35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mial robiony kał na nosicielstwo?? Bo przyczyna brzucha moga byc pasozyty równiez.
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:To, to będzie podstawa już się w pojemniczki zaopatrzyłam, tylko zastanawiam się jeszcze nad badaniem krwi, czy sama morfologia wystarczy czy coś jeszcze można. Tylko nie wiem jak go na to badanie zaciągnę
Dorka1979, Sabina, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Simba piękny brzuszek
a Ty się z Iwcia nie porownuj, bo ona ma tylko jednego Iwa! On na jeszcze taki luz w brzuchu że może szpagaty robić. A Twoje chłopaki już mają ciasnawo
Już niedługo, już niedługo...
Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:13,5
Wiesz, mam wrażenie, że kobiety niezależnie od wagi i wyglądu mają z urodzenia wypaczone postrzeganie własnej osoby. W przeciwieństwie do facetów, którzy uważają, że zawsze jest zajebiście.kapturnica, Simba, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry, wczoraj doczytałam do końca wtorku, ciekawe co przez 2 kolejne dni się działo
Około roku temu robiłam ten sam test co Reni i wyglądał podobnie jak na zdjęciu od razu a potem tj po 5 minutach ta druga kreska zniknęła. To najgorszy z testówmoremi, Simba, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buongiorno
Ciemno jak w dupie, a ja wstalam o 6 rano- nie moge w to uwierzyc- i zdazylam wyslac juz CV, za chwile musze sie zabrac za pisanie drugiej pracy. Wczoraj caly dzien upierdalalm sie z pierwsza, masakra
Ide Was troche poczytac wstecz bonie wiemco sie dzieje
Aha, mam pytanie: dlaczego ovu przesunal mi owulke o dzien do przodu, przeciez to bez sensu...zupelnie...Simba, moremi, Mega, Reni, anna maria, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Malutko
Wiesz, mam wrażenie, że kobiety niezależnie od wagi i wyglądu mają z urodzenia wypaczone postrzeganie własnej osoby. W przeciwieństwie do facetów, którzy uważają, że zawsze jest zajebiście.
Najwiecej i najszybciej tyłam w drugim trymestrze. W trzecim zgaga kompletnie odebrała mi przyjemność z jedzenia, nawet w którymś momencie zaczęłam sie martwić ze chudnę. Inna sprawa, ze tam juz dużo miejsca na żołądek nie ma...
No i dodam jeszcze ze ja na swój wygląd w ciazy nie narzekam - spodziewałam sie ze bedzie duuuuuuzo gorzej. Z tylu praktycznie nie wyglądam jakbym była w ciazy, co jest tym bardziej dziwne, ze jak zaczynam tyć to od razu dupa, biodra, uda. A teraz zostało mi to oszczędzone.
Ciekawe co bedzie po porodzie...jak ta cała napięta tkanka opadnie. Na kolanaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 09:08
Bursztyn, Mega, Pusurek, anna maria, kkisia, gretka, peppapig, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Simba piękny brzuszek
a Ty się z Iwcia nie porownuj, bo ona ma tylko jednego Iwa! On na jeszcze taki luz w brzuchu że może szpagaty robić. A Twoje chłopaki już mają ciasnawo
Już niedługo, już niedługo...Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Możliwe.
Najwiecej i najszybciej tyłam w drugim trymestrze. W trzecim zgaga kompletnie odebrała mi przyjemność z jedzenia, nawet w którymś momencie zaczęłam sie martwić ze chudnę. Inna sprawa, ze tam juz dużo miejsca na żołądek nie ma...Simba lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - Ewka to jest jednak realistka, a Ty jakaś nawiedzona romantyczko-idealistka. Ona nawet we śnie widzi CIę tak - jak to będzie wyglądało naprawdę - rozczochraną, bez makijażu z obłędem i zmęczeniem w oczach zajmującą się swoim dzieckiem.... - bo taka właśnie jest prawda...może se nawet zaśniesz na klopie jak Pusur kiedyś ze zmęczenia...
A Ty se wyobrażaj dalej...makijaże i bielizny....chłechłe....
ale ja sie tak latwo nie poddam
zatrudnie pania i po sprawiekapturnica, moremi, Bozia3, malgos741, Mega, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Buongiorno
Ciemno jak w dupie, a ja wstalam o 6 rano- nie moge w to uwierzyc- i zdazylam wyslac juz CV, za chwile musze sie zabrac za pisanie drugiej pracy. Wczoraj caly dzien upierdalalm sie z pierwsza, masakra
Ide Was troche poczytac wstecz bonie wiemco sie dzieje
Aha, mam pytanie: dlaczego ovu przesunal mi owulke o dzien do przodu, przeciez to bez sensu...zupelnie...idealnie wzorowo 6tempek nizszych przed wzrostem..No i idealne wstrzelenie z bzykiem
Sabina, malgos741, Bursztyn, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:No tak o Nim mówię, bo duży jest
Może być Konkubenthahahaha Niech będzie
Syn to Bąk - tak na Niego mówię. Albo Junior, albo Młody
Powaznie, interesuje mnie etymologia tej nazwymoremi, kapturnica, Mega, Reni, kkisia, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny