X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No to teraz macie w moim awatarku Mikołaja zamiast sfochanego Marcela ;)
    Moja ulubiona pozycja:-) i anturaż!

iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No to teraz macie w moim awatarku Mikołaja zamiast sfochanego Marcela ;)
    Marcel był lepszy

iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No widze ,ze swojskie klimaty..Gówno gówienkiem pogania 8)
    super klimat
    delektuje sie

kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e73e29d55a25.jpg

Kiksia ja mam cos takiego, kupilam 8 lat temu na Bartckiej w Wawie. Teraz sa lepsze.
    Ale jak to sie podlacza? Musi byc jakies wyjscie na wode. U mnie juz wszystko pozamykane kafelkami - podwieszany geberit i chyba pozamiatane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    super klimat
    delektuje sie
    To ja ci jeszcze powiem. Jak ten szmboman kleknal, zeby pogrzebac w gownie, to klasycznie zsunely mu sie spodnie razem z gaciami, tak ze swiecil polowa golej dupy i rowkiem. Widok ten plus zapach gowna stworzyl zniewalajaca calosc.

kapturnica, Sabina, iwcia77, SolarPolar, Heretyczka, Iwone, anna maria, moremi, caffe, Parka, Mega, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    super klimat
    delektuje sie
    Ambrozja.

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To ja ci jeszcze powiem. Jak ten szmboman kleknal, zeby pogrzebac w gownie, to klasycznie zsunely mu sie spodnie razem z gaciami, tak ze swiecil polowa golej dupy i rowkiem. Widok ten plus zapach gowna stworzyl zniewalajaca calosc.
    Ciekawe czy mu jeBało z rowka 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 20:49

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa-ja sie zajebie...:( nie mam polskiej tv..." brak dostepu" najgorsze to jest to, ze nie moge tego zglosic, bo zagranica sie nie powinno miec pl tv..tzn copywright itp. huj mnie szczeli za moment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusurek lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurwa-ja sie zajebie...:( nie mam polskiej tv..." brak dostepu" najgorsze to jest to, ze nie moge tego zglosic, bo zagranica sie nie powinno miec pl tv..tzn copywright itp. huj mnie szczeli za moment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    No ale łaj???Nie zaplacilas???Jaka masz satelitke??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Ooo, to dupa. Ja mam Cyfre zapisana na tate corki. Wiec jakby co, to on leci i zalatwia. Mama nie moze pomoc?

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia ja mialam polsata jak i cyfre za granica..Obie na siebie i normalnie dzwoniłam jak mialam problem z sygnalem...Moze bylam hardcorem hehehe ale nie przyznawalam sie ze mam ja za granica tylko mowilam jaki mam problemas

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale jak to sie podlacza? Musi byc jakies wyjscie na wode. U mnie juz wszystko pozamykane kafelkami - podwieszany geberit i chyba pozamiatane.

Wyjscie na wode ciepla i zimska musi byc wyprowadzine przed zabudowa spluczki. Ale jest inne rozwiazanie - zdjecie kiepskie i za wysoko powieszona sluchawka - ale takie rozwiazanie jest lepsze i tansze niz deska bidetowa.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2cdfa9d7d73.jpg

• gretka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    czyli to jakas wieksza sprawa? u mnie nie ma od wczoraj po tych wiatrach przestawilo mi antene - ja tam nic ale m wrocil z delegacji i szaleje....bo tv brak

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a tak poza tym to pizdzi jakw kieleckim..Moze orkan maczał palce w tym ,ze masz brak tv...Tylko czy to masz brak sygnalu czy brak dostepu..Bo brak dostepu to raczej zablokowaniem pachnie...

malgos741 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nowa rasa mieszanka myślę, że ze 2-3 tys

http://www.podajlape.pl/porady/153/porady/0/Pies-na-ktorego-sie-nie-kicha-Idealny-pies-dla-alergikow.php

Australijskie Labradoole
    http://kudlatyczar.com/informacje-o-rasie/
    Iwone wrote:
    Witam wieczorową porą :)

Dziewczyny ja tylko na chwilkę. U mnie sprzątania ciąg dalszy.
    Źle się czuję. Mam mdłości jakbym była w ciąży, ale choćby nawet, to za wcześnie na tego typu objawy.

Powiedzcie mi jaka to jest rasa psa i czy drogie są takie pieski. Zakochałam się w nim ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfa6afa0071f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 21:01

Sabina, iwcia77, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Wyjscie na wode ciepla i zimska musi byc wyprowadzine przed zabudowa spluczki. Ale jest inne rozwiazanie - zdjecie kiepskie i za wysoko powieszona sluchawka - ale takie rozwiazanie jest lepsze i tansze niz deska bidetowa.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2cdfa9d7d73.jpg
    U mnie nie da rady, mam umywalke po 2 stronie lazienki. Kafli juz nie bede prula. Bedziem dupy dalej chusteczkami podcierac i tyle. Ale ostrozniej. Max 1 sztuka, a nie 3.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    czyli to jakas wieksza sprawa? u mnie nie ma od wczoraj po tych wiatrach przestawilo mi antene - ja tam nic ale m wrocil z delegacji i szaleje....bo tv brak
    Przestawilo ci,, a ja raz debilka jak mi zasypalo antene to wylazłam na balkon i mitola zwalalam..Zamiast delikutasnie to robic to oczywiscie jako natural blondi przycisnelam za mocno..No i przesunelam sama..Trza bylo wzywac goscia do ustawiania bo moje krecenie antenom nic nie dalo..
    Boszz jak ja nie znosze odglosow wiatru brrr

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Iwon ostrzegam:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/93edc8021386.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1657920ef0bf.jpg

Itp. Itd
    o nieeeee, nie pozwolę mu na to. Ja go dobrze wychowam :D i będzie grzecznym psiakiem :P

kkisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    o nieeeee, nie pozwolę mu na to. Ja go dobrze wychowam :D i będzie grzecznym psiakiem :P
    Nie dasz rady. On ma zlo na pysku wypisane. ;)

kapturnica, Sabina, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No a tak poza tym to pizdzi jakw kieleckim..Moze orkan maczał palce w tym ,ze masz brak tv...Tylko czy to masz brak sygnalu czy brak dostepu..Bo brak dostepu to raczej zablokowaniem pachnie...

ja wogole nie mam nic:-(

gretka
‹‹ 6088 6089 6090 6091 6092 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ