Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    bo to sie jakoś oblicza - 3 wyzsze tempki od czegoś tam - już nie pamiętam. Ty miałas duzy skok tempki - wiec tak to wyliczyło - powinnaś być zadowolona - bo dobrze się bzyknęłaś...
    i po co to tak drążyć wszystko?? :)
    a skąd Bąk, a dlaczego owulka dziś nie wczoraj..... - oj Bursztyn - czy Tobie niepotrzebny przypadkiem jakiś kontakt z promotorem na stole - cobyś się troszkę rozluźniła? :)
    ja nie draze tylko analizuje, i ta cecha jest bardzo przydatna w zyciu, nie tylko zawodowym :)
    a poza tym niedawno narzekalas ze sie przymulilam, no to sie odmulam ;)
    co do promotora, to rzeczywiscie mialam do niego pojechac zeby mi dal autograf swojej ksiazki o metodach badan, ale przed Swietami juz nie zdaze, wiec kontakt- scisle intelektualny ;) musi zostac odlozony na pozniej

moremi, Bozia3, nick nieaktualny, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo zaznaczyłaś test +
    eee...
    to nie dlatego

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Burszta, jak wyjdzie z tego dziewczynka, to pokocham jak własną.
    a dlaczego mialaby wyjsc akurat dziewczynka?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bo wyszedł bzyk przed owulką?

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    eee...
    to nie dlatego
    Miedzy innymi program bierze pod uwage testy owulacyjne , i pierwszy test owulacyjny pozytywny traktuje chyba jako taka wyjsciowke do wyznaczenia owulacji dzien lub 2dni po zaznaczeniu jego..

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bo wyszedł bzyk przed owulką?
    eee...chodzi ci o ten tuz przed owulka? byl o 23.30 to prawie jak w owulke, zreszta jeden dzien przed jet bardziej "chlopakowy", 3 dni przed tponoc bardziej dziewczynkowate, oczywiscie to tylko teoria...cwezme co dadza, jesli dadza....
    a ten wczesniejszy sie nie liczy po nie bylo sluzu plodnego

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Miedzy innymi program bierze pod uwage testy owulacyjne , i pierwszy test owulacyjny pozytywny traktuje chyba jako taka wyjsciowke do wyznaczenia owulacji dzien lub 2dni po zaznaczeniu jego..
    nie, mi wyznaczal system czasami owulke w dniu pozytywnego testu

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    najwyzej sie zamienimy... ;)

moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    najwyzej sie zamienimy... ;)
    wlasnie :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie, mi wyznaczal system czasami owulke w dniu pozytywnego testu
    Bo bral rowneiz pod uwage te wczesneijsze 6tempek i sluz...On to jakos tak kombinuje na podst zaznaczanych objawow

Bursztyn lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bo bral rowneiz pod uwage te wczesneijsze 6tempek i sluz...On to jakos tak kombinuje na podst zaznaczanych objawow
    tez mi się wydaje, że on oblicza po tempkach - ale już nie pamiętam jak

kapturnica lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba - no cóż - brzuch marny...nie popisałaś się... ;)

moremi, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga uwaga! Dziecko moje przespalo dzis 4,5 godziny ciurkiem. A potem 3. Kumacie jaka jestem wyspana?? 2 treningi dzis walne jak nic, bo przeciez energia mnie rozniesie. ;-)
    Mam nadzieje, ze dziecku juz tak zostanie i ze to nie byla jednorazowa akcja.
    Dzien doberek btw! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:32

moremi, anna maria, ania.g, Mega, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, priva czasem czytasz? ;-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole to prowadzimy akcje: Zamien bujaczek na lozko. Nie chodzi o handelek, ale o nauczenie Adasia spania w dzien w sypialni, a nie w bujaczku w salonie. Zaraz z niego wyrosnie i balam sie, ze beda jazdy z zasypianiem bez kolebania. Dzis jest 4 dzien akcji, a dziecie bez szemrania zasypia i spi 2 razy dluzej niz w tym pieprzonym bujaczku. Dacie wiare??

anna maria, ania.g, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, malgos741, caffe, Parka lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Malutko :-)
    Wiesz, mam wrażenie, że kobiety niezależnie od wagi i wyglądu mają z urodzenia wypaczone postrzeganie własnej osoby. W przeciwieństwie do facetów, którzy uważają, że zawsze jest zajebiście.

Ale Simba wyglada zajebiscie ;) Ostatnio wpadla po mnie samochodem, to brzuch sie zbunkrowal i strwierdzilam, ze przesadza, ze taki duzy. Ale jak opuscilysmy pojazd to powiem, ze hoho! Jak ktos jest szczuplutki, to jednak brzuch ciazowy robi wieksze wrazenie. Dlatego fota brzuchowa nie oddaje wszystkiego- bo nie ma proporcji do reszty ciala- powinnas sobie simba machnac taka od stop do szyi..

Reni, nick nieaktualny, anna maria, moremi, Simba, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur może dlatego nie mógł spać jak ciągle nim bujało .. kuźwa choroby morskiej można się nabawić.. teraz przynajmniej wyśpi się jak człowiek!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:39

gretka, nick nieaktualny, anna maria, moremi, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sobie wczorajpoczytalam o tych wszelkich krzywiznach dzieciowych i juz nie pamietam ktora z Was, ale ktoras napisala, ze krzywienie poteguje sie przez nieodpowiednie trzymanie dziecia.

Ja poprostu wymiekam- jak Wy, ktore juz zescie przeszly ten proces z jednym lub wiecej dzieciakiem robicie "bledy", ktore dzieci krzywia, to jak tego uniknac bedac dzieciata pierwszy raz? Doszlyscie do jakiegos kolektywnego wniosu? Czyli co- jednak zadne bujaczki i foteliki, tylko dziecie ma lezec na plaskim i w miare twardym?

anna maria, nick nieaktualny, Reni, Mega, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze Adas jest juz za duzy zeby spac w bujaku i moze bylo mu nie wygodnie ,moja Helka w bujaczku tylko sobie siedzi ,do spania mam w salonie kosz na kolkach .Ale w przyszlym tyg wstawiam turystyczne lozeczko i tam bedzie spala (mam nadzieje):-)
    Pusurek wrote:
    A w ogole to prowadzimy akcje: Zamien bujaczek na lozko. Nie chodzi o handelek, ale o nauczenie Adasia spania w dzien w sypialni, a nie w bujaczku w salonie. Zaraz z niego wyrosnie i balam sie, ze beda jazdy z zasypianiem bez kolebania. Dzis jest 4 dzien akcji, a dziecie bez szemrania zasypia i spi 2 razy dluzej niz w tym pieprzonym bujaczku. Dacie wiare??

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest tak ze Hela potrafila na lewa strone calkowicie odwracac glowe a na prawa tak na 70%.Lekarka mowi ze tak byla ulozna w brzuchu i ma blokade ,bylam u ortopedy odblokowal i kazal pare razy dziennie obracac glowka i sa postepy .U mnie akurat zalecil noszenie albo czeste lezenie na brzuchu czego Hela nie znosi .
    paszczakin wrote:
    Sobie wczorajpoczytalam o tych wszelkich krzywiznach dzieciowych i juz nie pamietam ktora z Was, ale ktoras napisala, ze krzywienie poteguje sie przez nieodpowiednie trzymanie dziecia.

Ja poprostu wymiekam- jak Wy, ktore juz zescie przeszly ten proces z jednym lub wiecej dzieciakiem robicie "bledy", ktore dzieci krzywia, to jak tego uniknac bedac dzieciata pierwszy raz? Doszlyscie do jakiegos kolektywnego wniosu? Czyli co- jednak zadne bujaczki i foteliki, tylko dziecie ma lezec na plaskim i w miare twardym?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:58

nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 6081 6082 6083 6084 6085 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ