35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ja bym wolała czekać do stycznia. No i zeby mi przeszło, bo w takiej "formie" to sobą sie nie moge zając, a co mowić dziecmi? Niby to po porodzie mija, ale jednak jakiś stan zapalny tam sie toczy.
Wole tez czekać do stycznia, bo wtedy ciaza donoszona i moze inkubator ich ominie.
Boże jak zajebiście masz:) też bym chciała blizniętaSimba, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No przeca do kościoła nie chodzisz . No chyba,że zaczniesz pod wpływem magii świąt
To Ci grupowo zakupimy pod choinke
czasami chodzę
obserwuje jak sie wierzący zachowują w czasie mszy
czasami też słucham kazań i nie moge sie nadziwić głębokiej logice wywodówSabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:no własnie, płucka sie im bardziej rozwiną
Boże jak zajebiście masz:) też bym chciała bliznięta
No fajnie fajnie, ale stres tez podwójny i jednak sama ciaza bardziej obciążona.
Heretyczka, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Anna, a skąd mam wytrzasnąć mleko kozie?
Matko jedyna, młodsza przypomniała sobie o lekturze na jutro i teraz na zmianę mordujemy na głos jakiegoś cholernego Filonka bez ogonka, ratunku!Simba, Sabina, moremi, BISCA, caffe, kkisia, Mega, iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:to raczej odpowiedź na pytanie" gdzie?"
A poza tym ja mam tylko cztery klasy polskiej podstawówki skończoneHeretyczka, Reni, Sabina, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nie zaczynaj dobra? Juz i tak konflikt gotowy przez torebkę
A poza tym ja mam tylko cztery klasy polskiej podstawówki skończone
A bo wiesz, jak sie ktoś czepia miejsca stawiania przecinka to tak potem ma.
kapturnica, Heretyczka, Simba, Sabina, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Anna, a skąd mam wytrzasnąć mleko kozie?
Matko jedyna, młodsza przypomniała sobie o lekturze na jutro i teraz na zmianę mordujemy na głos jakiegoś cholernego Filonka bez ogonka, ratunku!
A my wlasnie ogladamy doktora Ambroziaka i przyszedl koles powiekszyc sobie penisa. Corka ( w koncu przyszly lekarz ) uznala, ze jest to obrzydliwe...kapturnica, ania.g, Sabina, moremi, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nie zaczynaj dobra? Juz i tak konflikt gotowy przez torebkę
A poza tym ja mam tylko cztery klasy polskiej podstawówki skończonekapturnica, Simba, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Filonek jest slodziutki! Nie mordujcie go i tak mial w zyciu przerypane bez tego ogonka...
A my wlasnie ogladamy doktora Ambroziaka i przyszedl koles powiekszyc sobie penisa. Corka ( w koncu przyszly lekarz ) uznala, ze jest to obrzydliwe...Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
albo wrzeciono
kapturnica wrote:ciesz sie,żenie zamówiłas wiekszej ..Bo ewka by ci jeszcze zaproponowała maszyne do szyciakapturnica, Simba, Heretyczka, Sabina, moremi, BISCA, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny