35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, to się nas tu stadko zbiera na @..
czyli stanowimy żywą ilustrację tezy, że kobiety w grupie zgrywają swoje @...
hehe, to bzykanko w wigilię.. czy to aby nie grzech?
A ja to chyba w Sylwka, a nie, ja mam zakaz..
ale wam będę kibicować
Laaaaski, gola, tututu!
i ekstatyczne machanie szalikiem!kapturnica, ania.g, HappyJo, Mega, moremi, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:dziewczyny, to się nas tu stadko zbiera na @..
czyli stanowimy żywą ilustrację tezy, że kobiety w grupie zgrywają swoje @...
hehe, to bzykanko w wigilię.. czy to aby nie grzech?
A ja to chyba w Sylwka, a nie, ja mam zakaz..
ale wam będę kibicować
Laaaaski, gola, tututu!
i ekstatyczne machanie szalikiem!Mega, moremi, Mango, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni, uwielbiam Cię za te Twoje teksty
I chuj z rasizmem. Nas też stygmtyzują. Tak, liczy się człowiek-jednostka, ale tak czy siak zawsze się generalizuje i trudno tego uniknąć.
Ja np.generalnie nie lubię Arabów- po moim dłuższym pobycie we Francji. Ale to nie znaczy, że każdy jeden jest taki sam i każdego jednego z założenia nie lubię.
A zmieniając temat - ja tej mojej tempy nie kumam.ania.g, Elfik, Simba, Mega, Reni, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Zien dobry z fabryki. Zmuszona bylam sie dzis do niej udac samochodem fakenkurwajapierdole. Kocham pociag, kocham ludzi w pociagu, nawet tych pieknie zachwycajacych sie. Po jakiejs godzinie, stojac jak te chuje w korkach, juz prawie marzylam, zeby znowu jakis debil wjechal na skrzyzowanie i je zablokowal i zebym mogla powrzeszczec i mu faka pokazac..
....Jestem spokojnym kwiatem lotosu na tafli gladkiego jeziora.....
....Jestem spokojnym kwiatem lotosu na tafli gladkiego jeziora.....
....Jestem spokojnym kwiatem lotosu na tafli gladkiego jeziora.....paszczakin lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Niuta chodzi o to ze jesli w danym cyklu masz wynik fsh wysoki i estradiol do dupy i amh niskie to stymulacja wzrostu pecherzykow bedzie slaba. Nie uscislilam. Endo - gin kazala robic fsh i estradiol przed ew stymulacja do iui.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 10:26
moremi lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
kapturnica wrote:Kurde..Zawsze sie tego boje..Bo dośc ,że org rozchwiany dojrzewaniem i sam ze soba nie może dojść do ładu to jeszcze takie sytuacje moga doprowadzić do dużo gorszych rzeczy..Wydawaloby sie ,że to chłopaki są w wiekszej mierze narażeni na szykany i znęcanie......
ooo, moja droga.. dziewczeta sa znacznie lepsze w szykanowaniu, knuciu i znecaniu sie psychicznym nad slabszymi jednotkami. Popatrz na nasze forum na ten przyklad*
u facetow zazwyczaj konczy sie agresja fizyczna i sprawy przy tym wychodza, bo podbite oko trudniej ukryc niz pobita dusze..
*zart, taaaaak?
Simba, Mega, Elfik, Reni, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bry z lozka. Adas ma dla was poranny mesydz: bueee ulueee leee. A mi sie wstawac nie chce. I jak dobrze, ze nie musze sie zrywac z rana, zeby tepic uczniow. Kolebanie sie w wyrze jest duzo fajniejsze!
paszczakin, ania.g, Mega, HappyJo, Pusurek, Elfik, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:32+6 ,tydzien byla na intensywnej ,dwa tygodnie na oddziale dla wczesniakow i do domku,a na rozwinecie pluc dostalam sterd 3 dni przed cesarka i wszystko gra:-)
Pozaciskam jeszcze nogi.anna maria, moremi, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ooo, moja droga.. dziewczeta sa znacznie lepsze w szykanowaniu, knuciu i znecaniu sie psychicznym nad slabszymi jednotkami. Popatrz na nasze forum na ten przyklad*
u facetow zazwyczaj konczy sie agresja fizyczna i sprawy przy tym wychodza, bo podbite oko trudniej ukryc niz pobita dusze..
*zart, taaaaak?
No ostatnio w klasie rownoległej okazalo sie ,ze chlopaczek regularnie był straszony i okradany przez starszych kolegów..Nie powiedzial nikomu ani rodzicom ani kumplom...Uciekł z domu , znalezli go po3dniach..Dopiero wtedy wyszło ,że grozili mu ..powieszeniem..Skóra sie sama na szyji marszczy ze strachu.Nie zawsze jeddnak ta rpzemoc fizyczna wychodzi..Zreszta teraz jest w modzie ( bic tak ,żeby śladu nie było)Jaks ie tak nasłucham nie raz nie dwa co sie w szkole dzieje to mam mdłości normalnie...Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no fakt, strach dzieci o szkoly puszczac..
pozostaje liczyc i starac sie o taki kontakt, zeby dziecie nam o ewentualnych szykanach powiedzialo..
chociaz z drugiej strony co, oprocz przeniesienia dziecia, mozna w takiej sytuacji zrobic? jak sie wymusi na tych bachorach kare to pewnie sie mscic jeszcze beda..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 10:36
Mega, Elfik, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:no fakt, strach dzieci o szkoly puszczac..
pozostaje liczyc i starac sie o taki kontakt, zeby dziecie nam o ewentualnych szykanach powiedzialo..
chociaz z drugiej strony co, oprocz przeniesienia dziecia, mozna w takiej sytuacji zrobic? jak sie wymusi na tych bachorach kare to pewnie sie mscic jeszcze beda..
Podam ci przyklad..Jest teraz moda na elektroniczne papierosy..Z racji tego ,ze moj mlody nie znosi fajek bo smeirdzialo mu to zawsze ui to on doprowadzil do tego ze rzucilismy jest FRAJEREM i IDIOTA w klasie bo-nie pali , a w klasie11 chlopakow juz to robi...I tu moja rola moze sie niestety tylko ograniczyc do jednego..Rozmowy by nie ulegal presji innych ale trzymal sie swojego zdania..Bo zadne zaakzy i nakazy nie zadziałaja jesli dzieciak sam nie ebdzie wiedzial czego chce i ile jest wart...
HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zaraz cie Moremi ochrzani za rasizm.
Przeca kitajec tyz człowiek.Wstydz sie!!
Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Czesc Dziewczynki
Chyba chlop mi przekazal wirusa, teraz mnie dopadlo...a rabotac trza' i jeszcze te cholerne prace pisac (niedokonczone....nadal).
Z d r o w e g o dnia Wam zyczekapturnica, moremi, Mega, Simba, kkisia, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To akurat z rosyjskiego pochodzi. Pytanie czy Reni miała na myśli a) chińczyka, b) przestępcę? Jeżeli, a, to niestety jest pogardliwe określenie, jeżeli be, to mi wisi. No i zawsze mogła napisać fonetycznie słowo rosyjskie.
Ale moge sie mylic
paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ostatnio w klasie rownoległej okazalo sie ,ze chlopaczek regularnie był straszony i okradany przez starszych kolegów..Nie powiedzial nikomu ani rodzicom ani kumplom...Uciekł z domu , znalezli go po3dniach..Dopiero wtedy wyszło ,że grozili mu ..powieszeniem..Skóra sie sama na szyji marszczy ze strachu.Nie zawsze jeddnak ta rpzemoc fizyczna wychodzi..Zreszta teraz jest w modzie ( bic tak ,żeby śladu nie było)Jaks ie tak nasłucham nie raz nie dwa co sie w szkole dzieje to mam mdłości normalnie...
Zgadzam się z Paszczą - chłopaki dadzą sobie po mordzie, zwyzywają od skurwysynów i zwykle jest spokój...dziewczyny są dużo gorsze - subtelniej, ale też brutalniej i w białych rękawiczkach niszczą się wzajemnie...weźmy przykład wczorajszej torebki....niby nic...Reni, Elfik, Bursztyn, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a co mu powiedziałaś, temu gnojowi?
bo powiem ci, to jest problem..
znajoma powiedziała kilka słów w podobnej sytuacji gnojkowi na osobności i to ona ma teraz sprawę kaną - grożba karalna wobec "niewinnego chłopca"...
to jest życie, niestety
Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDlatego ja sie ciesze, ze moja corka nie jest polskim gimbusem. Tu dzieciaki jakies mniej sfrustrowane sa, to i przemocy mniej. Tu o mobingu sie mowi, kiedy na grubszego dzieciaka powiedza grubas. I juz jest afera na cala szkole.
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość