X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, priv

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ale łaj???Nie zaplacilas???Jaka masz satelitke??
    ja mam stara wersje n na karte- ze starym dekoderem Technisat ( to byla pierwsza tv na katre "n". dekoder troche siada, bo nie wylacza sie od razu tylko po 15 min od przycisniecia czerwonego przycisku..abonament mam oplacony do marca 2015...wkurwia mnie to wszystko

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    ja wogole nie mam nic:-(
    No to ból heh...Chyba bez oplacenia pana do ustawienia ci sie nie obejdzie...Maja takie urzadzenie i doslownie w kilka sekund sygnal masz..Ale przyjemnmosc ze stówencje kosztuje...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ZA 5 LAT sie troche uspokoi :D

moj mi zjadl okulary, rekawiczki, 3 pary butow, obgryzl szafki i okna drewniane..wiec powodzenia :D
    Jestes pewna ze to nie koza?

iwcia77, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja mam stara wersje n na karte- ze starym dekoderem Technisat ( to byla pierwsza tv na katre "n". dekoder troche siada, bo nie wylacza sie od razu tylko po 15 min od przycisniecia czerwonego przycisku..abonament mam oplacony do marca 2015...wkurwia mnie to wszystko
    Moze karta padla..wez zresteuj dekoder wylavczajac go z gniazdka...Jak to nie pomoze to wyciag karte wylacz ,znow wlacz i wloz karte...MOze cos pomoze...
    Gorzej bo mam wrazenie ,ze dekoder mogl ci rowniez pasc...No i blada dOOOpa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 21:07

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ooo, to dupa. Ja mam Cyfre zapisana na tate corki. Wiec jakby co, to on leci i zalatwia. Mama nie moze pomoc?
    matka to na mnie liczy - nie na odwrot :(

Pusurek lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panie daj mi dużo siły albo może lepiej mi ją odbierz, inaczej skrzywdzę mojego męża!

Simba, Heretyczka, Pusurek, SolarPolar, Mega, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestes pewna ze to nie koza?
    czarna owca - bardziej jest podobny ;D

Simba lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Panie daj mi dużo siły albo może lepiej mi ją odbierz, inaczej skrzywdzę mojego męża!
    Ocho psze pani widze wkurwa złapala na szacownego maUzonka .

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Wyjscie na wode ciepla i zimska musi byc wyprowadzine przed zabudowa spluczki. Ale jest inne rozwiazanie - zdjecie kiepskie i za wysoko powieszona sluchawka - ale takie rozwiazanie jest lepsze i tansze niz deska bidetowa.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2cdfa9d7d73.jpg
    wlasnie takie rozwiazania sa w tajlandii np i w brazylii :)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Iwcia ja mialam polsata jak i cyfre za granica..Obie na siebie i normalnie dzwoniłam jak mialam problem z sygnalem...Moze bylam hardcorem hehehe ale nie przyznawalam sie ze mam ja za granica tylko mowilam jaki mam problemas
    a dzwonilas z pl nr tel? bo ja nie mam niestety a boje sie ze jak namierza zagranice to zaiks mi wjedzie na konto :)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooooooo kurwa!!!!!!!!!! ne wierze!!!!!!!!!!! zaladowala sie pl tv!!!!!!!!!! sam!!!!!!!!!!!!!po 25 min!!!!!!!!!!!!!!!

Iwone, kapturnica, gretka, macduska, kkisia, Pusurek, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a dzwonilas z pl nr tel? bo ja nie mam niestety a boje sie ze jak namierza zagranice to zaiks mi wjedzie na konto :)
    Dzwonilam z irlandzkiej 8) Mozesz przeciez ukryc numer heheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

ja juz kilka razy reklamowalam ze szwajcarskiego i ok tylko musisz miec umowe przed oczami bo sprawdzaja rozne dane

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    oooooooo kurwa!!!!!!!!!! ne wierze!!!!!!!!!!! zaladowala sie pl tv!!!!!!!!!! sam!!!!!!!!!!!!!po 25 min!!!!!!!!!!!!!!!
    Nooo to na bank przez orkana..Wywial ci sygnala =D
    Ale na przyszlosc to jak kiedyw pl bedziesz to se raczej zakup cos nowszego , aktywuj w kraju a pozniej bez problema bedzie dziall za granica

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wszystko mozna podlaczyc do sraczyka, nawet rure ze specjalna sluchawka do podmywania...nawet 3 swiat to ma ( brazylia, kuba, tajlandia)

A wlasnie , ze wcale , ze nie, Bo w hameryka niemodne, co nie znaczy, ze nie mozna Kupic, Bo mozna na net np. W zwyklych sklepie nie ujrzysz :D

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    ja juz kilka razy reklamowalam ze szwajcarskiego i ok tylko musisz miec umowe przed oczami bo sprawdzaja rozne dane
    a najsmieszniejsze jest to ze ta tv to dostalam w spadku po kolezance, ktorej do zajebistego dekodera n dodali w gratisie wlasnie ten co ja mam . odziedziczylam go po smierci jej ojca ( bo jemu go w pokoju zainstalowali) wiec umowa byla na kolezanke...ktora juz wogole nie ma tv polskiej bo mieszka w uk...a ja nadal korzystam ze starego dekodera :) taka zagmatwana histora :)

• Iwone Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to nowa rasa mieszanka myślę, że ze 2-3 tys

http://www.podajlape.pl/porady/153/porady/0/Pies-na-ktorego-sie-nie-kicha-Idealny-pies-dla-alergikow.php

Australijskie Labradoole
    http://kudlatyczar.com/informacje-o-rasie/
    troszkę za dużo, nie dostanę takiego prezentu smileys-sad-030938.gif No nic, pozostanie mi tylko wydrukowanie pieska i powieszenie nad łóżkiem :D

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    A wlasnie , ze wcale , ze nie, Bo w hameryka niemodne, co nie znaczy, ze nie mozna Kupic, Bo mozna na net np. W zwyklych sklepie nie ujrzysz :D
    Evans...naprawde. Co to za bełkot jest?

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    tu nie chodzi o mode, tylko o rozwiazanie dogodne do lazienki w ktorej nie ma opcji zamontowac bidetu :)

SolarPolar lubi tę wiadomość

‹‹ 6089 6090 6091 6092 6093 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ