35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukrayta trucizna w sygnecie:-)Elfik wrote:Ania, a co dolega twojej coreczce? Tez chyba przegapiłam, a nie chcę czegoś walnąć...
Dziendobry:-)
Dziś muszę w interesach spotkać się z gościem, miły ale taki podstarzały lowelas....
Muszę jakoś się wywinac z długich opowieści o jego sukcesach...
Środek na przeczyszczenie do kawy?
Mega, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Bry,tesz sie witam już bez zdrobnień
Kawe pije,mam dużo roboty wiec od razu do jutra miłego dnia,wieczora,nocy ruwnieszMega, HappyJo, Simba, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Moremi,terapeuta był już zmieniany kilka razy. Za każdym razem jest tak że dobrze jest do pewnego momentu a potem córka się zacina i po terapii. Teraz idziemy do nowej 17 grudnia, ma dobrą opinię wśród młodzieży więc może tym razem się uda.
Mango, córka ma indywidualne nauczanie w domu. Ale nie wiedziałam że jest możliwość zorganizowania takiego egzaminu w domu. Generalnie szkoła i dyrekcja bardzo idą nam na rękę i sporo pomagają albo podpowiadają co zrobić ale o takim rodzaju egzaminu nikt nam nie mówił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:36
Sabina, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
już myślałam, że dzień będzie zjebany, bo zaspałam i te łokcie w autobusie i pani w metrze wciskająca mi swoją torebkę na kolana.. ale nie
stoję na przystanku czekam na tramwaj, patrzę idzie pani w nowiutkiej czapeczce a na czubeczku radośnie trzepoce na wietrz metka z takim mini wieszaczkiem.. pani zapomniała zdjąć ah! jest sprawiedliwość! ciekawe czy metki z ceną z butów odkleiła
miałam jej powiedzieć, że ta metka i w ogóle ale odwraca się a to kitajec.. no to ni chuja! za to badziewie co sprzedają, ze zjeżdzają się do PL kontenerami, że jedzą psy i inne takie
pomknęłam uśmiechnięta do pracy
bry bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:44
kapturnica, gretka, HappyJo, Pusurek, Sabina, paszczakin, Simba, Mega, Bozia3, moremi, kkisia, gosia7122, malgos741, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:już myślałam, że dzień będzie zjebany, bo zaspałam i te łokcie w autobusie i pani w metrze wciskająca mi swoją torebkę na kolana.. ale nie
stoję na przystanku czekam na tramwaj, patrzę idzie pani w nowiutkiej czapeczce a na czubeczku radośnie trzepoce na wietrz metka z takim mini wieszaczkiem.. pani zapomniała zdjąć ah! jest sprawiedliwość! ciekawe czy metki z ceną z butów odkleiła
miałam jej powiedzieć, że ta metka i w ogóle ale odwraca się a to kitajec.. no to ni chuja! za to badziewie co sprzedają, ze zjeżdzają się do PL kontenerami, że jedzą psy i inne takie
pomknęłam uśmiechnięta do pracy
bry bardzoPrzeca kitajec tyz człowiek.Wstydz sie!!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Na 100% jest taka możliwość. Nie wiem dokładnie jakie warunki trzeba spełnić, ale myślę, że da się to zorganizować dla Twojej córki. Dowiem się od naszego pedagoga i dam Ci znać.
ania.g wrote:Moremi,terapeuta był już zmieniany kilka razy. Za każdym razem jest tak że dobrze jest do pewnego momentu a potem córka się zacina i po terapii. Teraz idziemy do nowej 17 grudnia, ma dobrą opinię wśród młodzieży więc może tym razem się uda.
Mango, córka ma indywidualne nauczanie w domu. Ale nie wiedziałam że jest możliwość zorganizowania takiego egzaminu w domu. Generalnie szkoła i dyrekcja bardzo idą nam na rękę i sporo pomagają albo podpowiadają co zrobić ale o takim rodzaju egzaminu nikt nam nie mówił.ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
kapturnica wrote:Aniu a możesz napisać co spowodowało taki stan u twojej córki?Jakieś zdarzenie ?Matka fantastycznej 4
-
Mango wrote:Na 100% jest taka możliwość. Nie wiem dokładnie jakie warunki trzeba spełnić, ale myślę, że da się to zorganizować dla Twojej córki. Dowiem się od naszego pedagoga i dam Ci znać.Matka fantastycznej 4
-
Niuta chodzi o to ze jesli w danym cyklu masz wynik fsh wysoki i estradiol do dupy i amh niskie to stymulacja wzrostu pecherzykow bedzie slaba. Nie uscislilam. Endo - gin kazala robic fsh i estradiol przed ew stymulacja do iui.
Mega lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Myślę że zaczęło się bardzo wcześnie bo od mojego rozwodu z jej ojcem. Jak miała dwa lata to już przestaliśmy razem mieszkać. A jak miała cztery to się rozwiedliśmy. Potem w szkole pastwiły się nad nią cztery koleżanki. Dowiedziałam się o tym dopiero dwa lata temu. Nie połapałam się od razu. Myślałam że wchodzi w wiek nastoletni i normą są pewne problemy. Zmiana szkoły nic pomogła bo to wszystko tak daleko zagalopowało. To tak w wielkim skrócie.
Kurde..Zawsze sie tego boje..Bo dośc ,że org rozchwiany dojrzewaniem i sam ze soba nie może dojść do ładu to jeszcze takie sytuacje moga doprowadzić do dużo gorszych rzeczy..Wydawaloby sie ,że to chłopaki są w wiekszej mierze narażeni na szykany i znęcanie......
Dużo sil i cierpliwości życze...Nie latwe to dla Was wszystkich napewno.A tym bardziej keidy jest kolejny członek rodziny , moze czuc sie troche odsunięta...ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni, ban za kitajca.
Trochę kooltoory i empatii...
Ania, nasza Macduska jest pedagogiem specjalnym, na pewno zna wszystkie zasady organizowania systemu szkolnego. Tak myślę.
Głupio tak,słowa niewiele robią, ale naprawdę trzymam kciuki za terapię.
Reni, kapturnica, ania.g, HappyJo, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
trudno ale kitajców nie lubię... za skarpetki
Sąsiad: Albo Wietnamczycy! Patrz pan, co te żółtki, patrz pan jaka perfidia. Zalewają nasz rynek skarpetkami z gumką, specjalnie to robią. A wiesz pan dlaczego?
Adam: Tak?
Sąsiad: Żebyśmy podostawali buergera. Żeby nam, panie, nogi, panie, żyły uciskało, tamowało krwiobieg i w trzy miesiące, panie, buerger. I kolejne amputacje, stopy ciach, kolana ciach, uda...
Adam: Ale jak stopy ciach, to już pan skarpetki nie, na skarpetki nie...
Sąsiad: Wszystko jedno. Skarpetkami chcą nas, panie, powyzabijać. Ale nie mnie! Te żółte kurduple za chude są w żółtych uszach. Patrz pan. O, widzisz pan? Kupuję... u tych gupków, tę ich taniochę uciskową. Iii ciach! Żyletką gumki. I skarpetka bezuciskowa, zdrowa. Bezuciskowe skarpetki, zdrowe, bezuciskowe.
kapturnica wrote:Zaraz cie Moremi ochrzani za rasizm.Przeca kitajec tyz człowiek.Wstydz sie!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:59
SolarPolar, kapturnica, ania.g, HappyJo, Elfik, Simba, Mega, moremi, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
i coś w świątecznym klimacie dla wielebnego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d33fc1c30af0.jpgkapturnica, Elfik, ania.g, Simba, HappyJo, Mega, Bozia3, moremi, Bursztyn, kkisia, SolarPolar, malgos741, iwcia77, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry z lozka. Adas ma dla was poranny mesydz: bueee ulueee leee. A mi sie wstawac nie chce. I jak dobrze, ze nie musze sie zrywac z rana, zeby tepic uczniow. Kolebanie sie w wyrze jest duzo fajniejsze!
ania.g, paszczakin, Simba, Mega, Bozia3, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość