35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie denerwuj się
Ordynator to nasza koleżanka solar polar, bo ma dużą wiedzę w tym temacie
będzie pewnie wieczoremComeToMeBaby wrote:no to pięknie.
dziękuję bardzo.Simba, Mega, Mala79, Bozia3, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:nie denerwuj się
Ordynator to nasza koleżanka solar polar, bo ma dużą wiedzę w tym temacie
będzie pewnie wieczorem
Przeca prawde napisalamMega, Mala79, anna maria, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biorąc pod uwagę to, że się nie przedstawiła nic o koleżance nie wiemy itd to jestem więcej niż pewna, że nie czyta naszego forum i na pewno nie wie, że mamy obsadzone rózne funkcje
aż dziw bierze, że wielebny taki kwiat lotosu
Mala79, Mega, Simba, anna maria, iwcia77, kkisia, Sabina, kapturnica, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Jeszcze Mango z Poznania chyba tez z Rataj.
Hmm no prosze, a jak sama tu przywedrowalam, to sie okazalo, ze wszystkie, ktore byly z okolic Poznania i samego Pn juz urodzily, albo przestaly zagladac na forumanna maria, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co ide zrobic obiado- kolacje chlopu,czuje sie w miare ok - zeby postac przy kuchni,
mam zachcianke - nalesniki z farszem grzybowym i serem zoltym
No i chyba postawie swieczki i zrobie nastroja noz sie chlopu spodoba...
Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ania, Marcel na zdjeciu w podpisie taki radosnik, ale w kostiumie mikolaja to mu sie chyba nie podobalo, co? bo tez troche wyglada jakby mial nozyk w rekawie..
Mala79, Heretyczka, Mega, iwcia77, Mango, Bozia3, Pusurek, Iwone, kkisia, Sabina, Simba, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Wkurwiony był na maxa że go z samego rana pakuję w strój Mikołaja i do tego zdjęcia robię. Ale chciałam żeby ciocia Iwcia zobaczyła jak Marcel w tym wygląda
Tez bym Matka byla wkurzona - delikatnie rzecz ujmujac, ze mnie ktos wpycha w ciuszki i dotyka z rana
Cholera a ja sie wybieram do kuchni, jak sojka za morze, niech to szlak - noga mi zaczela latac, jak wsciekla wrrr, akurat wtedy kiedy mam zamiar cos zdzialacWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 17:16
ania.g, Mega, Iwone, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:A wogóle witam
dziewczyny podpowiedzcie cos fajnego do picia mam na mysli alko
po tej ciąży nic mi nie pasi
to jakas masakra moge ,to nic mnie nie rajcujeMoże też Ci coś z tego podpasi.
Mala79, Simba, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4