X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ups ale prolaktyna dobra była bez obciążenia.
    Nie robiłam po obciążeniu chyba.
    U mnie bez obciazenia tez bardzo dobra a po obciazeniu 20- krotnie wyzsza.

• anna maria Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dopoadal blokada wieczorem w szpitalu myslalam ze sie posram z bolu ,a lekarze nie wiedzieli co mi jest ,robili ekg ,badal mnie Chirurg,naszprycowali mnie przeciebolowymi kroplowkami i po 3 godzinach okropnego bolu troche mi przeszlo .zasnelam budzi mnie polozna i mowi robimy cesarke zle z Toba ,nawet nie pozwolila mi sie wysikac odrazu cewnik i za chwile juz mialm Helenke.Wiec Simba uwazaj :-)
    Simba wrote:
    Yeaaaaaah!!!!!!

Simba lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Co do godziny badan i innych zalecen (zero seksu i wodki dzien przed bDaniem) to sie zgodze.

I zero wysilku wiekszego dzien wczesniej plus odpuscic se dotykanie cyckow 8)

AAA widzisz Macdu nie zapomnij ..Nie bierz tabsa na tarczycerano bo to tez moze wpl na poziom prolaktyny..Potem se zazyj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 19:05

macduska lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też chyba zrobie tę prolaktyne..
    Ale juz w 3 dn cyklu. Witki mi opadły.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    To ja też chyba zrobie tę prolaktyne..
    Ale juz w 3 dn cyklu. Witki mi opadły.
    Moja normalna byla 9 po obciazeniu 16razy wyzsza ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moja normalna byla 9 po obciazeniu 16razy wyzsza ;)
    W wiekszosci prolaktyne mialam 9, ostatnio jak robilam z obciazeniem to wyjsciowa byla 19 a po tabletce prawie 20 razy wyzsza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to można zrobić prolaktyne z progesteronem razem?
    Musze wiedzieć ile mam,żesz szlak fak!

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Jkabys robila w 7mym dniu po ovu to czemu nie?? A po tabsie tez chcesz robic??Bo jesli tak to upewnij sie czy dane lab posiada tabsa.Bo u mnie sie kumpela w chuja zrobila bo nie mieli

peppapig lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba już byłam, przeczytalam, teraz Ty masz ;-)

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę męża pożegnać, jedziem do roboty. Zajrze później :-)

Mega, kapturnica, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro podjade i sie zapytam,co i jak. Muszę zrobić te badania może nie będą bardzo drogie. Jeszcze sie okaże że sie bzykamy i ni cholery i tak..

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Jutro podjade i sie zapytam,co i jak. Muszę zrobić te badania może nie będą bardzo drogie. Jeszcze sie okaże że sie bzykamy i ni cholery i tak..
    Ja robie na skierowanie bo zwykla prolaktyna u mnie 25 ale ta po obciazeniu 57zeta.Zdzierstwo!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 19:37

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole to przez was pogorszyl mi sie wzrok! Czytam i pisze na moim durnym smarcie, w ciemnym lozku, jak dzieciaka usypiam i no widze gorzej! A ja juz nie chce nosic okularow!!!
    Gdzie mam zlozyc zazalenie? Do admina moze? Dostane jakies odszkodowanie??

Mega, SolarPolar, kapturnica, anna maria, moremi, kkisia, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja caly czas słyszę teksy ze nie zaleca sie badania prolaktyny po obciążeniu, kurwa i co? Ile płacicie za badania prolaktyny z obciążeniem bez skierowania?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Mozna. Najpierw pobieraja krew na progesteron i prolaktyne wyjsciowa potem lykasz tabsa i po godzinie pobieraja ponownie krew na prolaktyne.

peppapig lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    a ja caly czas słyszę teksy ze nie zaleca sie badania prolaktyny po obciążeniu, kurwa i co? Ile płacicie za badania prolaktyny z obciążeniem bez skierowania?
    Też słyszałam,że się nie zaleca ale wtedy jak leczyć skoro bez obciążenia jest ok?

moremi lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór
    Podczytuję ale czasu brak.
    Simba <3 trzymaj się jeszcze trochę w tym trójpaku.
    Jutro zaczynają się próbne egzaminy gimnazjalne, a ja zastanawiam się czy moja córka w ogóle da radę wyjść z samochodu i wejść do szkoły. Ma zapewnioną osobną salę do egzaminów żeby nie musiała przebywać w tłumie ale czy do niej dotrze? Jak ja bym chciała żeby była zwykłą nastolatką urywającą się z domu na randki i imprezy.
    Marcel dziś po usg bioderek i wsio ok. Niestety testujemy kolejne mleko bo wciąż są problemy.
    Tak mi ten czas ucieka że nawet nie byłam jeszcze na kontroli u gina po porodzie i nie wiem czy się w tym roku wybiorę.

Pusurek, iwcia77, kapturnica, gretka, anna maria, moremi, kkisia, macduska, Simba, gosia7122, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Mi przez dwa lata staran tez nie zalecali bo wyjsciowa dobra ale 10 lat temu wyjsciowa byla wysoka i pomyslalam ze moze w prolaktynie ponownie tkwi problem( oprocz starych jajek i zwiotczalych plemnikow:-)) wiec sama z siebie zrobilam te badania. Nie pamietam ile zaplacilam .

kapturnica, peppapig, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wyzej napisałam ile u mnie..Ponad 50zeta ta po obciazeniu....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a nie mozesz sprobowac podac zmodyfikowane mleko kozie?
    ania.g wrote:
    Dobry wieczór
    Podczytuję ale czasu brak.
    Simba <3 trzymaj się jeszcze trochę w tym trójpaku.
    Jutro zaczynają się próbne egzaminy gimnazjalne, a ja zastanawiam się czy moja córka w ogóle da radę wyjść z samochodu i wejść do szkoły. Ma zapewnioną osobną salę do egzaminów żeby nie musiała przebywać w tłumie ale czy do niej dotrze? Jak ja bym chciała żeby była zwykłą nastolatką urywającą się z domu na randki i imprezy.
    Marcel dziś po usg bioderek i wsio ok. Niestety testujemy kolejne mleko bo wciąż są problemy.
    Tak mi ten czas ucieka że nawet nie byłam jeszcze na kontroli u gina po porodzie i nie wiem czy się w tym roku wybiorę.

ania.g lubi tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 5998 5999 6000 6001 6002 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ