35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:umiesz na szydełku??Ja nie..Cos tam kiedys na drutach jakies szalikirobiłam..Baa nawet rekawiczki raz jednopalcowe zrobiłam..Ale szydełko nie ogarnełam nigdy..A szkoda bo kobitki potrafia tworzyc naprawde arcydzieła...
Umiem,
i nawet parę fajnych rzeczy zrobiła, ale teraz czasu brak i cierpliwości,
bo ja bym chciała zaczac i skończyć za jednym zamachem.moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Umiem,
i nawet parę fajnych rzeczy zrobiła, ale teraz czasu brak i cierpliwości,
bo ja bym chciała zaczac i skończyć za jednym zamachem.macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:umiesz na szydełku??Ja nie..Cos tam kiedys na drutach jakies szalikirobiłam..Baa nawet rekawiczki raz jednopalcowe zrobiłam..Ale szydełko nie ogarnełam nigdy..A szkoda bo kobitki potrafia tworzyc naprawde arcydzieła...
moremi, Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:nie napisałaś o stażu w spółdzielni Społem?
Ale kiedyś naprawdę pracowałam dwa tygodnie w tartaku pod Radomiemliczy sie?
Sabina, Reni, moremi, Heretyczka, Pusurek, macduska, ania.g, kkisia, Mega, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Faken chyba mam zachciankę ciążowa. Masło orzechowe.
Sie wody napije...
Melduje ze na kolacje była sałatka nicejska a na deser cos na kształt puddingu polanego karmelem.Pusurek, moremi, Sabina, Bozia3, ania.g, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No i bokserki z trąbką na wymiar..Takie na eleganckie wyjscie
Hmmm, do świąt jeszcze dwa tygodnie,
może wydziergam swojemu pod choinkę - będzie miał ciepłe gacie na Pasterkę jak znalazł.kapturnica, Sabina, moremi, Mango, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Faken chyba mam zachciankę ciążowa. Masło orzechowe.
Sie wody napije...
Melduje ze na kolacje była sałatka nicejska a na deser cos na kształt puddingu polanego karmelem.
Dla kolezanek z Polski: Deser to danie podawane po daniu glownym, w celu przyjemnego zakonczenia posilku.ania.g, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
ja mojemu na gwiazdkę chyba zrobię ale nie wiem czy zdążę, bo miałam piec pierniki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cb678edea92.jpgkapturnica, Sabina, Simba, moremi, BISCA, ania.g, kkisia, paszczakin, Mega, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny