X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukrayta trucizna w sygnecie:-)
    Elfik wrote:
    Ania, a co dolega twojej coreczce? Tez chyba przegapiłam, a nie chcę czegoś walnąć...:-)

Dziendobry:-)

Dziś muszę w interesach spotkać się z gościem, miły ale taki podstarzały lowelas....
    Muszę jakoś się wywinac z długich opowieści o jego sukcesach...
    Środek na przeczyszczenie do kawy?
    :-)

Mega, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,tesz sie witam już bez zdrobnień
    Kawe pije,mam dużo roboty wiec od razu do jutra miłego dnia,wieczora,nocy ruwniesz ;)

Mega, HappyJo, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Bry,tesz sie witam już bez zdrobnień
    Kawe pije,mam dużo roboty wiec od razu do jutra miłego dnia,wieczora,nocy ruwniesz ;)
    Peppka powiedz ,że Ty tak speszyl kaleczysz orty pliss ;)

Mega, HappyJo, Simba, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi,terapeuta był już zmieniany kilka razy. Za każdym razem jest tak że dobrze jest do pewnego momentu a potem córka się zacina i po terapii. Teraz idziemy do nowej 17 grudnia, ma dobrą opinię wśród młodzieży więc może tym razem się uda.
    Mango, córka ma indywidualne nauczanie w domu. Ale nie wiedziałam że jest możliwość zorganizowania takiego egzaminu w domu. Generalnie szkoła i dyrekcja bardzo idą nam na rękę i sporo pomagają albo podpowiadają co zrobić ale o takim rodzaju egzaminu nikt nam nie mówił.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:36

Sabina, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszzz ale sie nawycinałam pierdzielonych kwadratów..Jak w przedszkolu zabawa :-/ Że ja się dałam wkręcić młodemu w te gównianą robotę

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu a możesz napisać co spowodowało taki stan u twojej córki?Jakieś zdarzenie ?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już myślałam, że dzień będzie zjebany, bo zaspałam i te łokcie w autobusie i pani w metrze wciskająca mi swoją torebkę na kolana.. ale nie
    stoję na przystanku czekam na tramwaj, patrzę idzie pani w nowiutkiej czapeczce a na czubeczku radośnie trzepoce na wietrz metka z takim mini wieszaczkiem.. pani zapomniała zdjąć ah! jest sprawiedliwość! ciekawe czy metki z ceną z butów odkleiła ;-)
    miałam jej powiedzieć, że ta metka i w ogóle ale odwraca się a to kitajec.. no to ni chuja! za to badziewie co sprzedają, ze zjeżdzają się do PL kontenerami, że jedzą psy i inne takie
    pomknęłam uśmiechnięta do pracy

bry bardzo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:44

kapturnica, gretka, HappyJo, Pusurek, Sabina, paszczakin, Simba, Mega, Bozia3, moremi, kkisia, gosia7122, malgos741, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    już myślałam, że dzień będzie zjebany, bo zaspałam i te łokcie w autobusie i pani w metrze wciskająca mi swoją torebkę na kolana.. ale nie
    stoję na przystanku czekam na tramwaj, patrzę idzie pani w nowiutkiej czapeczce a na czubeczku radośnie trzepoce na wietrz metka z takim mini wieszaczkiem.. pani zapomniała zdjąć ah! jest sprawiedliwość! ciekawe czy metki z ceną z butów odkleiła ;-)
    miałam jej powiedzieć, że ta metka i w ogóle ale odwraca się a to kitajec.. no to ni chuja! za to badziewie co sprzedają, ze zjeżdzają się do PL kontenerami, że jedzą psy i inne takie
    pomknęłam uśmiechnięta do pracy

bry bardzo
    Zaraz cie Moremi ochrzani za rasizm. ;) Przeca kitajec tyz człowiek.Wstydz sie!!

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 100% jest taka możliwość. Nie wiem dokładnie jakie warunki trzeba spełnić, ale myślę, że da się to zorganizować dla Twojej córki. Dowiem się od naszego pedagoga i dam Ci znać.
    ania.g wrote:
    Moremi,terapeuta był już zmieniany kilka razy. Za każdym razem jest tak że dobrze jest do pewnego momentu a potem córka się zacina i po terapii. Teraz idziemy do nowej 17 grudnia, ma dobrą opinię wśród młodzieży więc może tym razem się uda.
    Mango, córka ma indywidualne nauczanie w domu. Ale nie wiedziałam że jest możliwość zorganizowania takiego egzaminu w domu. Generalnie szkoła i dyrekcja bardzo idą nam na rękę i sporo pomagają albo podpowiadają co zrobić ale o takim rodzaju egzaminu nikt nam nie mówił.

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Aniu a możesz napisać co spowodowało taki stan u twojej córki?Jakieś zdarzenie ?
    Myślę że zaczęło się bardzo wcześnie bo od mojego rozwodu z jej ojcem. Jak miała dwa lata to już przestaliśmy razem mieszkać. A jak miała cztery to się rozwiedliśmy. Potem w szkole pastwiły się nad nią cztery koleżanki. Dowiedziałam się o tym dopiero dwa lata temu. Nie połapałam się od razu. Myślałam że wchodzi w wiek nastoletni i normą są pewne problemy. Zmiana szkoły nic pomogła bo to wszystko tak daleko zagalopowało. To tak w wielkim skrócie.

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Na 100% jest taka możliwość. Nie wiem dokładnie jakie warunki trzeba spełnić, ale myślę, że da się to zorganizować dla Twojej córki. Dowiem się od naszego pedagoga i dam Ci znać.
    Dziękuję, taka informacja bardzo nam się przyda.

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta chodzi o to ze jesli w danym cyklu masz wynik fsh wysoki i estradiol do dupy i amh niskie to stymulacja wzrostu pecherzykow bedzie slaba. Nie uscislilam. Endo - gin kazala robic fsh i estradiol przed ew stymulacja do iui.

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Myślę że zaczęło się bardzo wcześnie bo od mojego rozwodu z jej ojcem. Jak miała dwa lata to już przestaliśmy razem mieszkać. A jak miała cztery to się rozwiedliśmy. Potem w szkole pastwiły się nad nią cztery koleżanki. Dowiedziałam się o tym dopiero dwa lata temu. Nie połapałam się od razu. Myślałam że wchodzi w wiek nastoletni i normą są pewne problemy. Zmiana szkoły nic pomogła bo to wszystko tak daleko zagalopowało. To tak w wielkim skrócie.

Kurde..Zawsze sie tego boje..Bo dośc ,że org rozchwiany dojrzewaniem i sam ze soba nie może dojść do ładu to jeszcze takie sytuacje moga doprowadzić do dużo gorszych rzeczy..Wydawaloby sie ,że to chłopaki są w wiekszej mierze narażeni na szykany i znęcanie......
    Dużo sil i cierpliwości życze...Nie latwe to dla Was wszystkich napewno.A tym bardziej keidy jest kolejny członek rodziny , moze czuc sie troche odsunięta... <3

ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, ban za kitajca.
    Trochę kooltoory i empatii... ;)

Ania, nasza Macduska jest pedagogiem specjalnym, na pewno zna wszystkie zasady organizowania systemu szkolnego. Tak myślę.

Głupio tak,słowa niewiele robią, ale naprawdę trzymam kciuki za terapię.<3

Reni, kapturnica, ania.g, HappyJo, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni nie zmieniaj tematu, test powtorzyla?

Reni, Mega, moremi, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trudno ale kitajców nie lubię... za skarpetki ;-)

Sąsiad: Albo Wietnamczycy! Patrz pan, co te żółtki, patrz pan jaka perfidia. Zalewają nasz rynek skarpetkami z gumką, specjalnie to robią. A wiesz pan dlaczego?
    Adam: Tak?
    Sąsiad: Żebyśmy podostawali buergera. Żeby nam, panie, nogi, panie, żyły uciskało, tamowało krwiobieg i w trzy miesiące, panie, buerger. I kolejne amputacje, stopy ciach, kolana ciach, uda...
    Adam: Ale jak stopy ciach, to już pan skarpetki nie, na skarpetki nie...
    Sąsiad: Wszystko jedno. Skarpetkami chcą nas, panie, powyzabijać. Ale nie mnie! Te żółte kurduple za chude są w żółtych uszach. Patrz pan. O, widzisz pan? Kupuję... u tych gupków, tę ich taniochę uciskową. Iii ciach! Żyletką gumki. I skarpetka bezuciskowa, zdrowa. Bezuciskowe skarpetki, zdrowe, bezuciskowe.
    kapturnica wrote:
    Zaraz cie Moremi ochrzani za rasizm. ;) Przeca kitajec tyz człowiek.Wstydz sie!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:59

SolarPolar, kapturnica, ania.g, HappyJo, Elfik, Simba, Mega, moremi, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale po co? temp spadła poniżej linii więc?
    SolarPolar wrote:
    Reni nie zmieniaj tematu, test powtorzyla?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to widze ,ze wiecej nas bedzie zaczynało nie za długo swiateczny cykl.. ;)

Mega, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i coś w świątecznym klimacie dla wielebnego ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d33fc1c30af0.jpg

kapturnica, Elfik, ania.g, Simba, HappyJo, Mega, Bozia3, moremi, Bursztyn, kkisia, SolarPolar, malgos741, iwcia77, Parka, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry z lozka. Adas ma dla was poranny mesydz: bueee ulueee leee. A mi sie wstawac nie chce. I jak dobrze, ze nie musze sie zrywac z rana, zeby tepic uczniow. Kolebanie sie w wyrze jest duzo fajniejsze!

ania.g, paszczakin, Simba, Mega, Bozia3, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6013 6014 6015 6016 6017 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ