35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O Bursztynku doczytałam
Renia trzymie nadal kciuki nie puszczamMega, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A u mnie od dwóch dni plamienie i nie wiem czy brać wcześniej lutke czy poczekać do środy jak ginekolog kazał a jak te jaka się nie wchłoną to cykl do du.y. jak myślicie?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Ja pamiętam jak z ciotką chodziłam do Małej Czarnej na galaretke z bitą śmietana
Znaczy tak pisało na wywieszce, bo jakoś na śmietanę nigdy się nie zalapalamechh to były czasy
malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Ja pierdzielę. Znów nie mogę nadrobić. Skończyłam na razie na 6160. Pffff.....
Może jutro nadgonię, choć też nie wiem kiedy.
Dziś wieczorem górę wziął przemiły i romantyczny wieczór z Dużym. Bąk sprzedany do Babci do piątku
No to mooooże nadrobię.
No nic to. Duży w łazience, ja się tu cichcem zalogowałam coby Wam dobranocnie buciaki wysłać.
Muaaahhh!Mega, SolarPolar, kapturnica, malgos741, Mango, ania.g, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam nocną porą!
Od czasu do czasu Was podczytuje, ale i tak nie nadrobię wszystkiego. Mój M wrócił do pracy, więc teraz muszę się sama ogarnąć. Na początku nie zdążałam z niczym, ale jest coraz lepiej.
Wojtek grzeczniutki i ślicznie się uśmiecha. W nocy jak sie uśpi koło północy to przesypia 5-6 godzin. Jak M wychodzi do pracy to biorę małego do łóżka i dosypiamy jeszcze do 8 albo 9, tak że nie jest źle. W dzień jest coraz bardziej aktywny, wszystko go interesuje. Po jedzeniu potrzebuje dobrej godziny żeby zasnąć i robi sobie taką 40 minutową drzemkę, a potem wstaje zadowolony i pełen życia.
Generalnie sama siebie pozytywnie zaskakuję. Miałam tyle obaw jak to będzie jak mały się urodzi, a włączył mi się instynkt macierzyński i jakoś daje radę.
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna.SolarPolar, Sabina, Simba, BISCA, Mega, kapturnica, gretka, malgos741, Mango, ania.g, kkisia, paszczakin, peppapig, Pusurek, Bozia3, Bursztyn, caffe, Heretyczka, gosia7122, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:No dobra. To teraz 5 minut dla mnie.
Coś mi dzisiaj odbiło i poszłam zrobić FSH i AMH. Pani w laboratorium stwierdziła że już tyle badań u nich robię że dostanę kartę stałego klienta i rabat. Nie jest dobrze jak się dostaje rabaty za ilość badań...
Ale przynajmniej mogę w końcu odczytywać wyniki online.
No i właśnie mam problem z wynikiem FSH. Dwa miesiące temu było ponad 16 i przeżyłam totalne załamanie a dzisiaj trochę ponad 4. Oszalec z tym można. Zaraz się okaże ze i AMH mi wzrosło
I jak żyć Panie PremierzeNiuta, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Niuta FSH, przynajmniej od jakiegos wieku jest hormonem skaczacym. Maja gin np przed stymulacja do iui kazala w 3 dc zrobic fsh by podjac decyzje o stymulacji. Mowila ze przy wysokim FSH zle sie stymuluje wzrost pecherzykow za pomoca np. Clo.
Jeżeli to cholerstwo lubi sobie skakać to bez sensu ze jest jednym z parametrów do IVF... Jeden wynik żaden sposób nie obrazuje sytuacji. Jak bym brała pod uwagę poprzedni wynik to ,że tak powiem subtelnie, dupa. Jak popatrzeć na ten wczorajszy to jest ok. I nie miałam problemów ze stymulacją Clo. Jajca rosły tylko ciąży brak
Chyba zgodzę się z Ewką że wpisują co chcą
ps. Dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 06:13
Simba, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
malgos741 wrote:Simba życzę zdrówka dla was dwoje
Mega, kapturnica, gretka, anna maria, Niuta, malgos741, Sabina, kkisia, moremi, peppapig, Bozia3, Bursztyn, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam nocną porą!
Od czasu do czasu Was podczytuje, ale i tak nie nadrobię wszystkiego. Mój M wrócił do pracy, więc teraz muszę się sama ogarnąć. Na początku nie zdążałam z niczym, ale jest coraz lepiej.
Wojtek grzeczniutki i ślicznie się uśmiecha. W nocy jak sie uśpi koło północy to przesypia 5-6 godzin. Jak M wychodzi do pracy to biorę małego do łóżka i dosypiamy jeszcze do 8 albo 9, tak że nie jest źle. W dzień jest coraz bardziej aktywny, wszystko go interesuje. Po jedzeniu potrzebuje dobrej godziny żeby zasnąć i robi sobie taką 40 minutową drzemkę, a potem wstaje zadowolony i pełen życia.
Generalnie sama siebie pozytywnie zaskakuję. Miałam tyle obaw jak to będzie jak mały się urodzi, a włączył mi się instynkt macierzyński i jakoś daje radę.
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna.
Mysza wspaniałe wieści. To ze będziesz super mama nie ulegalo wątpliwości
Mega, kapturnica, anna maria, kkisia, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Niby mam wolne, ale w planach ciąg dalszy sprzątania... Ale do 9 sobie poleże w łożku, tylko mam nadzieje ze nie usnę, bo wtedy dupa blada
Simba trzymam kciuki żebyś wytrzymała jak najdłużej w trójpaku, a wszystkie dolegliwości znikły jak ręka odjął
Miłego dzionka wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:10
kapturnica, Simba, HappyJo, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja tam jaKBYM chciała bym jadla..Przeca sa sklepiki i deserów ci tam dostatek.Phii
wiadomo, ze sama możesz sobie kupic i z domu dobre dusze dostarcza, ale to nie o to chodzi, szpitalne menu w Polsce jest bardzo słabe...
anna maria, Pusurek lubią tę wiadomość
-
32+6 ,tydzien byla na intensywnej ,dwa tygodnie na oddziale dla wczesniakow i do domku,a na rozwinecie pluc dostalam sterd 3 dni przed cesarka i wszystko gra:-)Simba wrote:Anna Maria, przypomnij w którym tygodniu urodziłaś Helenkę?
iwcia77 lubi tę wiadomość