35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ajlowjuBursztyn wrote:Bak kojarzy mi sie jednoznacznie- smierdzaco, dlatego nie nazwalabym tak dziecka, no chyba zeby rzeczywiscie smierdzialo
ale chodzi mi o etymologie?
pochodzi ta nazwa z odbytu czy od owada? (chyba ze z odbytu owada? )Bursztyn lubi tę wiadomość
-
ja pierdziu....
ale tak z ciekawości... to jakoś hormony zaszalały czy dużo jadłaś?
właśnie tego się boję najbardziej, że się roztyję i nie wrócę do wagi sprzedSolarPolar wrote:Ja z jednym prawie 40 : -(moremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:ja pierdziu....
ale tak z ciekawości... to jakoś hormony zaszalały czy dużo jadłaś?
właśnie tego się boję najbardziej, że się roztyję i nie wrócę do wagi sprzedSimba lubi tę wiadomość
-
Aniu g czy możesz mi napisać jakie dokładnie leki na nadciśnienie bralas w ciąży? Mam za wysokie ciśnienie, moja kardiolog coś mi tam dala ale moze bym jej w styczniu podrzucila jakiś inny pomysł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 10:10
moremi lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no ale owulka powinna byc przed skokiem, a ovu zaznaczyl owulke w dzien skoku..
Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
ooo jeja to fatalnie
a podobno to taki piękny stan ta ciąża
SolarPolar wrote:Hormony i 9- miesieczne lezenie- zgoda na pojscie do toalety. Duzo
nie jadlam ale nie spalalam. Po urodzeniu prawie natychmiast zeszlo 15 kg - dziecko i woda - bylam mocno spuchnieta. A z reszta bujam sie do dzis:-(Mega, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ovu ejst wg tego co pisza do 3dni przed i do 3dni po skoku Taka rozpietosc , bo nie mozna idealnie wyznaczyc dnia ovulacji bez usg..Progesteron moze sie podnosic powoli jak i szybko po owulce..
ale w tym przypadku przeciez system ovufriend zaznacza owulke w dzien "spadku" czyli przed skokiem -
Mega wrote:Aniu g czy możesz mi napisać jakie dokładnie leki na nadciśnienie bralas w ciąży? Mam za wysokie ciśnienie, moja kardiolog coś mi tam dala ale moze bym jej w styczniu podrzucila jakiś inny pomysł
Mega lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bursztyn wrote:w teorii niby tak jest
ale w tym przypadku przeciez system ovufriend zaznacza owulke w dzien "spadku" czyli przed skokiemI nie zawsze zaznacza przed skokiem owulke..Jakbys popatrzyla na wykresy w galeriach wiele razy po skoku wyznacza...
moremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Burszta to tylko system
I nie zawsze zaznacza przed skokiem owulke..Jakbys popatrzyla na wykresy w galeriach wiele razy po skoku wyznacza...
widzialam wlasnie ze zaznacza i chcialabym zrozumiec dlaczego w ten sposob..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 10:19
-
Bursztyn wrote:wiem ze to tylko system ale"kieruje sie" jakimis kryteriami
widzialam wlasnie ze zaznacza i chcialabym zrozumiec dlaczego w ten sposob..
i po co to tak drążyć wszystko??
a skąd Bąk, a dlaczego owulka dziś nie wczoraj..... - oj Bursztyn - czy Tobie niepotrzebny przypadkiem jakiś kontakt z promotorem na stole - cobyś się troszkę rozluźniła?kapturnica, Bursztyn, moremi, Reni, kkisia, Arwena, ania.g, Mega, Simba, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość