Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blisko nas jest ośrodek w Zalesiu, bardzo chwalony. Działa na zasadzie że nie trzymają na siłę. Ale to też nie wypaliło. 17 grudnia, zaczyna terapię z nową osobą i znów mam nadzieję że tym razem to będzie "ten" terapeuta.

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Od jutra w wyborczej egzaminy gimnazjalne tegoroczne z odpowiedziami. Zamierzam kupić ale chciałabym też sprawdzić jak by sobie poradziła. Skąd wziąć takie arkusze? A jeśli chodzi o ośrodki to już był ten temat poruszany ale przy lęku separacyjnym to raczej nie jest dobry pomysł.

A w szkole Ci nie dadzą???
    Przecież ma lekcje, nauczyciele sami powinni z nią to przerobic, moze będą, zapytaj.
    Zresztą jak zdobędę u siebie to mogę Ci wysłać w przyszłym tygodniu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 23:30

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta spadam. Młodsza jeszcze nie śpi i domaga się usypiania a o 7 start do szkoły. Dobrej nocy.

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Blisko nas jest ośrodek w Zalesiu, bardzo chwalony. Działa na zasadzie że nie trzymają na siłę. Ale to też nie wypaliło. 17 grudnia, zaczyna terapię z nową osobą i znów mam nadzieję że tym razem to będzie "ten" terapeuta.
    trzymam kciuki

ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A w szkole Ci nie dadzą???
    Przecież ma lekcje, nauczyciele sami powinni z nią to przerobic, moze będą, zapytaj.
    Zresztą jak zdobędę u siebie to mogę Ci wysłać w przyszłym tygodniu.

N
    Dobrze że mówisz bo nikt mi nie powiedział. Jutro L. ma zajęcia z wychowawczynią to zapytam i poproszę.

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No zesz kurwa mac!!! A pakowalam lepiej niz cmielowska porcelane. Da sie skleic?
    Da się :-)
    Spokojnie :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po naszych perypetiach związanych z załatwianiem ślubu i moim omdleniem w kościele jesteśmy chyba najbardziej znaną parą w parafii.
    Dziś mój M po pracy pojechał prosto do kancelarii, bo wypadałoby w końcu powiadomić księdza, że chcemy małego chrzcić, bo chrzestni i reszta gości zaproszona, knajpa zarezerwowana.
    Mój M wchodzi do kancelari, mówi Szczęść Boże", a proboszcz mu na to "To co, chrzcimy?"

Iwone, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, Reni, caffe, nick nieaktualny, Bozia3, ania.g, nick nieaktualny, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrywieczor..i dobranoc :(
    Alojz ma grype, siedzi caly dzien przed kompem ..forum nadrabialam 2 i 1/2 godziny :-O, no ale za to ugotowalam bigos, ubralam jo£ke, pranie zrobilam i poprasowalam.

widze, ze temat dzisiejszej lekcji : sluzba zdrowia - zagranica kontra pl ;D

w italii, poprzez lekarza rodzinnego otrzymujesz wszystkie badania i recepty jakie tylko potrzebujesz, nie ma problemu z beta, progesteronem itp. antybiotyki sa kontrolowane i raczej niechetnie dawane, ale jak jest wskazanie to problemu nie ma.a jak nie masz czasu leciec do rodzinnego to idziesz do labo prywatnie i robisz badania jakie tylko chcesz. Obsluga szpitalna jest w miare ok, lekarze w szpitalu troszke zarozumiali, ale kulturalni raczej.Wyniki badan odbierasz samemu, masz je w domu ( nic nie idzie do lekarza- do ciebie nalezy pokazanie ich lekarzowi), wiekszosc badan jest refundowanych a jak nie to np RM lub TK placisz tzw ticket w wysokosci 46 euro. czas oczekiwania jest rozny i zalezny od stopnia powagi choroby, lekarz na skierowaniu ma mozliwosc zakreslenia czy badanie ma byc wykonane natychmiast, czy w ciagu 10 dni, czy nie jest bardzo URGENT . Karetki przyjezdzaja na kazdy telefon i samemu tez bez problemu mozna jechac na pogotowie i byc przebadanym od glow do stop.
    osobiscie omijam szerokim lukiem tylko wloskich dentystow, kompletnie nie ten poziom leczenia, drogo i bylejak, do tego nie dentysta cie plombuje tylko asystentka :-O

Zeby lecze w polandii ..no i w tajlandii jak jestesmy na wakacjach :)

a dzis dzwonilam do szpitala, zeby umowic sie na rozmowe w sprawie oddania krwi z pepowiny i okazalo sie, ze nie moge byc dawca , bo Alojz ma haszimoto i astme :( szkoda...

dodam , ze w italii uznanie kobiety w ciazy jest od momentu potwierdzenia bety lub 1 usg ( zazwyczaj 6/7 tydz) i jest ona juz pod nadzorem lekarskim, z kazda pierdolka ma prawo leciec na pogotowie i zostanie ratowana jej ciaza.

w italii nie ma znaczenia czy pracujesz i masz ubezpieczenie, wystarczy legalny pobyt.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 02:07

Evans, Iwone, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 02:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka , duzo smakolykow na Swieta , ale nie czytalam , zeby ktos z Was robil zupe migdalowa ??? Hm .... Polecam !!!! przepyszna z kluskami .... Moja ulubiona .... Nic tak nie smakuje jak ona, Bo niezastapiona! Bez dwoch zdan!

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 02:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Hejka , duzo smakolykow na Swieta , ale nie czytalam , zeby ktos z Was robil zupe migdalowa ??? Hm .... Polecam !!!! przepyszna z kluskami .... Moja ulubiona .... Nic tak nie smakuje jak ona, Bo niezastapiona! Bez dwoch zdan!
    to wrzuc przepis na watek z przepisami :)

Evans, moremi lubią tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 02:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    to wrzuc przepis na watek z przepisami :)

Ja Przyznaje sie bez bicia juz po razy drugi , ze ja nie gotuje , nawet na Swieta , Znaczy wtedy to razem gotujemy z moim , ale ja bardziej Tylko do pomocy , ale przepis wrzuce , dopytam Dokladnie co I jak , zeby glupoty nie napisac hyyyyyy :)

iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 02:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Ja Przyznaje sie bez bicia juz po razy drugi , ze ja nie gotuje , nawet na Swieta , Znaczy wtedy to razem gotujemy z moim , ale ja bardziej Tylko do pomocy , ale przepis wrzuce , dopytam Dokladnie co I jak , zeby glupoty nie napisac hyyyyyy :)
    ok, czekamy :)

Evans lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 02:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a93111f2b4cd.jpg

Elfik, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 02:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6495761c21b5.jpg

Elfik, kapturnica, moremi, HappyJo, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 02:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc22d765441d.jpg

Elfik, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 02:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gwiazda betlejemska :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f61b9428841e.jpg

Elfik, kapturnica, moremi, HappyJo, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Bozia3, ania.g, Mega, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c622c2e8841.jpg

Elfik, kapturnica, moremi, HappyJo, nick nieaktualny, ania.g, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 02:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f18ac1844d98.jpg

Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 03:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, druhu, tez nie spisz? ;)

Elfik, moremi, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!

Pierwsza!

Bo tych lunatyczek Iwci i Simby nie liczę...;)

Miłego dnia i ten teges...

dziś do mnie doszło, że jak się nie staram, to może wreszcie wezmę antybiotyk i przeleczę zatoki porządnie - geniusz, czyż nie?
    Czyli zaczynamy remont generalny...

Simba, a może przegapiłam, co ze zwapnieniem u maluszka?
    Wyjasniło się coś?

Simba, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6032 6033 6034 6035 6036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ