X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, to się nas tu stadko zbiera na @..

czyli stanowimy żywą ilustrację tezy, że kobiety w grupie zgrywają swoje @...:)

hehe, to bzykanko w wigilię.. czy to aby nie grzech?;)
    A ja to chyba w Sylwka, a nie, ja mam zakaz..
    ale wam będę kibicować

Laaaaski, gola, tututu!
    i ekstatyczne machanie szalikiem! :)

kapturnica, ania.g, HappyJo, Mega, moremi, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    dziewczyny, to się nas tu stadko zbiera na @..

czyli stanowimy żywą ilustrację tezy, że kobiety w grupie zgrywają swoje @...:)

hehe, to bzykanko w wigilię.. czy to aby nie grzech?;)
    A ja to chyba w Sylwka, a nie, ja mam zakaz..
    ale wam będę kibicować

Laaaaski, gola, tututu!
    i ekstatyczne machanie szalikiem! :)
    To samo sobie pomyslałam ,ze po choinka bedzie sodomia i gomoria ;D

Mega, moremi, Mango, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, uwielbiam Cię za te Twoje teksty :)
    I chuj z rasizmem. Nas też stygmtyzują. Tak, liczy się człowiek-jednostka, ale tak czy siak zawsze się generalizuje i trudno tego uniknąć.
    Ja np.generalnie nie lubię Arabów- po moim dłuższym pobycie we Francji. Ale to nie znaczy, że każdy jeden jest taki sam i każdego jednego z założenia nie lubię.

A zmieniając temat - ja tej mojej tempy nie kumam.

ania.g, Elfik, Simba, Mega, Reni, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Zien dobry z fabryki. Zmuszona bylam sie dzis do niej udac samochodem fakenkurwajapierdole. Kocham pociag, kocham ludzi w pociagu, nawet tych pieknie zachwycajacych sie. Po jakiejs godzinie, stojac jak te chuje w korkach, juz prawie marzylam, zeby znowu jakis debil wjechal na skrzyzowanie i je zablokowal i zebym mogla powrzeszczec i mu faka pokazac..

....Jestem spokojnym kwiatem lotosu na tafli gladkiego jeziora.....
    No podobno dzisiaj hardcore na drogach.

paszczakin lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Niuta chodzi o to ze jesli w danym cyklu masz wynik fsh wysoki i estradiol do dupy i amh niskie to stymulacja wzrostu pecherzykow bedzie slaba. Nie uscislilam. Endo - gin kazala robic fsh i estradiol przed ew stymulacja do iui.
    No i teraz z tym estradiolem to mi ćwieka zabiłaś ... Bo mój gin stwierdziła że estradiol mam piękny... Tylko to AMH do dupy... No chyba że teraz się okaże ze jednak nie. Taki prezent na święta ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 10:26

moremi lubi tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Głupio tak,słowa niewiele robią, ale naprawdę trzymam kciuki za terapię.<3
    Wcale nie głupio <3

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde..Zawsze sie tego boje..Bo dośc ,że org rozchwiany dojrzewaniem i sam ze soba nie może dojść do ładu to jeszcze takie sytuacje moga doprowadzić do dużo gorszych rzeczy..Wydawaloby sie ,że to chłopaki są w wiekszej mierze narażeni na szykany i znęcanie......

ooo, moja droga.. dziewczeta sa znacznie lepsze w szykanowaniu, knuciu i znecaniu sie psychicznym nad slabszymi jednotkami. Popatrz na nasze forum na ten przyklad*

u facetow zazwyczaj konczy sie agresja fizyczna i sprawy przy tym wychodza, bo podbite oko trudniej ukryc niz pobita dusze..

*zart, taaaaak?

Simba, Mega, Elfik, Reni, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bry z lozka. Adas ma dla was poranny mesydz: bueee ulueee leee. A mi sie wstawac nie chce. I jak dobrze, ze nie musze sie zrywac z rana, zeby tepic uczniow. Kolebanie sie w wyrze jest duzo fajniejsze!
    Znaczy sie zaczął od razu mowić po norwesku?

paszczakin, ania.g, Mega, HappyJo, Pusurek, Elfik, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    32+6 ,tydzien byla na intensywnej ,dwa tygodnie na oddziale dla wczesniakow i do domku,a na rozwinecie pluc dostalam sterd 3 dni przed cesarka i wszystko gra:-)
    Dzieki Anna - czyli to tak jak ja teraz.
    Pozaciskam jeszcze nogi.

anna maria, moremi, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ooo, moja droga.. dziewczeta sa znacznie lepsze w szykanowaniu, knuciu i znecaniu sie psychicznym nad slabszymi jednotkami. Popatrz na nasze forum na ten przyklad*

u facetow zazwyczaj konczy sie agresja fizyczna i sprawy przy tym wychodza, bo podbite oko trudniej ukryc niz pobita dusze..

*zart, taaaaak?

No ostatnio w klasie rownoległej okazalo sie ,ze chlopaczek regularnie był straszony i okradany przez starszych kolegów..Nie powiedzial nikomu ani rodzicom ani kumplom...Uciekł z domu , znalezli go po3dniach..Dopiero wtedy wyszło ,że grozili mu ..powieszeniem..Skóra sie sama na szyji marszczy ze strachu.Nie zawsze jeddnak ta rpzemoc fizyczna wychodzi..Zreszta teraz jest w modzie ( bic tak ,żeby śladu nie było)Jaks ie tak nasłucham nie raz nie dwa co sie w szkole dzieje to mam mdłości normalnie...

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no fakt, strach dzieci o szkoly puszczac..
    pozostaje liczyc i starac sie o taki kontakt, zeby dziecie nam o ewentualnych szykanach powiedzialo..
    chociaz z drugiej strony co, oprocz przeniesienia dziecia, mozna w takiej sytuacji zrobic? jak sie wymusi na tych bachorach kare to pewnie sie mscic jeszcze beda..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 10:36

Mega, Elfik, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hmm to widze ,ze wiecej nas bedzie zaczynało nie za długo swiateczny cykl.. ;)
    No niestety.... :(

malgos741 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Znaczy sie zaczął od razu mowić po norwesku?
    A dzie tam. To gwara nasza, z Kaszub. ;-)
    Ty mow, co na sniadanie dali!

moremi, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no fakt, strach dzieci o szkoly puszczac..
    pozostaje liczyc i starac sie o taki kontakt, zeby dziecie nam o ewentualnych szykanach powiedzialo..
    chociaz z drugiej strony co, oprocz przeniesienia dziecia, mozna w takiej sytuacji zrobic? jak sie wymusi na tych bachorach kare to pewnie sie mscic jeszcze beda..
    Kara nie ale..Powiem ci ,ze kilka lat temu jak mlody byl w 2, czy 3ciej klasie jeden taki cwaniacvzek z 6tej wyzywal gio , szydzil i gnoil..Na szczescie mlody zawsze wszystko mi mowil..Nie zrobilam tego co niby sie powinno a wiec rozmowy z wychowawca czy pedagogiem..Ale pewnego pieknego dnia wypozyczylam sobie gnoja..Mianowicie natknelam sie na niego ktoregos dniw jednej z uliczek w naszym mIEscie..I..i powiedzialam mu kilka takich słów ,ze do dzis omija go z daleka..Niestety pojscie droga prawna w wiekszosci dziala na odwrot bowiem reszta dzieciakow wysmiewa i wyszydza ze konfident.Niestety trzeba liczyc sie z tym ,ze szkoła to tak naprawde pole walki.I czasem zdazraja sie wlasnei sytuacje kiedy osoby ze slabnsza psychika sa gnojone..I niestety nie sa to rzadkie rpzypadki.
    Podam ci przyklad..Jest teraz moda na elektroniczne papierosy..Z racji tego ,ze moj mlody nie znosi fajek bo smeirdzialo mu to zawsze ui to on doprowadzil do tego ze rzucilismy jest FRAJEREM i IDIOTA w klasie bo-nie pali , a w klasie11 chlopakow juz to robi...;) I tu moja rola moze sie niestety tylko ograniczyc do jednego..Rozmowy by nie ulegal presji innych ale trzymal sie swojego zdania..Bo zadne zaakzy i nakazy nie zadziałaja jesli dzieciak sam nie ebdzie wiedzial czego chce i ile jest wart...

HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zaraz cie Moremi ochrzani za rasizm. ;) Przeca kitajec tyz człowiek.Wstydz sie!!
    To akurat z rosyjskiego pochodzi. Pytanie czy Reni miała na myśli a) chińczyka, b) przestępcę? Jeżeli, a, to niestety jest pogardliwe określenie, jeżeli be, to mi wisi. No i zawsze mogła napisać fonetycznie słowo rosyjskie.

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki

Chyba chlop mi przekazal wirusa, teraz mnie dopadlo...a rabotac trza' i jeszcze te cholerne prace pisac (niedokonczone....nadal).
    Z d r o w e g o dnia Wam zycze

kapturnica, moremi, Mega, Simba, kkisia, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To akurat z rosyjskiego pochodzi. Pytanie czy Reni miała na myśli a) chińczyka, b) przestępcę? Jeżeli, a, to niestety jest pogardliwe określenie, jeżeli be, to mi wisi. No i zawsze mogła napisać fonetycznie słowo rosyjskie.
    Chyba nie chinczyka oni chyba nie jedza piesów tylko wietnamce ;) Ale moge sie mylic :)

paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ostatnio w klasie rownoległej okazalo sie ,ze chlopaczek regularnie był straszony i okradany przez starszych kolegów..Nie powiedzial nikomu ani rodzicom ani kumplom...Uciekł z domu , znalezli go po3dniach..Dopiero wtedy wyszło ,że grozili mu ..powieszeniem..Skóra sie sama na szyji marszczy ze strachu.Nie zawsze jeddnak ta rpzemoc fizyczna wychodzi..Zreszta teraz jest w modzie ( bic tak ,żeby śladu nie było)Jaks ie tak nasłucham nie raz nie dwa co sie w szkole dzieje to mam mdłości normalnie...
    Kurde jak ja się boję gimnazjum....a już za rok młody zaczyna. Chory system stworzył taki układ...Tutaj w podstawowej też są różne elementy i świry - ale klasa się zna od dziecka, wiedzą kogo na co stać i raczej nic złego-nowego się nie wydarza...w gimnazjum spotyka się nowa grupa - każdy szuka swojego miejsca, od nowa buduje relacje no i spotyka często nowych świrów, a po 3 latach znowu zmiana...Mój młody chce iść do prywatnego gimnazjum Siostr Prezentek - chyba po mnie(ja kończyłam tam liceum i pomimo pewnych cech ciemnogrodu - bardzo dobrze wspominam ten czas - dużo dyscypliny, ale też poświęcanej uwagi nie mniej), więc jest szansa, że dużo szajsu tam nie będzie - klasy są kameralne, nauczyciele znają wszystkich bardzo dobrze - ciągły kontakt z rodzicami itp.....

Zgadzam się z Paszczą - chłopaki dadzą sobie po mordzie, zwyzywają od skurwysynów i zwykle jest spokój...dziewczyny są dużo gorsze - subtelniej, ale też brutalniej i w białych rękawiczkach niszczą się wzajemnie...weźmy przykład wczorajszej torebki....niby nic...:)

Reni, Elfik, Bursztyn, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co mu powiedziałaś, temu gnojowi?
    bo powiem ci, to jest problem..
    znajoma powiedziała kilka słów w podobnej sytuacji gnojkowi na osobności i to ona ma teraz sprawę kaną - grożba karalna wobec "niewinnego chłopca"...
    to jest życie, niestety
    :(

Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja sie ciesze, ze moja corka nie jest polskim gimbusem. Tu dzieciaki jakies mniej sfrustrowane sa, to i przemocy mniej. Tu o mobingu sie mowi, kiedy na grubszego dzieciaka powiedza grubas. I juz jest afera na cala szkole.

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6014 6015 6016 6017 6018 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ