35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Mega wyzej napisałam ile u mnie..Ponad 50zeta ta po obciazeniu....
moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:i właśnie to mnie wkurza, mam za darmo a nikt mi skierowania nie chce wypisac, co za ciule!
Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No u mnie gina tez musialam kolanem do fotela przycisnac by mi wypisal..Ale drugi raz juz bez problem uwypisal..Mam zamiar niedlugo isc...
-
A ja dzisiaj swoją kotkę na sterylkę zawiozłam. Biedulka, tak się męczy.
Ja również, bo do mnie @ przyszła.Heretyczka, anna maria, Reni, Simba, Sabina, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:do mnie tez idzie cos czuje
Powiedz, bo jeszcze nie dotarłam - nowe konto, nowe życie, nowa I milsza Ewa? Czy zwykły foch, a potem "żlemi bez was"?
I czy Arwena to faktycznie Samirka?Simba, Bozia3, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ewa, stopkę masz czaderską
Powiedz, bo jeszcze nie dotarłam - nowe konto, nowe życie, nowa I milsza Ewa? Czy zwykły foch, a potem "żlemi bez was"?
I czy Arwena to faktycznie Samirka?Mega, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:alo o so chozi?
Miśku, wiem, że Ty to Ty i nikt inny. Nieważne czy Polar, czy Solar i tak się cieszę.
Z powrotu Samirki równieżiwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I zapomniałam - mam nowe magnesy. Nie powiem skąd. Muszę pudełek do wysyłki poszukać.
Ewa, nie skacz. Już skończyłam.Mega, Simba, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie wiem co sie stało, że masz nowe konto. Wyszłaś i wróciłaś? No o so cho?
Miśku, wiem, że Ty to Ty i nikt inny. Nieważne czy Polar, czy Solar i tak się cieszę.
Z powrotu Samirki również
kogos bolała dupa i nawet maść nie pomogła to sie poskarżył administracji
teraz ma wszy łonowe i mąż ją zdradza
Mega, moremi, Simba, Sabina, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzamówiłam sobie na pocieszenie torebkę
http://www.iv.pl/images/10272726949051279598_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 20:30
kapturnica, SolarPolar, moremi, Simba, Sabina, Bozia3, kkisia, iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość