35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dodzwonilam sie wreszcie to mojego gina, termin laparo jest na 9 stycznia, tylko zeby ta franca mnie w trabe nie zrobiła i przyszła jak trzeba albo wcale
jak miałam termin zabiegu to sobie tabsy kupiłam zeby mnie @ nie zaskoczyłamoremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:mnie dopoadal blokada wieczorem w szpitalu myslalam ze sie posram z bolu ,a lekarze nie wiedzieli co mi jest ,robili ekg ,badal mnie Chirurg,naszprycowali mnie przeciebolowymi kroplowkami i po 3 godzinach okropnego bolu troche mi przeszlo .zasnelam budzi mnie polozna i mowi robimy cesarke zle z Toba ,nawet nie pozwolila mi sie wysikac odrazu cewnik i za chwile juz mialm Helenke.Wiec Simba uwazaj
Wiem, nie powiem im ze mnie boli!moremi, macduska, Sabina, kkisia, Mega, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A w ogole to przez was pogorszyl mi sie wzrok! Czytam i pisze na moim durnym smarcie, w ciemnym lozku, jak dzieciaka usypiam i no widze gorzej! A ja juz nie chce nosic okularow!!!
Gdzie mam zlozyc zazalenie? Do admina moze? Dostane jakies odszkodowanie??
Czyli da sieSolarPolar, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jaki jad? grzecznie sie zapytałam do czego bedzie ją nosić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 21:07
moremi, Sabina, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Simba a od kiedy ty jestes w szpitalu? i do kiedy?
Jeśli mi przejdzie to wracam do domu i grzecznie czekam na porod do stycznia. Jeśli nie, to za mniej wiecej 10 dni cesarka. Tylko jeszcze te płytki pieprzone musza mi trochę podnieśc.Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Od soboty a jak długo to cholera wie.
Jeśli mi przejdzie to wracam do domu i grzecznie czekam na porod do stycznia. Jeśli nie, to za mniej wiecej 10 dni cesarka. Tylko jeszcze te płytki pieprzone musza mi trochę podnieśc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:a jakbys wolała?
Wole tez czekać do stycznia, bo wtedy ciaza donoszona i moze inkubator ich ominie.moremi, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość