35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Malgos kup koleżance toffi mordoklejki
kochana nie da się nie wkurqic nie da!
Sabina, Mango, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja pamietam jak w sklepach byla chalwa. Mialam jakies 4 lata i w cukierni bylo wsio. Za Gierka to bylo. I jeszcze jak sie kupowalo kawe w ziarnkach, w srebrnych paczuszkach i pani na miejscu mielila taka wielka wiszaca kawomielarka.
Strasznie warczala. Znaczy nie pani, tylko ta machina.
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak na spotkaniu kombatantów...
1 - Panie, kiedyś to nic nie było, gazetami tyłki podcierali..
2 - Gazetami? Panie nas na gazety stać nie było, liści żeśmy używali...
3 - Liści, liście to się u nas jadło, taka bieda była...
no, nic, 35+, co się dziwić..malgos741, kapturnica, macduska, Simba, SolarPolar, Viola, caffe, kkisia, Mega, Sabina, moremi, Pusurek, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja idę spać. Jutro będę mieć ciężki dzień
Dobranoc
Jutro będę częściej zaglądać.
Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Kapta coś dziś się działo na forum ? Bo was mię nadrobie.
a Ewka chciala decydowac co ma do niej włozyc..Zmiescilo sie wszystko łączniez merynosem
Simba lezy se w szpitalu bo ja plecy napierdalały i steierdziła ze pierdoli nic nie robi..Podaja jej jedzenie do łózka łacznie z deserem..
Renek przygrała w chuja i pokazala nam test z cieniem cieniowatego cienia..Czesc lasek popuscila z wrazenia ,ze pani zaciONzyla.
Elfi podniecaja rece rydzyka i chciała by je pocałowac
Morka wróciła z rejsu i wraz z kotem cierpi, ona z powodu @ a kot z powodu sterylizacji
Dorka sie pojawiła i zdala relacjie z 18tki naktorej za duzo wywijała az ja spojenie zaczelo nakurwiac
Pusur sie wywyższa bo w jej szpitalu podaja desery no i maja widelczyki w domu.
Polar przyznala sie ,ze jest lekomanka i uwielbia wszystekie syropy wykrztusne , czasem zagryza kasza manna z sokiem malinowym.
Sabcia pozegnala chUpoa co pojechal doroboty i wyczekuje na @ zeby uniknac zabiegu
U mnie oczekiwanie na @ ma byc franca w czwartek i ma obiecane ,ze to juz ostatni raz sie pojawia jak nie to ma wpierdol
Minełam kogos?/Jka tak to sorry
Mango, macduska, Heretyczka, ania.g, Dorka1979, malgos741, kkisia, Mega, Sabina, moremi, Pusurek, Bozia3, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Jak na spotkaniu kombatantów...
1 - Panie, kiedyś to nic nie było, gazetami tyłki podcierali..
2 - Gazetami? Panie nas na gazety stać nie było, liści żeśmy używali...
3 - Liści, liście to się u nas jadło, taka bieda była...
no, nic, 35+, co się dziwić..a propos
http://youtu.be/0vqd8O3k7YQkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Macdu zakupila torebke
a Ewka chciala decydowac co ma do niej włozyc..Zmiescilo sie wszystko łączniez merynosem
Simba lezy se w szpitalu bo ja plecy napierdalały i steierdziła ze pierdoli nic nie robi..Podaja jej jedzenie do łózka łacznie z deserem..
Renek przygrała w chuja i pokazala nam test z cieniem cieniowatego cienia..Czesc lasek popuscila z wrazenia ,ze pani zaciONzyla.
Elfi podniecaja rece rydzyka i chciała by je pocałowac
Morka wróciła z rejsu i wraz z kotem cierpi, ona z powodu @ a kot z powodu sterylizacji
Dorka sie pojawiła i zdala relacjie z 18tki naktorej za duzo wywijała az ja spojenie zaczelo nakurwiac
Pusur sie wywyższa bo w jej szpitalu podaja desery no i maja widelczyki w domu.
Polar przyznala sie ,ze jest lekomanka i uwielbia wszystekie syropy wykrztusne , czasem zagryza kasza manna z sokiem malinowym.
Sabcia pozegnala chUpoa co pojechal doroboty i wyczekuje na @ zeby uniknac zabiegu
U mnie oczekiwanie na @ ma byc franca w czwartek i ma obiecane ,ze to juz ostatni raz sie pojawia jak nie to ma wpierdol
Minełam kogos?/Jka tak to sorry
a jak sie faktycznie już nie pojawi? i będzie ta kurwa na m?Reni lubi tę wiadomość