35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
że niby orgii?kapturnica wrote:A nauczysz ewke wspolzycia w spoleczenstwie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 22:51
kapturnica, BISCA, Mega, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przeca napisalam sory..A wogole pani sie czepia bo to bylo moje pierwszew streszczenie.I moga sie zdarzac niedorobki...Reni wrote:jeszcze w streszczeniu nie ma o Burszcie i ugotowanych plemnikach
Reni, Mega, SolarPolar, paszczakin, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
jak coś robisz rób dokładnie
bo będzie obniżona ocena
kapturnica wrote:Przeca napisalam sory..A wogole pani sie czepia bo to bylo moje pierwszew streszczenie.I moga sie zdarzac niedorobki...
nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega, paszczakin, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jaki film i na którym programie?ania.g wrote:Ale żeście nastrugały przez te 20 rozdziałów Filonka bez ogonka, uf koniec z Filonkiem...
Kapta,dobrze że streściłaś bo umknął mi cień Reni
Reni, to trzymam kciuki.
Elfik, dzięki za info o kozim mleku. Doczytam jeszcze w necie.
A teraz mam plan uspać młodszą w 17 min i zdążyć na film.
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nigdy nie miałam parcia na szkło
i nie mówi się nieobiektywna tylko nie w obiektywie
kapturnica wrote:Ale to bylo zadanie dodatkowe. A nie obowiazek szkolny..Pani jest nieobiektywna...
nick nieaktualny, Mega, kapturnica, Bozia3, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No dobra. To teraz 5 minut dla mnie.
Coś mi dzisiaj odbiło i poszłam zrobić FSH i AMH. Pani w laboratorium stwierdziła że już tyle badań u nich robię że dostanę kartę stałego klienta i rabat. Nie jest dobrze jak się dostaje rabaty za ilość badań...
Ale przynajmniej mogę w końcu odczytywać wyniki online.
No i właśnie mam problem z wynikiem FSH. Dwa miesiące temu było ponad 16 i przeżyłam totalne załamanie a dzisiaj trochę ponad 4. Oszalec z tym można. Zaraz się okaże ze i AMH mi wzrosło
I jak żyć Panie Premierze
Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
a już niedlugo my.........
Zaszła emerytka do banku, zobaczyła, że nie ma kolejek i wszystkie 6 okienek jest czynne. Zorientowała się, że tu nie ma nic do roboty i poszła szukać awantury w przychodni.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Viola, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, Mango, nick nieaktualny, Bozia3, Bursztyn, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pani Premier!
Jutro Miśka Ci powie co i jakNiuta wrote:No dobra. To teraz 5 minut dla mnie.
Coś mi dzisiaj odbiło i poszłam zrobić FSH i AMH. Pani w laboratorium stwierdziła że już tyle badań u nich robię że dostanę kartę stałego klienta i rabat. Nie jest dobrze jak się dostaje rabaty za ilość badań...
No i właśnie mam problem z wynikiem FSH. Dwa miesiące temu było ponad 16 i przeżyłam totalne załamanie a dzisiaj trochę ponad 4. Oszalec z tym można. Zaraz się okaże ze i AMH mi wzrosło
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybo oni nie badajaNiuta wrote:No dobra. To teraz 5 minut dla mnie.
tak wpisujo na chybił trafił
Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość