35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ma sens.. do póki oddycha bzykajBursztyn wrote:Dziewczyny, ja mam chyba nie miec tych dzieci....
Zrobilam test owul.- pozytywny, no to sie ucieszylam, chcialam na chlopa wskoczyc przed dyzurem, a tu sie okazyje ze chlop choory, ma 37.6, katar, bol w kosciach..od wczoraj sie tak zaczynalo zbierac ale polazl do roboty i sie chyba doprawil. On by sie nawet i pobzykal, ale zastanawiam sie czy to ma sens, i czy umarlakami nie bedzie strzelal jakimis....?kapturnica, SolarPolar, moremi, Simba, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:zamówiłam sobie na pocieszenie torebkę
http://www.iv.pl/images/10272726949051279598_thumb.jpgMoze byc w tym samym kolorze i fasonie
macduska, SolarPolar, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ładniutka...Dla mnie zamów wieksza
Moze byc w tym samym kolorze i fasonie
proszę bardzo;
http://www.iv.pl/images/10272726949051279598.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 20:35
kapturnica, moremi, Simba, Sabina, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppa ja w przychodni chciałam zrobić to tabsa nie mieli, poszłam do internisty po receptę a tam w opakowaniu 60 szt., więc dałam sobie siana
zrobiłam w CM Damian i za prl z obciążeniem 40 a za progesteron 20peppapig wrote:Jutro podjade i sie zapytam,co i jak. Muszę zrobić te badania może nie będą bardzo drogie. Jeszcze sie okaże że sie bzykamy i ni cholery i tak..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 20:53
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Kurde gdzie Bisca i Dorka?
dzieki za pamiec. Jestem ale okrutnie mi brakuje ostatnio czasu zeby do Was zagladac. Troche mi glupio to pisac bo nie mam niemowlaka w domu, nie jestem w delegacji ani w szpitalu, no nie mam zadnego logicznego wytlumaczenia. Ale stesknilam sie za Wami<3
Macie cudowne swiateczne avatarki ( i tu dodac, ze uwielbiam Swieta)
U mnie wszystko ok. Musze sie zaszczepic na odre i odczekac 2 miesiace przed podejsciem do IVF co mnie nawet urzadza bo mamy zaplanowana egzotyczna podroz na poczatku lutego. Wiec jest ok bo beda Swieta, podroz i pierwsza proba
Jestem totalnie odprezona od kiedy wiem ze podchodzimy do IVF. Nie mierze tempki, i w ogole mam luzne szelki
Co tam u Was. Zdazylam doczytac ze Simba sciska uda w szpitalu hihihi. Trzymaj sie Simba
Chcialabym skromnie poprosic o jakies streszczenie .... Sciskam wszystkie razem i kazda z osobna.
Nowe ciaze ? Nowe kolezanki ???moremi, Mega, kapturnica, macduska, Pusurek, Simba, ania.g, Sabina, Bozia3, caffe, kkisia, paszczakin, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A dostalas ode mnie?? Bo dostala Iwone i Malgos. A Reni jeszcze nie...
jutro męża wyślę
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
boooosz myślałam, że to siodło.. muszę chyba iść sie przewietrzyćmacduska wrote:zamówiłam sobie na pocieszenie torebkę
http://www.iv.pl/images/10272726949051279598_thumb.jpgMega, moremi, Heretyczka, macduska, Pusurek, Simba, Sabina, BISCA, Bozia3, caffe, kkisia, paszczakin, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Dodzwonilam sie wreszcie to mojego gina, termin laparo jest na 9 stycznia, tylko zeby ta franca mnie w trabe nie zrobiła i przyszła jak trzeba albo wcale
moremi, macduska, gretka, Simba, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
zadzwonilam do weta, że decydujemy się na chemię jak najszybciej czyli już od środy.
Mieli oddzwonić po kontakcie z onkologiem. Dzwonię jeszcze raz teraz na wieczór i co sie dowiaduję?....kurwa no.. że nigdzie w żadnej hurtowni nie ma leku
i co teraz? mamy czkeać do nowego roku? czas się liczy.
-
Reni wrote:zadzwonilam do weta, że decydujemy się na chemię jak najszybciej czyli już od środy.
Mieli oddzwonić po kontakcie z onkologiem. Dzwonię jeszcze raz teraz na wieczór i co sie dowiaduję?....kurwa no.. że nigdzie w żadnej hurtowni nie ma leku
i co teraz? mamy czkeać do nowego roku? czas się liczy.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:To zrobię w 23.
Pewnie kolejny zjebany wynik będzie.
Az dziw że jeszcze jestem w jednym kawałku.
Co do dodatkowych kg, to mi po paru cylklach stymulacji też wyściółka tłuszczowa się pojawiła.
Pocieszam się, że to na zimę tylko... ( Simba ale wogóle to kilka kropek można, co?)macduska, moremi, Sabina, Bozia3, kkisia, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość