35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Z historii komunikacji miejskiej: rano wsiadlam do pierwszego autobusu o godz. 6.38 - stanal kolo mnie facet ktory smierdzial ryba. No nie rozumiem , na sniadanie rybsko albo ..... niemyta zona? Bylo mi strasznie zle. I tak 7 przystanow w odorze ryby.
Mega, Sabina, gretka, kkisia, Reni, iwcia77, kapturnica, macduska, Bozia3, Pusurek, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba Ty to jesteś gosciowa
zadnego sapania
Solar ma rację jesteś miszczu
Mam nadzieję że szybko poczujesz się lepiej i wytrzymasz z brzucholem jak najdłużejtrzymamam kciuki i podziwiam
Mega, SolarPolar, kkisia, iwcia77, Simba, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ekhem , ekhem ...
pytam cichutko czy ktoś by chciał magnesy z Dubaju?
Jak się uda kupić oczywiście.
Mła, mła. Jeśli już podchodzę jako "ekspertka"
Swoją drogą znów nie nadążam z czytaniem. Może wyrobie do wieczora
moremi lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Ekhem , ekhem ...
pytam cichutko czy ktoś by chciał magnesy z Dubaju?
Jak się uda kupić oczywiście.moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja mam chyba nie miec tych dzieci....
Zrobilam test owul.- pozytywny, no to sie ucieszylam, chcialam na chlopa wskoczyc przed dyzurem, a tu sie okazyje ze chlop choory, ma 37.6, katar, bol w kosciach..od wczoraj sie tak zaczynalo zbierac ale polazl do roboty i sie chyba doprawil. On by sie nawet i pobzykal, ale zastanawiam sie czy to ma sens, i czy umarlakami nie bedzie strzelal jakimis....?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:39
Sabina, kapturnica, macduska, Bozia3, Simba, Arwena, malgos741, Reni lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Z historii komunikacji miejskiej: rano wsiadlam do pierwszego autobusu o godz. 6.38 - stanal kolo mnie facet ktory smierdzial ryba. No nie rozumiem , na sniadanie rybsko albo ..... niemyta zona? Bylo mi strasznie zle. I tak 7 przystanow w odorze ryby.
SolarPolar, Mega, kapturnica, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no u mnie to standard...w autobusie same afrykance smierdzace rybami i wogole starym zjelczalym olejem ...nie wiem czy to brak pralek i okapow kuchennych , czy otwieranie okien podczas gotowania ich "boli"...fuj
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dziewczyny, ja mam chyba nie miec tych dzieci....
Zrobilam test owul.- pozytywny, no to sie ucieszylam, chcialam na chlopa wskoczyc przed dyzurem, a tu sie okazyje ze chlop choory, ma 37.6, katar, bol w kosciach..od wczoraj sie tak zaczynalo zbierac ale polazl do roboty i sie chyba doprawil. On by sie nawet i pobzykal, ale zastanawiam sie czy to ma sens, i czy umarlakami nie bedzie strzelal jakimis....?iwcia77, Simba, Sabina, Mango, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dziewczyny, ja mam chyba nie miec tych dzieci....
Zrobilam test owul.- pozytywny, no to sie ucieszylam, chcialam na chlopa wskoczyc przed dyzurem, a tu sie okazyje ze chlop choory, ma 37.6, katar, bol w kosciach..od wczoraj sie tak zaczynalo zbierac ale polazl do roboty i sie chyba doprawil. On by sie nawet i pobzykal, ale zastanawiam sie czy to ma sens, i czy umarlakami nie bedzie strzelal jakimis....?iwcia77, Bursztyn, Sabina, moremi, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
Ale ponizej 38stopni to nie goraczka ale stan podgoraczkowy..Ugotuja sie jak bedzie miał z 40..Takze Burszta poki nie wyłożyło go calkiem to bier poki tylko ciepełły a jeszcze nie wrzacy
Bursztyn, iwcia77, peppapig, Mega, Arwena, Sabina, gretka, Mango, moremi, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Misiek, ja sie pytam serio
co z takich przegrzanych jaj moze wyjsc?
ma sens taki bzyk czy lepiej se odpuscic?
najwyżej nie wyjdzieBursztyn, peppapig, Mango, moremi, malgos741, caffe lubią tę wiadomość