SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No to teraz macie w moim awatarku Mikołaja zamiast sfochanego Marcela ;)
    Moja ulubiona pozycja:-) i anturaż!

iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No to teraz macie w moim awatarku Mikołaja zamiast sfochanego Marcela ;)
    Marcel był lepszy

iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No widze ,ze swojskie klimaty..Gówno gówienkiem pogania 8)
    super klimat
    delektuje sie

kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e73e29d55a25.jpg

Kiksia ja mam cos takiego, kupilam 8 lat temu na Bartckiej w Wawie. Teraz sa lepsze.
    Ale jak to sie podlacza? Musi byc jakies wyjscie na wode. U mnie juz wszystko pozamykane kafelkami - podwieszany geberit i chyba pozamiatane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    super klimat
    delektuje sie
    To ja ci jeszcze powiem. Jak ten szmboman kleknal, zeby pogrzebac w gownie, to klasycznie zsunely mu sie spodnie razem z gaciami, tak ze swiecil polowa golej dupy i rowkiem. Widok ten plus zapach gowna stworzyl zniewalajaca calosc.

kapturnica, Sabina, iwcia77, SolarPolar, Heretyczka, Iwone, anna maria, moremi, caffe, Parka, Mega, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    super klimat
    delektuje sie
    Ambrozja.

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To ja ci jeszcze powiem. Jak ten szmboman kleknal, zeby pogrzebac w gownie, to klasycznie zsunely mu sie spodnie razem z gaciami, tak ze swiecil polowa golej dupy i rowkiem. Widok ten plus zapach gowna stworzyl zniewalajaca calosc.
    Ciekawe czy mu jeBało z rowka 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 20:49

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa-ja sie zajebie...:( nie mam polskiej tv..." brak dostepu" najgorsze to jest to, ze nie moge tego zglosic, bo zagranica sie nie powinno miec pl tv..tzn copywright itp. huj mnie szczeli za moment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusurek lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurwa-ja sie zajebie...:( nie mam polskiej tv..." brak dostepu" najgorsze to jest to, ze nie moge tego zglosic, bo zagranica sie nie powinno miec pl tv..tzn copywright itp. huj mnie szczeli za moment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    No ale łaj???Nie zaplacilas???Jaka masz satelitke??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Ooo, to dupa. Ja mam Cyfre zapisana na tate corki. Wiec jakby co, to on leci i zalatwia. Mama nie moze pomoc?

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia ja mialam polsata jak i cyfre za granica..Obie na siebie i normalnie dzwoniłam jak mialam problem z sygnalem...Moze bylam hardcorem hehehe ale nie przyznawalam sie ze mam ja za granica tylko mowilam jaki mam problemas

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale jak to sie podlacza? Musi byc jakies wyjscie na wode. U mnie juz wszystko pozamykane kafelkami - podwieszany geberit i chyba pozamiatane.

Wyjscie na wode ciepla i zimska musi byc wyprowadzine przed zabudowa spluczki. Ale jest inne rozwiazanie - zdjecie kiepskie i za wysoko powieszona sluchawka - ale takie rozwiazanie jest lepsze i tansze niz deska bidetowa.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2cdfa9d7d73.jpg

• gretka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    czyli to jakas wieksza sprawa? u mnie nie ma od wczoraj po tych wiatrach przestawilo mi antene - ja tam nic ale m wrocil z delegacji i szaleje....bo tv brak

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a tak poza tym to pizdzi jakw kieleckim..Moze orkan maczał palce w tym ,ze masz brak tv...Tylko czy to masz brak sygnalu czy brak dostepu..Bo brak dostepu to raczej zablokowaniem pachnie...

malgos741 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nowa rasa mieszanka myślę, że ze 2-3 tys

http://www.podajlape.pl/porady/153/porady/0/Pies-na-ktorego-sie-nie-kicha-Idealny-pies-dla-alergikow.php

Australijskie Labradoole
    http://kudlatyczar.com/informacje-o-rasie/
    Iwone wrote:
    Witam wieczorową porą :)

Dziewczyny ja tylko na chwilkę. U mnie sprzątania ciąg dalszy.
    Źle się czuję. Mam mdłości jakbym była w ciąży, ale choćby nawet, to za wcześnie na tego typu objawy.

Powiedzcie mi jaka to jest rasa psa i czy drogie są takie pieski. Zakochałam się w nim ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfa6afa0071f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 21:01

Sabina, iwcia77, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Wyjscie na wode ciepla i zimska musi byc wyprowadzine przed zabudowa spluczki. Ale jest inne rozwiazanie - zdjecie kiepskie i za wysoko powieszona sluchawka - ale takie rozwiazanie jest lepsze i tansze niz deska bidetowa.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2cdfa9d7d73.jpg
    U mnie nie da rady, mam umywalke po 2 stronie lazienki. Kafli juz nie bede prula. Bedziem dupy dalej chusteczkami podcierac i tyle. Ale ostrozniej. Max 1 sztuka, a nie 3.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    czyli to jakas wieksza sprawa? u mnie nie ma od wczoraj po tych wiatrach przestawilo mi antene - ja tam nic ale m wrocil z delegacji i szaleje....bo tv brak
    Przestawilo ci,, a ja raz debilka jak mi zasypalo antene to wylazłam na balkon i mitola zwalalam..Zamiast delikutasnie to robic to oczywiscie jako natural blondi przycisnelam za mocno..No i przesunelam sama..Trza bylo wzywac goscia do ustawiania bo moje krecenie antenom nic nie dalo..
    Boszz jak ja nie znosze odglosow wiatru brrr

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Iwon ostrzegam:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/93edc8021386.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1657920ef0bf.jpg

Itp. Itd
    o nieeeee, nie pozwolę mu na to. Ja go dobrze wychowam :D i będzie grzecznym psiakiem :P

kkisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    o nieeeee, nie pozwolę mu na to. Ja go dobrze wychowam :D i będzie grzecznym psiakiem :P
    Nie dasz rady. On ma zlo na pysku wypisane. ;)

kapturnica, Sabina, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No a tak poza tym to pizdzi jakw kieleckim..Moze orkan maczał palce w tym ,ze masz brak tv...Tylko czy to masz brak sygnalu czy brak dostepu..Bo brak dostepu to raczej zablokowaniem pachnie...

ja wogole nie mam nic:-(

gretka
‹‹ 6088 6089 6090 6091 6092 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ