35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:jak nie obciągnełaś drwalowi to nie
na chuj taka edukacjaReni, kapturnica, Sabina, Heretyczka, macduska, Bozia3, kkisia, Mega, iwcia77, moremi, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Strasznie agresywne te baby...
Wszystkie mają PMS?
A myslałam, że tylko ja jutro dostanę @...Simba, Elfik, kapturnica, macduska, gretka, Bozia3, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No ba. Ty nie? My elegancka rodzina jestesmy, mamy nawet widelczyki do ciasta.
Poza tym cukierto zUo , szkodzi, nie wiedzialas??Sabina, Bozia3, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Proszę cie, nie zadaje sie z facetami którzy nie potrafią zrobic porządnej palcoweczki z powodu braku palców.
nie przyszło mi do głowy
tartak uratował twoją polską edukacje w takim razieSabina, Simba, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja walilam - bebiko - na sucho lub vibovit- na sucho lub tusipek - na mokro! To byly lakocie!!!
A i mleko w proszku..robilo zajebista mordoklejkeSabina, SolarPolar, macduska, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Ja walilam - bebiko - na sucho lub vibovit- na sucho lub tusipek - na mokro! To byly lakocie!!!
Ooooo kasza mannaaaaa....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 22:10
Sabina, SolarPolar, macduska, ania.g, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laseczki
Melduję się po osiemnastce. Troszkę potańczyłam ale nie za wiele bo M obawiał się że Heniek wyskoczy mi podczas tańców a pozatym to zaczęłam się że tak powiem rozchodzić, spojenie łonowe mnie bolało więc dałam sobie spokójSabina, Bozia3, ania.g, kkisia, Mega, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja tez vibovit paluchem. Albo mam mi do kaszy manny wsypywala.
Ooooo kasza mannaaaaa....SolarPolar, Simba, Sabina, kkisia, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość