35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj tam, mogl jakos elegancko powiedziec, ze kolega juz wiecej nic brzydkiego nie powie albo, ze po rozmowie z nim przeprosil dziewczyne. A on tylko oczy spaniela zrobil i ze mu przykro bylo.kapturnica wrote:Ey a skad wiesz??Przeciez mogł go połamac ale co sie bedzie chwalił w tv . Jeszcze mu sprawe założa o pobicie

kapturnica lubi tę wiadomość
-
A poza tym jaki nieuku?Pusurek wrote:Simba, nieuku. Przyznaj sie, jak piszesz z nami, to non sto zagladasz do slownika.

Cztery klasy w Polsce ale czy napisałam ze na tym poprzestalam?
Pusurek, Heretyczka, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle tylko polska edukacja da ci prawdziwa wiedze!Simba wrote:A poza tym jaki nieuku?
Cztery klasy w Polsce ale czy napisałam ze na tym poprzestalam?
Znam ja te zagraniczne szkoly, zeby dzieci nawet fobii szkolnej nie mialy?? Wstyd!
kapturnica, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ale polskie dzieci w zagranicznej szkole doprowadzają nauczycieli do fobiiPusurek wrote:Ale tylko polska edukacja da ci prawdziwa wiedze!
Znam ja te zagraniczne szkoly, zeby dzieci nawet fobii szkolnej nie mialy?? Wstyd! 
hyhyhyhhyhyhyhy
kapturnica, Pusurek, Reni, Sabina, moremi, BISCA, kkisia, Mega, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
umiesz na szydełku??Ja nie..Cos tam kiedys na drutach jakies szalikirobiłam..Baa nawet rekawiczki raz jednopalcowe zrobiłam..Ale szydełko nie ogarnełam nigdy..A szkoda bo kobitki potrafia tworzyc naprawde arcydzieła...macduska wrote:to ja już wolę akryl i szydełko
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH