35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:U nas byl wlasnie szambo nurek. Przyjechal, odsunal kratke od kanalizacji i... wlozyl tam reke... A tam 10 cm kozuch gowna... Rzucilo mnie na sciane od widoku i smrodu, a on mowi, ze musi tam pogrzebac, bo szuka, gdzie jest rura...Chlop mial na sobie gumowe rekawice, 2 cm przerwy i mankiet kurtki. Gdyby cos mu tam wpadlo. Musialam wyjsc z piwnicy, bo nie dawalam rady. Kurwa, to jest zawod. Juz nigdy przenigdy nie bede narzekac na swoj ( chociaz ja rzadko narzekam ).
Okazalo sie, ze mokre chusteczki zatkaly rure i teraz pan przysle rachunek opiewajacy na kwote, za ktora moglibysmy spokojnie pojsc ze 4 razy do najlepszej knajpy w miescie... O prezentach swiatecznych nie wspomne.
Normalnie mery krysmes......ale jak nie zabulisz to nie poczujesz i sie nie nauczysz
Iwone, Pusurek, kkisia, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Witam wieczorową porą
Dziewczyny ja tylko na chwilkę. U mnie sprzątania ciąg dalszy.
Źle się czuję. Mam mdłości jakbym była w ciąży, ale choćby nawet, to za wcześnie na tego typu objawy.
Powiedzcie mi jaka to jest rasa psa i czy drogie są takie pieski. Zakochałam się w nim
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfa6afa0071f.jpgcudny jest...moze to ta Reniowa rasa? albo pudelek? nie wiem ...ale cudny jest!!!!
Iwone, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:U nas byl wlasnie szambo nurek. Przyjechal, odsunal kratke od kanalizacji i... wlozyl tam reke... A tam 10 cm kozuch gowna... Rzucilo mnie na sciane od widoku i smrodu, a on mowi, ze musi tam pogrzebac, bo szuka, gdzie jest rura...Chlop mial na sobie gumowe rekawice, 2 cm przerwy i mankiet kurtki. Gdyby cos mu tam wpadlo. Musialam wyjsc z piwnicy, bo nie dawalam rady. Kurwa, to jest zawod. Juz nigdy przenigdy nie bede narzekac na swoj ( chociaz ja rzadko narzekam ).
Okazalo sie, ze mokre chusteczki zatkaly rure i teraz pan przysle rachunek opiewajacy na kwote, za ktora moglibysmy spokojnie pojsc ze 4 razy do najlepszej knajpy w miescie... O prezentach swiatecznych nie wspomne.
Normalnie mery krysmes...Iwone, iwcia77, SolarPolar, Pusurek, kkisia, malgos741, Sabina, kapturnica, Reni, Simba, macduska, anna maria, moremi, Bozia3, peppapig, paszczakin, Parka, Mega, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja tez juz go kosiam
cudny jest...moze to ta Reniowa rasa? albo pudelek? nie wiem ...ale cudny jest!!!!
Mam zamiar pierwszy raz w życiu zażądać takiego prezentu
iwcia77, gretka, SolarPolar, kkisia, malgos741, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Come, miałam Cię powitać ale dzieć mi zaczął koncertować więc witaj teraz
Iwone, moja córka właśnie kopie po swoich książkach żeby dowiedzieć się co to za rasa psa. Wie ale zapomniała nazwy.iwcia77, Iwone, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Come, miałam Cię powitać ale dzieć mi zaczął koncertować więc witaj teraz
Iwone, moja córka właśnie kopie po swoich książkach żeby dowiedzieć się co to za rasa psa. Wie ale zapomniała nazwy.iwcia77, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:A wystarczy dupsko Adasia pod kranem umyc - ale husteczek sie zachcialo No to plac za czysciciela kanalow!
iwcia77, SolarPolar, malgos741, kkisia, Sabina, anna maria, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ha! Ty myslisz, ze to Adasiowe chusteczki? One nasze sa! My sobie dupska elegancko myjemy po nr 2. Jest takie cos, co sie nazywa mokry papier toaletowy i fajnie sluzy. A my mamy niestety stary dom i stare rury.
polecam, rury beda przepustowe:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 19:30
iwcia77, Pusurek, kkisia, Iwone, anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja mam deske sedesowa z kranikiem i po nr 2 myje dypsko woda i mydlem - zdecydowaniej jest czysciej
polecam, rury beda przepustowe:-)
nie znacie odpowiednich słów?iwcia77, Pusurek, kapturnica, Reni, anna maria, moremi, Bozia3, peppapig, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:co kurwa znaczy - po2?
nie znacie odpowiednich słów?
Wybacz wielebny, jak sie zesram to myje woda a nie przecieram husteczkami!!!! Lepiej?iwcia77, Pusurek, Heretyczka, kkisia, Sabina, kapturnica, Iwone, Simba, macduska, moremi, caffe, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:co kurwa znaczy - po2?
nie znacie odpowiednich słów?
zreszta po ruchaniu tezWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 19:28
SolarPolar, Pusurek, Heretyczka, kkisia, ania.g, Sabina, kapturnica, Iwone, anna maria, moremi, caffe, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tak znamy - po zrobionym gownie dupe trzeba podmyc
zreszta po ruchaniu tezWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 19:29
iwcia77, kapturnica, Iwone, moremi, BISCA lubią tę wiadomość