35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jestes z Poznania?Mala79 wrote:Dzien dobry (chociaz dla mnie wcale taki nie jest...)
Wlasnie wrocilam od 8 rano ze szpitala, zamiast wracac dzisiaj do domku do Poznania, musze tu byc jeszcze do poniedzialku, wciaz jest wysiek w stawie, ktory trzeba sciagac...
Ale jakos od wczoraj, na cale szczescie nie opuszcza mnie humor, jedyne czym sie pocieszam
Co ciekawego mnie ominelo w pisaniu?? -
szczęśliwa 2 wrote:A wogóle witam
dziewczyny podpowiedzcie cos fajnego do picia mam na mysli alko
po tej ciąży nic mi nie pasi
to jakas masakra moge ,to nic mnie nie rajcuje
Szampan wiadomoszczęśliwa 2, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:cześć dziewczyny,
pisałam w dziale "starając się ogólne" w temacie "progesteron", ale tam cisza, chyba wątek umarł. pozwólcie, że zapytam Was- ja też z kategorii 35+
musisz troche poczekac az ordynator wroci z pracy - troche to zajmuje bo autobusem jezdzi.
Chyba ze sie ktorys lekarz dyzurny pojawi.
iwcia77, Mala79, Reni, Mega, Bozia3, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:A wogóle witam
dziewczyny podpowiedzcie cos fajnego do picia mam na mysli alko
po tej ciąży nic mi nie pasi
to jakas masakra moge ,to nic mnie nie rajcuje
I Corona z cytrynka.szczęśliwa 2, iwcia77, Mala79, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
A wlasnie polar robilam saltke z brokulow - WOW! Tylko bez czosnku bo nie lubie tego w granulkach, ale nastepnym razem zrumienie troche w masle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 15:09
iwcia77, Mala79, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kolorowe klasyki dla kobiet: Mohito, Caipirinha, Pasoa z sokiem ( jakimkolwiek ), Malibu z sokiem ananasowym. Mi baaaaardzo ich ostatnio brakuje.
I Corona z cytrynka.
Tak naprawde na tym etapie to i wode brzozowaszczęśliwa 2, iwcia77, Mega, Bozia3, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Bry
no nie mow Iwcia zeby Alojz tak obloznie chory zeby ciezarna gnac o takiej godzinie z psem.....
Mega, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u nas niespodzianka z grubej rury. Po ostatnich burzach wywalilo nam w piwnicy szambo... Gowna jeszcze swobodnie nie plywaja po podlodze, ale i to sie za chwile stac moze. Czekamy na gownowoz.
Ale to i tak lepsze niz tesciowa na swieta.Simba, Heretyczka, iwcia77, Mala79, malgos741, Mega, Bozia3, ania.g, Iwone, kkisia, Sabina, KaRa, moremi, Parka, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:gin z tonic uwielbiałam teraz ble
baileys hm notuje
szampan tez notuje
dzieki
a piłas moze jagermeister ? do czego mozna porównac smak ???
kolega mi podpowiedział, ale jak pytam gamonia jaki to smak to mówi , no pysznyszczęśliwa 2, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A u nas niespodzianka z grubej rury. Po ostatnich burzach wywalilo nam w piwnicy szambo... Gowna jeszcze swobodnie nie plywaja po podlodze, ale i to sie za chwile stac moze. Czekamy na gownowoz.
Ale to i tak lepsze niz tesciowa na swieta.teraz dopiero zaczynam rozumiec jaka masz tesciowa
iwcia77, Mala79, Pusurek, Mega, Bozia3, kkisia, Sabina, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A u nas niespodzianka z grubej rury. Po ostatnich burzach wywalilo nam w piwnicy szambo... Gowna jeszcze swobodnie nie plywaja po podlodze, ale i to sie za chwile stac moze. Czekamy na gownowoz.
Ale to i tak lepsze niz tesciowa na swieta. -
nick nieaktualny
-
szczęśliwa 2 wrote:w ciąży tez tak miałam a teraz wszystko fuj
Eh...rozmarzylam sie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 15:31
iwcia77, Mala79, Mega, kkisia, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Simba- brzusio piekny i do tego w groszki
tak jak mowila ( pisala) Sabcia- ty sie nie porownoj do mnie, bo to nie ten level- mnie to zebra bola, bo sie rozlaza organy, kopniaki tez otrzymuje od jednego pilkarza, wiec nie ma o czym gadac. dobre strony to takie ,ze tobie wyciagna dzieci wczesniej i do tego przez cc a ja bede kwiczala na sali porodowej, wiec jeszcze sie nacierpie
anna maria, malgos741, Simba, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość