35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zawsze tak pisze , to wtedy nie tak widac , ze Bledy Robie .... Popisz na moim iPad to tez kropki bedziesz stawiacSimba wrote:Evans, przepraszam, ale muszę: co Ty z tymi kropkami dziewczyno? .......................
No i przecinki to zaraz za wyrazem stawia sie.
Sorry mam nerwice natręctw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 18:53
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Dzięki,
ja zwykła miałam w normie, w środę jadę zrobić z obciążeniem - zobaczymy
edit. czy w razie wystąpienia do tego czsu @ mogę robić prolaktynę ?
edit-widze ,ze co elkarz inna metoda badan hehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 18:54
-
Simba wrote:Evans, przepraszam, ale muszę: co Ty z tymi kropkami dziewczyno? .......................
No i przecinki to zaraz za wyrazem stawia sie.
Sorry mam nerwice natręctw.iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale kiedy chcesz prolaktyne robic???Bo sa 2szkoly albow 3cim dniu albo w 21 dniu cyklu..Ja robiłam w 3cim dniu cyklu..Tak mi kazal i endo i gin
edit-widze ,ze co elkarz inna metoda badan heheheh -
Macdu..a ty kiedys pisałas ,ze masz skape miesiaczki jak dobrze pamietam..Moze byc to wpl wysokiej prolaktyny..WIesz to taka ukladanka..Prolaktyna-niedoczynnosc tarczycy powiazanie jak najbardziej..A wysoka prolaktyna to zaburzenia owulacji , skape miesiaczki i bolesne piersi,...
macduska lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Zalacaj w 3 dc lub 21 dc ze wzgledu na inne badania i przy okazji prolaktyna by nie dziobac zyl . Ale prolaktyne mona zrobic w kadym dniu cyklu.
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Zalacaj w 3 dc lub 21 dc ze wzgledu na inne badania i przy okazji prolaktyna by nie dziobac zyl . Ale prolaktyne mona zrobic w kadym dniu cyklu.
Pewnie kolejny zjebany wynik będzie.
Az dziw że jeszcze jestem w jednym kawałku.
Co do dodatkowych kg, to mi po paru cylklach stymulacji też wyściółka tłuszczowa się pojawiła.
Pocieszam się, że to na zimę tylko... ( Simba ale wogóle to kilka kropek można, co?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 19:01
Mega, moremi, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Smart to smart ale na srajfonie nie jest tak zle.
Evans, Mega, iwcia77, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:To zrobię w 23.
Pewnie kolejny zjebany wynik będzie.
Az dziw że jeszcze jestem w jednym kawałku.
Co do dodatkowych kg, to mi po paru cylklach stymulacji też wyściółka tłuszczowa się pojawiła.
Pocieszam się, że to na zimę tylko... ( Simba ale wogóle to kilka kropek można, co?) -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Hmm ja robiłam wteyd tylko prolaktyne i prolaktyne po tabsie..Kazalw 3cim najlepiej zrobic i w godziniach miedzy 8a 12 bo pozniej juz prolaktyna sie bardzo zmienia.