35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra, piesel wyprowadzony na siku ( to jego wina , zem na nogach o tej porze- drapal w drzwi , ze chce siku),lista podpisana, muffinka zezarta -to ide dalej w kmono, bo wstac trza bedzie na kurs rodzenia o 9.
Sabina, gretka, moremi, kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Ja od 10 minut w komunikacji. Siedze!!!! A wokolo mnie pelno scisnietych ludziow!!!! Ale mam dobrze:-) pozdrawiam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 07:25
Mega, kapturnica, kkisia, Bozia3, Sabina, moremi, peppapig, malgos741, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A teraz wysiadlam z autobusu śmierdzonko- kiszonki, moja intymnosc zostala zgwalcina! Moja dupa byla przycisnieta do mechanizmu falicznego panaX!!! Musze na wiosne znalezc jakiegos instruktora- psychologa do jazd doszkalajacych bo tak dalej nie moge zyc!
kapturnica, Bozia3, moremi, Mega, Bursztyn, Pusurek, anna maria, gretka, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Małgoś - ona może jakaś niedorobiona....i małpiszon jak nic - w 3 cyklu zajść i jeszcze chuda... - może pomyliła wskazówki lekarza? To raczej powinno się jeść i serki i jogurty, a nie odstawiać je. Tak czy siak - trzymaj się od niej z daleka..
Sabina, kapturnica, moremi, malgos741, Mega, kkisia, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry? Bez zartow
Ledwie zyje. Jedna twixowa noga na jajniku, druga w zebrze, zgaga i w ogole humor do dupy. To normalne przed porodem, tak? Iwcia, bardzo cie prosze - przestan mi tu tryskac energia, okeeeeej? Jestes ze mna w parze czy nie?
Wrzucam zdjecie brzucha...sesje foto tez u nas coraz bardziej nerwowe.
Ide se golnac gaviscon.
Milego...
PS Oj Andzej Andzej...No ale co? Naprzod!!moremi, kapturnica, Sabina, Bozia3, malgos741, Mega, Bursztyn, Pusurek, ania.g, Reni, SolarPolar, anna maria, kkisia, gretka, gosia7122, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Simbaaaaa
Jeszcze tylko troszkę tego pierdolonego kwiatu lotosu i brzuch będzie tylko dla Ciebie
I brzunio ślicznywcale nie jest taki wielki jak gadasz
Ps. Pani niech nie krzyczy na mnie za tego "brzunia". Nie mogłam się powstrzymaćkapturnica, Simba, Sabina, Mega, Pusurek, ania.g, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Simbaaaaa
Jeszcze tylko troszkę tego pierdolonego kwiatu lotosu i brzuch będzie tylko dla Ciebie
I brzunio ślicznywcale nie jest taki wielki jak gadasz
Ps. Pani niech nie krzyczy na mnie za tego "brzunia". Nie mogłam się powstrzymać
Mysle ze zdjecia tego nie oddaja
Wiem, juz mi ten kurwa kwiat lotosu zaczyna wiednac...
No ale dobra, wdech, wydech...moremi, Sabina, Bursztyn, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki.
Mam taką małą prośbę, czy któraś z Was mogłaby mi poradzić jakie badania z krwi mogę zrobić synowi, bo ciągle go brzuch boli a badania chcę zrobić prywatnie bo ta nasza lekarka jest jakaś nie wydarzona i wiecznie nie wie co mu jest, dlatego chcę mu wszystkie możliwe badania porobić jak tylko będzie wolne od szkoły.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:
Mysle ze zdjecia tego nie oddaja
Wiem, juz mi ten kurwa kwiat lotosu zaczyna wiednac...
No ale dobra, wdech, wydech...iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorka1979 wrote:Hej laseczki.
Mam taką małą prośbę, czy któraś z Was mogłaby mi poradzić jakie badania z krwi mogę zrobić synowi, bo ciągle go brzuch boli a badania chcę zrobić prywatnie bo ta nasza lekarka jest jakaś nie wydarzona i wiecznie nie wie co mu jest, dlatego chcę mu wszystkie możliwe badania porobić jak tylko będzie wolne od szkoły.moremi, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba piękny brzuszek
a Ty się z Iwcia nie porownuj, bo ona ma tylko jednego Iwa! On na jeszcze taki luz w brzuchu że może szpagaty robić. A Twoje chłopaki już mają ciasnawo
Już niedługo, już niedługo...moremi, Dorka1979, Simba, malgos741, Mega, kkisia, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość