Misiek, ja sie pytam serio
    co z takich przegrzanych jaj moze wyjsc?
    ma sens taki bzyk czy lepiej se odpuscic?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Poki nie ma bardzo wysokiej goraczki i nie wzial zabójczego antybiotyku bzykaj do woli..Nic nie bedzie mu...
    jemu nie, ale plemniory moze beda ugotowane od wysokiej goraczki ;D

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ma teraz 36.7 i bral tylko pparacetamol

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ponizej 38stopni to nie goraczka ale stan podgoraczkowy..Ugotuja sie jak bedzie miał z 40..Takze Burszta poki nie wyłożyło go calkiem to bier poki tylko ciepełły a jeszcze nie wrzacy 8)

Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, Mango, moremi, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jemu nie, ale plemniory moze beda ugotowane od wysokiej goraczki ;D
    no wlasnie o to mi chodzilo
    i to wcale nie jest smieszne

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Misiek, ja sie pytam serio
    co z takich przegrzanych jaj moze wyjsc?
    ma sens taki bzyk czy lepiej se odpuscic?
    co ci szkodzi spróbować? przeciez mu nie płacisz a to
    najwyżej nie wyjdzie

Bursztyn, nick nieaktualny, Mango, moremi, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 5995 5996 5997 5998 5999 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ