35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ja lubie jak w szpitalach sa desery.
Dla kolezanek z Polski: Deser to danie podawane po daniu glownym, w celu przyjemnego zakonczenia posilku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 21:56
Reni, Sabina, Simba, moremi, kkisia, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja lubie jak w szpitalach sa desery.
Dla kolezanek z Polski: Deser to danie podawane po daniu glownym, w celu przyjemnego zakonczenia posilku.Reni, kapturnica, gretka, Simba, moremi, BISCA, macduska, kkisia, Mega, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Ty a co Ty myślisz, że nie wiemy co to desery, że my jakiś zacofany kraj?? juz w prlu obowiązkowe były
więc wiesz! zważ se kapke z kim bomblujesz okiej?Pusurek wrote:Ja lubie jak w szpitalach sa desery.
Dla kolezanek z Polski: Deser to danie podawane po daniu glownym, w celu przyjemnego zakonczenia posilku.Pusurek, Sabina, kapturnica, Simba, moremi, macduska, kkisia, Mega, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Było pytanie o mleko kozie.
Obecnie jest w każdym markecie.
Dla wcześniaków jest jeszcze jedna alternatywa - mleko kobyle..
Podobno najbardziej zbliżone do kobiecego, i kurka, swoje liznelam kiedyś jak mi na rękę spadło i to kobyle rzeczywiście podobne, wodniste i slodkie...
Jakby co mam namiary na pana, KT to sprzedaje, bo ja kupilam dwa razy..ale wychodzi droooogo...
PAN nazywa się nomen omen - Maślanka...
Sabina, kapturnica, Simba, moremi, macduska, ania.g, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Ty a co Ty myślisz, że nie wiemy co to desery, że my jakiś zacofany kraj?? juz w prlu obowiązkowe były
więc wiesz! zważ se kapke z kim bomblujesz okiej?Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ty a co Ty myślisz, że nie wiemy co to desery, że my jakiś zacofany kraj?? juz w prlu obowiązkowe były
więc wiesz! zważ se kapke z kim bomblujesz okiej?Sabina, Reni, Elfik, Simba, moremi, kkisia, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
ja nie wiem w jakim pegerze przebywałaś ale normalne było, że po obiedzie jest deser..w szkole, na koloniachPusurek wrote:Tja, deserem w prlu byl kompot. Wisnie se moglas lyzeczka wyjesc.
moremi, Sabina, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Fak, jadlas krem sultanski po kazdym obiedzie???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 22:04
Simba, kapturnica, Pusurek, Elfik, Dorka1979, macduska, Bozia3, ania.g, kkisia, Mega, iwcia77, moremi, Bursztyn, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny