35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:moze bidetu nie ma stad ten mokry papier toaletowy...
iwcia77, SolarPolar, kkisia, kapturnica, Iwone, anna maria, moremi, Bozia3, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No jaki brudas. Toc myje dupe. Mokrymi chusteczkami. Czysciusienko jest wtedy i pachnaco.
Pusurek, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:to przynajmiej wrzucaj je do tego pojemnika na pieluchy tommy ..cos tam albo do smietnika, ja jak jestem poza domem i sram to mam w torebce takie chusteczki ale nawet do kibla publicznego nie mam sumienia ich wrzucac i wywyalam do smietnika na podpaski
iwcia77, SolarPolar, malgos741, kkisia, kapturnica, Iwone, anna maria, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bidetu ni ma. Nie dalo rady podlaczyc. Ja sie ciesze, ze nie sram na dworze - taki stary dom mam!
Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:wszystko mozna podlaczyc do sraczyka, nawet rure ze specjalna sluchawka do podmywania...nawet 3 swiat to ma ( brazylia, kuba, tajlandia)
iwcia77, kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:to przynajmiej wrzucaj je do tego pojemnika na pieluchy tommy ..cos tam albo do smietnika, ja jak jestem poza domem i sram to mam w torebce takie chusteczki ale nawet do kibla publicznego nie mam sumienia ich wrzucac i wywyalam do smietnika na podpaski
iwcia77, Pusurek, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
ja pierdziele ale temat gówniany
Pusur współczuję widoku grzebiącego w gównie szambiarza
Pusurek, kapturnica, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:O matko, nie ma nic straszniejszego jak kosz na smieci obok klopa z husteczkami po gownie!!!!! Lepiej zapychac rury, a hydraulik z Polski?
Pusurek, kapturnica, Heretyczka, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:O matko, nie ma nic straszniejszego jak kosz na smieci obok klopa z husteczkami po gownie!!!!! Lepiej zapychac rury, a hydraulik z Polski?
Sabina, Pusurek, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:poza tym Pusur ma ten specjalny kosz na zuzyte pampersy, on jest zamykany i ani nic nie widac a tym bardziej nie czuc
Wiec albo: 1. kiedy sram na dole, biegac z kazda osrana chusteczka do kosza do gory albo 2. srac tylko u gory.
Ale my wieksza czesc zycia spedzamy na dole...iwcia77 lubi tę wiadomość