Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukrayta trucizna w sygnecie:-)
    Elfik wrote:
    Ania, a co dolega twojej coreczce? Tez chyba przegapiłam, a nie chcę czegoś walnąć...:-)

Dziendobry:-)

Dziś muszę w interesach spotkać się z gościem, miły ale taki podstarzały lowelas....
    Muszę jakoś się wywinac z długich opowieści o jego sukcesach...
    Środek na przeczyszczenie do kawy?
    :-)

Mega, Elfik, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,tesz sie witam już bez zdrobnień
    Kawe pije,mam dużo roboty wiec od razu do jutra miłego dnia,wieczora,nocy ruwniesz ;)

Mega, HappyJo, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Bry,tesz sie witam już bez zdrobnień
    Kawe pije,mam dużo roboty wiec od razu do jutra miłego dnia,wieczora,nocy ruwniesz ;)
    Peppka powiedz ,że Ty tak speszyl kaleczysz orty pliss ;)

Mega, HappyJo, Simba, anna maria, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi,terapeuta był już zmieniany kilka razy. Za każdym razem jest tak że dobrze jest do pewnego momentu a potem córka się zacina i po terapii. Teraz idziemy do nowej 17 grudnia, ma dobrą opinię wśród młodzieży więc może tym razem się uda.
    Mango, córka ma indywidualne nauczanie w domu. Ale nie wiedziałam że jest możliwość zorganizowania takiego egzaminu w domu. Generalnie szkoła i dyrekcja bardzo idą nam na rękę i sporo pomagają albo podpowiadają co zrobić ale o takim rodzaju egzaminu nikt nam nie mówił.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:36

nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszzz ale sie nawycinałam pierdzielonych kwadratów..Jak w przedszkolu zabawa :-/ Że ja się dałam wkręcić młodemu w te gównianą robotę

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu a możesz napisać co spowodowało taki stan u twojej córki?Jakieś zdarzenie ?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już myślałam, że dzień będzie zjebany, bo zaspałam i te łokcie w autobusie i pani w metrze wciskająca mi swoją torebkę na kolana.. ale nie
    stoję na przystanku czekam na tramwaj, patrzę idzie pani w nowiutkiej czapeczce a na czubeczku radośnie trzepoce na wietrz metka z takim mini wieszaczkiem.. pani zapomniała zdjąć ah! jest sprawiedliwość! ciekawe czy metki z ceną z butów odkleiła ;-)
    miałam jej powiedzieć, że ta metka i w ogóle ale odwraca się a to kitajec.. no to ni chuja! za to badziewie co sprzedają, ze zjeżdzają się do PL kontenerami, że jedzą psy i inne takie
    pomknęłam uśmiechnięta do pracy

bry bardzo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:44

kapturnica, gretka, HappyJo, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, Simba, Mega, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, gosia7122, malgos741, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    już myślałam, że dzień będzie zjebany, bo zaspałam i te łokcie w autobusie i pani w metrze wciskająca mi swoją torebkę na kolana.. ale nie
    stoję na przystanku czekam na tramwaj, patrzę idzie pani w nowiutkiej czapeczce a na czubeczku radośnie trzepoce na wietrz metka z takim mini wieszaczkiem.. pani zapomniała zdjąć ah! jest sprawiedliwość! ciekawe czy metki z ceną z butów odkleiła ;-)
    miałam jej powiedzieć, że ta metka i w ogóle ale odwraca się a to kitajec.. no to ni chuja! za to badziewie co sprzedają, ze zjeżdzają się do PL kontenerami, że jedzą psy i inne takie
    pomknęłam uśmiechnięta do pracy

bry bardzo
    Zaraz cie Moremi ochrzani za rasizm. ;) Przeca kitajec tyz człowiek.Wstydz sie!!

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 100% jest taka możliwość. Nie wiem dokładnie jakie warunki trzeba spełnić, ale myślę, że da się to zorganizować dla Twojej córki. Dowiem się od naszego pedagoga i dam Ci znać.
    ania.g wrote:
    Moremi,terapeuta był już zmieniany kilka razy. Za każdym razem jest tak że dobrze jest do pewnego momentu a potem córka się zacina i po terapii. Teraz idziemy do nowej 17 grudnia, ma dobrą opinię wśród młodzieży więc może tym razem się uda.
    Mango, córka ma indywidualne nauczanie w domu. Ale nie wiedziałam że jest możliwość zorganizowania takiego egzaminu w domu. Generalnie szkoła i dyrekcja bardzo idą nam na rękę i sporo pomagają albo podpowiadają co zrobić ale o takim rodzaju egzaminu nikt nam nie mówił.

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Aniu a możesz napisać co spowodowało taki stan u twojej córki?Jakieś zdarzenie ?
    Myślę że zaczęło się bardzo wcześnie bo od mojego rozwodu z jej ojcem. Jak miała dwa lata to już przestaliśmy razem mieszkać. A jak miała cztery to się rozwiedliśmy. Potem w szkole pastwiły się nad nią cztery koleżanki. Dowiedziałam się o tym dopiero dwa lata temu. Nie połapałam się od razu. Myślałam że wchodzi w wiek nastoletni i normą są pewne problemy. Zmiana szkoły nic pomogła bo to wszystko tak daleko zagalopowało. To tak w wielkim skrócie.

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Na 100% jest taka możliwość. Nie wiem dokładnie jakie warunki trzeba spełnić, ale myślę, że da się to zorganizować dla Twojej córki. Dowiem się od naszego pedagoga i dam Ci znać.
    Dziękuję, taka informacja bardzo nam się przyda.

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta chodzi o to ze jesli w danym cyklu masz wynik fsh wysoki i estradiol do dupy i amh niskie to stymulacja wzrostu pecherzykow bedzie slaba. Nie uscislilam. Endo - gin kazala robic fsh i estradiol przed ew stymulacja do iui.

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Myślę że zaczęło się bardzo wcześnie bo od mojego rozwodu z jej ojcem. Jak miała dwa lata to już przestaliśmy razem mieszkać. A jak miała cztery to się rozwiedliśmy. Potem w szkole pastwiły się nad nią cztery koleżanki. Dowiedziałam się o tym dopiero dwa lata temu. Nie połapałam się od razu. Myślałam że wchodzi w wiek nastoletni i normą są pewne problemy. Zmiana szkoły nic pomogła bo to wszystko tak daleko zagalopowało. To tak w wielkim skrócie.

Kurde..Zawsze sie tego boje..Bo dośc ,że org rozchwiany dojrzewaniem i sam ze soba nie może dojść do ładu to jeszcze takie sytuacje moga doprowadzić do dużo gorszych rzeczy..Wydawaloby sie ,że to chłopaki są w wiekszej mierze narażeni na szykany i znęcanie......
    Dużo sil i cierpliwości życze...Nie latwe to dla Was wszystkich napewno.A tym bardziej keidy jest kolejny członek rodziny , moze czuc sie troche odsunięta... <3

ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, ban za kitajca.
    Trochę kooltoory i empatii... ;)

Ania, nasza Macduska jest pedagogiem specjalnym, na pewno zna wszystkie zasady organizowania systemu szkolnego. Tak myślę.

Głupio tak,słowa niewiele robią, ale naprawdę trzymam kciuki za terapię.<3

Reni, kapturnica, ania.g, HappyJo, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni nie zmieniaj tematu, test powtorzyla?

Reni, Mega, moremi, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trudno ale kitajców nie lubię... za skarpetki ;-)

Sąsiad: Albo Wietnamczycy! Patrz pan, co te żółtki, patrz pan jaka perfidia. Zalewają nasz rynek skarpetkami z gumką, specjalnie to robią. A wiesz pan dlaczego?
    Adam: Tak?
    Sąsiad: Żebyśmy podostawali buergera. Żeby nam, panie, nogi, panie, żyły uciskało, tamowało krwiobieg i w trzy miesiące, panie, buerger. I kolejne amputacje, stopy ciach, kolana ciach, uda...
    Adam: Ale jak stopy ciach, to już pan skarpetki nie, na skarpetki nie...
    Sąsiad: Wszystko jedno. Skarpetkami chcą nas, panie, powyzabijać. Ale nie mnie! Te żółte kurduple za chude są w żółtych uszach. Patrz pan. O, widzisz pan? Kupuję... u tych gupków, tę ich taniochę uciskową. Iii ciach! Żyletką gumki. I skarpetka bezuciskowa, zdrowa. Bezuciskowe skarpetki, zdrowe, bezuciskowe.
    kapturnica wrote:
    Zaraz cie Moremi ochrzani za rasizm. ;) Przeca kitajec tyz człowiek.Wstydz sie!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:59

SolarPolar, kapturnica, ania.g, HappyJo, Elfik, Simba, Mega, moremi, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale po co? temp spadła poniżej linii więc?
    SolarPolar wrote:
    Reni nie zmieniaj tematu, test powtorzyla?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to widze ,ze wiecej nas bedzie zaczynało nie za długo swiateczny cykl.. ;)

Mega, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i coś w świątecznym klimacie dla wielebnego ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d33fc1c30af0.jpg

kapturnica, Elfik, ania.g, Simba, HappyJo, Mega, Bozia3, moremi, Bursztyn, nick nieaktualny, SolarPolar, malgos741, iwcia77, Parka, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry z lozka. Adas ma dla was poranny mesydz: bueee ulueee leee. A mi sie wstawac nie chce. I jak dobrze, ze nie musze sie zrywac z rana, zeby tepic uczniow. Kolebanie sie w wyrze jest duzo fajniejsze!

ania.g, paszczakin, Simba, Mega, Bozia3, nick nieaktualny, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6013 6014 6015 6016 6017 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ