SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:23

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo heretyk nasz umie miło powitać nowe koleżanki

iwcia77, kapturnica, Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Come tak widzialysmy się ☺ bo ja jak się nudzę wlocze się po innych forach

iwcia77, SolarPolar, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tak cicho dzisiaj?

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowa forumowiczke, farciara z ciebie, bo komitet powitalny w dobrym nastroju ;D

fakt- trza czekac na Polara..albo na Kapcie ( pierwsza jest ordynatorem naszej kliniki a druga zastepca ;D- sa tak przebadane , ze wiedza wiecej niz jeden endokrynolog i ginekolog-szperacz )- takze easy i dostaniesz odpowiedz pisemna :D

moremi- racuchy zrobione!, wyszly pyszne, ale nie jestem przekonana co do konsystencji ciasta...zrobila mi sie breja i ciezko bylo mi to na patelni wykladac..nie wspomne, ze do ciasta dodalam tylko poltorej jablka a nie 3 , bo wyszlyby jablka w ciescie...wogole tego ciasta nie wyszlo duzo...aha dodam tylko , ze dla mnie szklanka to 200 ml ale moze mialas na mysli 250 ml?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9aa71153c551.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 18:22

SolarPolar, Heretyczka, ania.g, Iwone, kkisia, malgos741, Sabina, kapturnica, Simba, moremi, Bozia3, paszczakin, Mega, Mala79, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Co tak cicho dzisiaj?
    imprezy zakladowe maja wieczorem...wiec bedzie cicho na forum :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 18:14

Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania- mikolajek wymiata, ale fakt- miny nie ma za szczesliwej :D chyba mu goraco bylo :D w tym kapturku :)

ania.g, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36910a501533.jpg

Iwone, kkisia, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a72e12e330e0.jpg

Heretyczka, Pusurek, Iwone, kkisia, Sabina, Simba, caffe, Mega, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac90e4f19eac.jpg

Iwone, kkisia, Sabina, macduska, Mega, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witam nowa forumowiczke, farciara z ciebie, bo komitet powitalny w dobrym nastroju ;D

fakt- trza czekac na Polara..albo na Kapcie ( pierwsza jest ordynatorem naszej kliniki a druga zastepca ;D- sa tak przebadane , ze wiedza wiecej niz jeden endokrynolog i ginekolog-szperacz )- takze easy i dostaniesz odpowiedz pisemna :D

moremi- racuchy zrobione!, wyszly pyszne, ale nie jestem przekonana co do konsystencji ciasta...zrobila mi sie breja i ciezko bylo mi to na patelni wykladac..nie wspomne, ze do ciasta dodalam tylko poltorej jablka a nie 3 , bo wyszlyby jablka w ciescie...wogole tego ciasta nie wyszlo duzo...aha dodam tylko , ze dla mnie szklanka to 200 ml ale moze mialas na mysli 250 ml?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9aa71153c551.jpg
    Postanowilam zrobic te racuchy. Przepis na kulinarnym watku jest?

iwcia77, Iwone, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac90e4f19eac.jpg
    Kurwa ja mam tak codziennie przez ta cholerna Danke. Ona ma adhd!

iwcia77, kkisia, Sabina, Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b03880e8d158.jpg

Mango, Iwone, kkisia, Sabina, Mega, Mala79, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Postanowilam zrobic te racuchy. Przepis na kulinarnym watku jest?
    jest- w cudnych przepisach :)

SolarPolar, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Kurwa ja mam tak codziennie przez ta cholerna Danke. Ona ma adhd!
    ZA 5 LAT sie troche uspokoi :D

moj mi zjadl okulary, rekawiczki, 3 pary butow, obgryzl szafki i okna drewniane..wiec powodzenia :D

Iwone, moremi, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a siedzialas przynajmniej w tym tramwaju. Ja powroty mam mniej traumatyczne i nie wiem moze sama smierdze bo po poludniu jakos mniej smierdzi w tych autobusach - no chyba ze ktos jakies kfs wiezie.
    Ania - z Karasnal Marcel fajowy.
    Simba - tylko sie do tego brzucha tulic.....szkoda ze zaraz go nie bedzie.....

Mialam cos zinterpretowac. Nie mam sily wracac do postu ComMumByWnet:-). Z tego co pamietam progesteron masz na poziomie 7 - szalu nie ma ale to oznacza ze owulka byla. Bede sie powtarzac ale ja przy takim poziomie bylam w ciazy.
    Druga sprawa- skad wiesz ze zrobilas progesteron w jego tzw szczycie ok.7 dnia po owulacji (dpo)? Robilas monitoring cyklu? Pamietaj, ze progesteron jest wytwarzany pulsacyjnie i ma b. Duze wahania w ciagu dnia. Ja sie nigdy nie pokusilam o zrobienie dobowego profilu progesteronowego ale jak masz ochote to 3 raz pobiera sie krew tego samego dnia- trudne do zrealizowania. Poza tym warto powtorzyc badania - jednorazowe badanie nie ma wartosci. Nie przejmuj sie bedzie dobrze.

iwcia77, ania.g, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, macduska, moremi, caffe, Parka, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas byl wlasnie szambo nurek. Przyjechal, odsunal kratke od kanalizacji i... wlozyl tam reke... A tam 10 cm kozuch gowna... Rzucilo mnie na sciane od widoku i smrodu, a on mowi, ze musi tam pogrzebac, bo szuka, gdzie jest rura...Chlop mial na sobie gumowe rekawice, 2 cm przerwy i mankiet kurtki. Gdyby cos mu tam wpadlo. Musialam wyjsc z piwnicy, bo nie dawalam rady. Kurwa, to jest zawod. Juz nigdy przenigdy nie bede narzekac na swoj ( chociaz ja rzadko narzekam ).
    Okazalo sie, ze mokre chusteczki zatkaly rure i teraz pan przysle rachunek opiewajacy na kwote, za ktora moglibysmy spokojnie pojsc ze 4 razy do najlepszej knajpy w miescie... O prezentach swiatecznych nie wspomne.
    Normalnie mery krysmes...

SolarPolar, Heretyczka, iwcia77, kkisia, malgos741, Sabina, kapturnica, Reni, Simba, anna maria, moremi, Bozia3, peppapig, caffe, Parka, Mega, Mala79, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ZA 5 LAT sie troche uspokoi :D

moj mi zjadl okulary, rekawiczki, 3 pary butow, obgryzl szafki i okna drewniane..wiec powodzenia :D
    O moj Boze! Sorry ks Andrzeju!

iwcia77, Heretyczka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U nas byl wlasnie szambo nurek. Przyjechal, odsunal kratke od kanalizacji i... wlozyl tam reke... A tam 10 cm kozuch gowna... Rzucilo mnie na sciane od widoku i smrodu, a on mowi, ze musi tam pogrzebac, bo szuka, gdzie jest rura...Chlop mial na sobie gumowe rekawice, 2 cm przerwy i mankiet kurtki. Gdyby cos mu tam wpadlo. Musialam wyjsc z piwnicy, bo nie dawalam rady. Kurwa, to jest zawod. Juz nigdy przenigdy nie bede narzekac na swoj ( chociaz ja rzadko narzekam ).
    Okazalo sie, ze mokre chusteczki zatkaly rure i teraz pan przysle rachunek opiewajacy na kwote, za ktora moglibysmy spokojnie pojsc ze 4 razy do najlepszej knajpy w miescie... O prezentach swiatecznych nie wspomne.
    Normalnie mery krysmes...
    A wystarczy dupsko Adasia pod kranem umyc - ale husteczek sie zachcialo No to plac za czysciciela kanalow!

iwcia77, Iwone, kkisia, malgos741, Sabina, kapturnica, Simba, macduska, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą :)

Dziewczyny ja tylko na chwilkę. U mnie sprzątania ciąg dalszy.
    Źle się czuję. Mam mdłości jakbym była w ciąży, ale choćby nawet, to za wcześnie na tego typu objawy.

Powiedzcie mi jaka to jest rasa psa i czy drogie są takie pieski. Zakochałam się w nim ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfa6afa0071f.jpg

iwcia77, ania.g, gretka, SolarPolar, kkisia, malgos741, Sabina, moremi, Bozia3, peppapig, Mega, Mala79, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 6085 6086 6087 6088 6089 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ