35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie dopoadal blokada wieczorem w szpitalu myslalam ze sie posram z bolu ,a lekarze nie wiedzieli co mi jest ,robili ekg ,badal mnie Chirurg,naszprycowali mnie przeciebolowymi kroplowkami i po 3 godzinach okropnego bolu troche mi przeszlo .zasnelam budzi mnie polozna i mowi robimy cesarke zle z Toba ,nawet nie pozwolila mi sie wysikac odrazu cewnik i za chwile juz mialm Helenke.Wiec Simba uwazajSimba wrote:Yeaaaaaah!!!!!!
Simba lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Co do godziny badan i innych zalecen (zero seksu i wodki dzien przed bDaniem) to sie zgodze.
I zero wysilku wiekszego dzien wczesniej plus odpuscic se dotykanie cyckow
AAA widzisz Macdu nie zapomnij ..Nie bierz tabsa na tarczycerano bo to tez moze wpl na poziom prolaktyny..Potem se zazyjWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 19:05
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Dziewczyny to można zrobić prolaktyne z progesteronem razem?
Musze wiedzieć ile mam,żesz szlak fak!peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Jutro podjade i sie zapytam,co i jak. Muszę zrobić te badania może nie będą bardzo drogie. Jeszcze sie okaże że sie bzykamy i ni cholery i tak..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 19:37
-
nick nieaktualnyA w ogole to przez was pogorszyl mi sie wzrok! Czytam i pisze na moim durnym smarcie, w ciemnym lozku, jak dzieciaka usypiam i no widze gorzej! A ja juz nie chce nosic okularow!!!
Gdzie mam zlozyc zazalenie? Do admina moze? Dostane jakies odszkodowanie??Mega, SolarPolar, kapturnica, anna maria, moremi, kkisia, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
a ja caly czas słyszę teksy ze nie zaleca sie badania prolaktyny po obciążeniu, kurwa i co? Ile płacicie za badania prolaktyny z obciążeniem bez skierowania?
-
peppapig wrote:Dziewczyny to można zrobić prolaktyne z progesteronem razem?
Musze wiedzieć ile mam,żesz szlak fak!peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:a ja caly czas słyszę teksy ze nie zaleca sie badania prolaktyny po obciążeniu, kurwa i co? Ile płacicie za badania prolaktyny z obciążeniem bez skierowania?
moremi lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Podczytuję ale czasu brak.
Simbatrzymaj się jeszcze trochę w tym trójpaku.
Jutro zaczynają się próbne egzaminy gimnazjalne, a ja zastanawiam się czy moja córka w ogóle da radę wyjść z samochodu i wejść do szkoły. Ma zapewnioną osobną salę do egzaminów żeby nie musiała przebywać w tłumie ale czy do niej dotrze? Jak ja bym chciała żeby była zwykłą nastolatką urywającą się z domu na randki i imprezy.
Marcel dziś po usg bioderek i wsio ok. Niestety testujemy kolejne mleko bo wciąż są problemy.
Tak mi ten czas ucieka że nawet nie byłam jeszcze na kontroli u gina po porodzie i nie wiem czy się w tym roku wybiorę.Pusurek, iwcia77, kapturnica, gretka, anna maria, moremi, kkisia, macduska, Simba, gosia7122, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mega wrote:a ja caly czas słyszę teksy ze nie zaleca sie badania prolaktyny po obciążeniu, kurwa i co? Ile płacicie za badania prolaktyny z obciążeniem bez skierowania?
kapturnica, peppapig, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ania a nie mozesz sprobowac podac zmodyfikowane mleko kozie?ania.g wrote:Dobry wieczór
Podczytuję ale czasu brak.
Simbatrzymaj się jeszcze trochę w tym trójpaku.
Jutro zaczynają się próbne egzaminy gimnazjalne, a ja zastanawiam się czy moja córka w ogóle da radę wyjść z samochodu i wejść do szkoły. Ma zapewnioną osobną salę do egzaminów żeby nie musiała przebywać w tłumie ale czy do niej dotrze? Jak ja bym chciała żeby była zwykłą nastolatką urywającą się z domu na randki i imprezy.
Marcel dziś po usg bioderek i wsio ok. Niestety testujemy kolejne mleko bo wciąż są problemy.
Tak mi ten czas ucieka że nawet nie byłam jeszcze na kontroli u gina po porodzie i nie wiem czy się w tym roku wybiorę.ania.g lubi tę wiadomość