35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
że niby orgii?kapturnica wrote:A nauczysz ewke wspolzycia w spoleczenstwie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 22:51
kapturnica, BISCA, Mega, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:jeszcze w streszczeniu nie ma o Burszcie i ugotowanych plemnikach
Reni, Mega, SolarPolar, paszczakin, Pusurek, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jak coś robisz rób dokładnie
bo będzie obniżona ocena
kapturnica wrote:Przeca napisalam sory..A wogole pani sie czepia bo to bylo moje pierwszew streszczenie.I moga sie zdarzac niedorobki...Heretyczka, BISCA, kkisia, Mega, paszczakin, Pusurek, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ale żeście nastrugały przez te 20 rozdziałów Filonka bez ogonka, uf koniec z Filonkiem...
Kapta,dobrze że streściłaś bo umknął mi cień ReniReni, to trzymam kciuki.
Elfik, dzięki za info o kozim mleku. Doczytam jeszcze w necie.
A teraz mam plan uspać młodszą w 17 min i zdążyć na film.Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nigdy nie miałam parcia na szkło
i nie mówi się nieobiektywna tylko nie w obiektywie
kapturnica wrote:Ale to bylo zadanie dodatkowe. A nie obowiazek szkolny..Pani jest nieobiektywna...Heretyczka, Mega, kapturnica, Bozia3, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No dobra. To teraz 5 minut dla mnie.
Coś mi dzisiaj odbiło i poszłam zrobić FSH i AMH. Pani w laboratorium stwierdziła że już tyle badań u nich robię że dostanę kartę stałego klienta i rabat. Nie jest dobrze jak się dostaje rabaty za ilość badań...
Ale przynajmniej mogę w końcu odczytywać wyniki online.
No i właśnie mam problem z wynikiem FSH. Dwa miesiące temu było ponad 16 i przeżyłam totalne załamanie a dzisiaj trochę ponad 4. Oszalec z tym można. Zaraz się okaże ze i AMH mi wzrosło
I jak żyć Panie Premierze
Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
a już niedlugo my.........
Zaszła emerytka do banku, zobaczyła, że nie ma kolejek i wszystkie 6 okienek jest czynne. Zorientowała się, że tu nie ma nic do roboty i poszła szukać awantury w przychodni.Dorka1979, Heretyczka, macduska, kkisia, malgos741, Viola, Mega, Sabina, kapturnica, Mango, Pusurek, Bozia3, Bursztyn, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pani Premier!
Jutro Miśka Ci powie co i jakNiuta wrote:No dobra. To teraz 5 minut dla mnie.
Coś mi dzisiaj odbiło i poszłam zrobić FSH i AMH. Pani w laboratorium stwierdziła że już tyle badań u nich robię że dostanę kartę stałego klienta i rabat. Nie jest dobrze jak się dostaje rabaty za ilość badań...
No i właśnie mam problem z wynikiem FSH. Dwa miesiące temu było ponad 16 i przeżyłam totalne załamanie a dzisiaj trochę ponad 4. Oszalec z tym można. Zaraz się okaże ze i AMH mi wzrosło
I jak żyć Panie Premierzekapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:No dobra. To teraz 5 minut dla mnie.
I jak żyć Panie Premierze
tak wpisujo na chybił trafiłBursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość