35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Paszcza a nie pora już na aktualizację brzucha ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 22:35
malgos741 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hm, hmm.. po swietach moze? bedzie bardziej spektakularnie
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:zupa z konopi- potrawa wigilijna na śląsku
Iwone, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:tu podobny przepis
http://durszlak.pl/przepis/konopiotka?c=tag&t=konopiotkamalgos741, Mega, Heretyczka, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Iwone wrote:na śląsku przed świętami na większości targów kupisz
Iwone, kapturnica lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
hmmm, hmmm, pomyslimy, moze w weekend jakas fote trzepne
w ogole w sobote znowu mam bejbisitting- dzien z półtoraroczniakiem, sasiedzi sie przyprowadzają i jakos wolą bez dzieci.. ciekawe jak dlugo pociagniemy razem..
czy dzieci w takim wieku bawia sie juz z innymi dziecmi? bo mam zaproszenie na party swiateczne i tam by bylo kilka dzieciakow w tym wieku- utrudnię sobie tym bejbisitting czy ulatwie?Mega, Pusurek, moremi, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:hmmm, hmmm, pomyslimy, moze w weekend jakas fote trzepne
w ogole w sobote znowu mam bejbisitting- dzien z półtoraroczniakiem, sasiedzi sie przyprowadzają i jakos wolą bez dzieci.. ciekawe jak dlugo pociagniemy razem..
czy dzieci w takim wieku bawia sie juz z innymi dziecmi? bo mam zaproszenie na party swiateczne i tam by bylo kilka dzieciakow w tym wieku- utrudnię sobie tym bejbisitting czy ulatwie?
utrudnisz wg mnie,
nie dosć , że będziesz pilnować swojego to jeszcze tamte, zeby się nawzajem nie pozabijałykapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:
czy dzieci w takim wieku bawia sie juz z innymi dziecmi? bo mam zaproszenie na party swiateczne i tam by bylo kilka dzieciakow w tym wieku- utrudnię sobie tym bejbisitting czy ulatwie?macduska, Mega, moremi, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Odpusc. Bedzie 10 min zaaranzowanej przez ciebie zabawy i 3 godziny placzu, nerwow, uspokajania. Dzieci w tym wieku szybko sie mecza zabawa, wiekszosc jeszcze sypia w dzien i jak to pogodzic z kilkoma naraz? Jeden w zupelnosci wystarczy. Wybierz najspokojniejszego.
no wyboru nie mam, bede miala tego od sasiadow.. ale to fajne, pogodne dziecie.. no nic, najpierw poloze spac, a jak sie wyspi to zobaczymy, moze na mala chwilke skoczymy.. ja tak lubie imprezy swiateczne..malgos741, Mega, moremi, kkisia, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:mogę Ci wysłać
a powiedz chociaż czy paca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 22:53
Iwone lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017