35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:bo to sie jakoś oblicza - 3 wyzsze tempki od czegoś tam - już nie pamiętam. Ty miałas duzy skok tempki - wiec tak to wyliczyło - powinnaś być zadowolona - bo dobrze się bzyknęłaś...
i po co to tak drążyć wszystko??
a skąd Bąk, a dlaczego owulka dziś nie wczoraj..... - oj Bursztyn - czy Tobie niepotrzebny przypadkiem jakiś kontakt z promotorem na stole - cobyś się troszkę rozluźniła?
a poza tym niedawno narzekalas ze sie przymulilam, no to sie odmulam
co do promotora, to rzeczywiscie mialam do niego pojechac zeby mi dal autograf swojej ksiazki o metodach badan, ale przed Swietami juz nie zdaze, wiec kontakt- scisle intelektualnymusi zostac odlozony na pozniej
moremi, Bozia3, Arwena, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:eee...
to nie dlategomoremi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Bo wyszedł bzyk przed owulką?
a ten wczesniejszy sie nie liczy po nie bylo sluzu plodnegomoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Miedzy innymi program bierze pod uwage testy owulacyjne , i pierwszy test owulacyjny pozytywny traktuje chyba jako taka wyjsciowke do wyznaczenia owulacji dzien lub 2dni po zaznaczeniu jego..
-
nick nieaktualnyUwaga uwaga! Dziecko moje przespalo dzis 4,5 godziny ciurkiem. A potem 3. Kumacie jaka jestem wyspana?? 2 treningi dzis walne jak nic, bo przeciez energia mnie rozniesie.
Mam nadzieje, ze dziecku juz tak zostanie i ze to nie byla jednorazowa akcja.
Dzien doberek btw!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:32
moremi, anna maria, ania.g, Mega, Simba, dorbie, kkisia, Bozia3, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w ogole to prowadzimy akcje: Zamien bujaczek na lozko. Nie chodzi o handelek, ale o nauczenie Adasia spania w dzien w sypialni, a nie w bujaczku w salonie. Zaraz z niego wyrosnie i balam sie, ze beda jazdy z zasypianiem bez kolebania. Dzis jest 4 dzien akcji, a dziecie bez szemrania zasypia i spi 2 razy dluzej niz w tym pieprzonym bujaczku. Dacie wiare??
anna maria, ania.g, moremi, Mega, dorbie, kkisia, Bozia3, malgos741, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Malutko
Wiesz, mam wrażenie, że kobiety niezależnie od wagi i wyglądu mają z urodzenia wypaczone postrzeganie własnej osoby. W przeciwieństwie do facetów, którzy uważają, że zawsze jest zajebiście.
Ale Simba wyglada zajebiscieOstatnio wpadla po mnie samochodem, to brzuch sie zbunkrowal i strwierdzilam, ze przesadza, ze taki duzy. Ale jak opuscilysmy pojazd to powiem, ze hoho! Jak ktos jest szczuplutki, to jednak brzuch ciazowy robi wieksze wrazenie. Dlatego fota brzuchowa nie oddaje wszystkiego- bo nie ma proporcji do reszty ciala- powinnas sobie simba machnac taka od stop do szyi..
Reni, Pusurek, anna maria, moremi, Simba, kkisia, Bozia3, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusur może dlatego nie mógł spać jak ciągle nim bujało .. kuźwa choroby morskiej można się nabawić.. teraz przynajmniej wyśpi się jak człowiek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:39
gretka, Pusurek, anna maria, moremi, Mega, kapturnica, kkisia, Bozia3, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Sobie wczorajpoczytalam o tych wszelkich krzywiznach dzieciowych i juz nie pamietam ktora z Was, ale ktoras napisala, ze krzywienie poteguje sie przez nieodpowiednie trzymanie dziecia.
Ja poprostu wymiekam- jak Wy, ktore juz zescie przeszly ten proces z jednym lub wiecej dzieciakiem robicie "bledy", ktore dzieci krzywia, to jak tego uniknac bedac dzieciata pierwszy raz? Doszlyscie do jakiegos kolektywnego wniosu? Czyli co- jednak zadne bujaczki i foteliki, tylko dziecie ma lezec na plaskim i w miare twardym?anna maria, Pusurek, Reni, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Moze Adas jest juz za duzy zeby spac w bujaku i moze bylo mu nie wygodnie ,moja Helka w bujaczku tylko sobie siedzi ,do spania mam w salonie kosz na kolkach .Ale w przyszlym tyg wstawiam turystyczne lozeczko i tam bedzie spala (mam nadzieje)Pusurek wrote:A w ogole to prowadzimy akcje: Zamien bujaczek na lozko. Nie chodzi o handelek, ale o nauczenie Adasia spania w dzien w sypialni, a nie w bujaczku w salonie. Zaraz z niego wyrosnie i balam sie, ze beda jazdy z zasypianiem bez kolebania. Dzis jest 4 dzien akcji, a dziecie bez szemrania zasypia i spi 2 razy dluzej niz w tym pieprzonym bujaczku. Dacie wiare??
Pusurek, caffe lubią tę wiadomość
-
U mnie jest tak ze Hela potrafila na lewa strone calkowicie odwracac glowe a na prawa tak na 70%.Lekarka mowi ze tak byla ulozna w brzuchu i ma blokade ,bylam u ortopedy odblokowal i kazal pare razy dziennie obracac glowka i sa postepy .U mnie akurat zalecil noszenie albo czeste lezenie na brzuchu czego Hela nie znosi .paszczakin wrote:Sobie wczorajpoczytalam o tych wszelkich krzywiznach dzieciowych i juz nie pamietam ktora z Was, ale ktoras napisala, ze krzywienie poteguje sie przez nieodpowiednie trzymanie dziecia.
Ja poprostu wymiekam- jak Wy, ktore juz zescie przeszly ten proces z jednym lub wiecej dzieciakiem robicie "bledy", ktore dzieci krzywia, to jak tego uniknac bedac dzieciata pierwszy raz? Doszlyscie do jakiegos kolektywnego wniosu? Czyli co- jednak zadne bujaczki i foteliki, tylko dziecie ma lezec na plaskim i w miare twardym?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:58
Pusurek, Simba lubią tę wiadomość