35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie prawda.. mój od małego sam zostawał i nie niszczyłSolarPolar wrote:Zanim wychowawsz to bedzie jak wyzej chyba ze maly bedzie mial towarzystwo i nie bedzie spedzal wielu godzin w samotnosci.
Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO matko, Reni! Co prawda niewiele zrozumialam z opowiesci, ale zakumalam chociaz, ze mezowi zostal tylko dzien zycia.
Biedna psiura. Mam nadzieje, ze sie zagoi ladnie i trauma mu minie.
A chlop bedzie mial nauczke - jesli mu darujesz zycie.iwcia77, SolarPolar, Reni, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFirankowej historii ciąg dalszy:
Poszłam oddac firankę i pani usiłowała mi wmówić, ze to nie firanka jest krzywa tylko mój karnisz nierówno wisi....
w kazdym razie kasę oddała.
Juz nigdy nie porwę się na zamawianioe firanek. Kupię tylko i wyłącznie gotowce.
Simba, kkisia, iwcia77, kapturnica, SolarPolar, moremi, Parka, gretka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam
Właśnie wwiało mnie do domu przedchwila.
siedzę i boję się, ze by mi nie porwało dachu tak piździ...
Iwone- to jakiś obibok a nie przwdziwy Mikołaj w twoim awatarze - świeta za tydzień wszyscy zasuwaja a ten się wyleguje...
macduska, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Firankowej historii ciąg dalszy:
Poszłam oddac firankę i pani usiłowała mi wmówić, ze to nie firanka jest krzywa tylko mój karnisz nierówno wisi....
Juz nigdy nie porwę się na zamawianioe firanek. Kupię tylko i wyłącznie gotowce.SolarPolar lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Firankowej historii ciąg dalszy:
Juz nigdy nie porwę się na zamawianioe firanek. Kupię tylko i wyłącznie gotowce.moremi lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja nie lubie, byc ostra, ale mam ostatnio obniżony prog tolerancji na poważne braki w podstawowej edukacji.
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Mikołaje nie sprzątają
Jakie sprzątają, jakie sprzątają...
niech każdy robi do czego jest powołany-
- ma czerwoną czapkę i wygląd przerośnietego krasnala?
To niech z prezentami zapierdala!Iwone, kapturnica, iwcia77, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość