X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieeee. Nie dam dzis rady wiecej o gownie. Nie widzialyscie tego co ja...

iwcia77, kapturnica, Iwone, Reni, Simba, moremi, nick nieaktualny, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Tak ale Pusur mnie zaniepokoila, brudas? A ona pierwsza higienistka na forum!!!!
    moze bidetu nie ma stad ten mokry papier toaletowy...

SolarPolar, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Tak ale Pusur mnie zaniepokoila, brudas? A ona pierwsza higienistka na forum!!!!
    No jaki brudas. Toc myje dupe. Mokrymi chusteczkami. Czysciusienko jest wtedy i pachnaco.

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nieeee. Nie dam dzis rady wiecej o gownie. Nie widzialyscie tego co ja...
    ja widzialam, jak oczyszczali moja studzienke...bylo lato a ja siedzialam przy zamknietym oknie :(

kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moze bidetu nie ma stad ten mokry papier toaletowy...
    Bidetu ni ma. Nie dalo rady podlaczyc. Ja sie ciesze, ze nie sram na dworze - taki stary dom mam! :-P

iwcia77, SolarPolar, nick nieaktualny, kapturnica, Iwone, anna maria, moremi, Bozia3, caffe, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No jaki brudas. Toc myje dupe. Mokrymi chusteczkami. Czysciusienko jest wtedy i pachnaco.
    to przynajmiej wrzucaj je do tego pojemnika na pieluchy tommy ..cos tam albo do smietnika, ja jak jestem poza domem i sram to mam w torebce takie chusteczki ale nawet do kibla publicznego nie mam sumienia ich wrzucac i wywyalam do smietnika na podpaski

nick nieaktualny, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    to przynajmiej wrzucaj je do tego pojemnika na pieluchy tommy ..cos tam albo do smietnika, ja jak jestem poza domem i sram to mam w torebce takie chusteczki ale nawet do kibla publicznego nie mam sumienia ich wrzucac i wywyalam do smietnika na podpaski
    Albo moge je plukac i jeszcze raz uzywac. Albo i 2. One z wiskozy sa, dadza rade. A jaka eko bede wtedy!!

iwcia77, SolarPolar, malgos741, nick nieaktualny, kapturnica, Iwone, anna maria, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bidetu ni ma. Nie dalo rady podlaczyc. Ja sie ciesze, ze nie sram na dworze - taki stary dom mam! :-P
    wszystko mozna podlaczyc do sraczyka, nawet rure ze specjalna sluchawka do podmywania...nawet 3 swiat to ma ( brazylia, kuba, tajlandia)

Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wszystko mozna podlaczyc do sraczyka, nawet rure ze specjalna sluchawka do podmywania...nawet 3 swiat to ma ( brazylia, kuba, tajlandia)
    Mejbi. Moze rury maja lepsze. A moze namowie chlopa. Zalozenie prysznicyka moze byc tansze niz kolejna wizyta szambomana.

iwcia77, kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    O matko, nie ma nic straszniejszego jak kosz na smieci obok klopa z husteczkami po gownie!!!!! Lepiej zapychac rury, a hydraulik z Polski?

iwcia77, nick nieaktualny, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdziele ale temat gówniany ;) Pusur współczuję widoku grzebiącego w gównie szambiarza ;)

nick nieaktualny, kapturnica, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wieczor :)

Misku gdzie kupilas swoja deske , chce taka do domu

Samopoczucia hujowego ciag dalszy

Iwone lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    O matko, nie ma nic straszniejszego jak kosz na smieci obok klopa z husteczkami po gownie!!!!! Lepiej zapychac rury, a hydraulik z Polski?
    zalezy jakie kupy- miekkie trzeba najpierw zebrac papierem toaletowym a jak juz z grubsza zebrane to mozna chusteczkami - wtedy nie mam niczego na tych chusteczkach :P

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    poza tym Pusur ma ten specjalny kosz na zuzyte pampersy, on jest zamykany i ani nic nie widac a tym bardziej nie czuc :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to teraz macie w moim awatarku Mikołaja zamiast sfochanego Marcela ;)

nick nieaktualny, iwcia77, SolarPolar, nick nieaktualny, kapturnica, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mikolaj w grudniu na Majorce :-O to jakis strajkujacy Mikolaj jest ;D

ania.g, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A co jak szaleć to szaleć ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    poza tym Pusur ma ten specjalny kosz na zuzyte pampersy, on jest zamykany i ani nic nie widac a tym bardziej nie czuc :P
    To prawda. Ale kosz stoi w lazience na gorze, bo tam jest przewijak.
    Wiec albo: 1. kiedy sram na dole, biegac z kazda osrana chusteczka do kosza do gory albo 2. srac tylko u gory.
    Ale my wieksza czesc zycia spedzamy na dole...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e73e29d55a25.jpg

Kiksia ja mam cos takiego, kupilam 8 lat temu na Bartckiej w Wawie. Teraz sa lepsze.

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widze ,ze swojskie klimaty..Gówno gówienkiem pogania 8)

malgos741, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 6087 6088 6089 6090 6091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ