35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witam nowa forumowiczke, farciara z ciebie, bo komitet powitalny w dobrym nastroju

fakt- trza czekac na Polara..albo na Kapcie ( pierwsza jest ordynatorem naszej kliniki a druga zastepca
- sa tak przebadane , ze wiedza wiecej niz jeden endokrynolog i ginekolog-szperacz )- takze easy i dostaniesz odpowiedz pisemna 
moremi- racuchy zrobione!, wyszly pyszne, ale nie jestem przekonana co do konsystencji ciasta...zrobila mi sie breja i ciezko bylo mi to na patelni wykladac..nie wspomne, ze do ciasta dodalam tylko poltorej jablka a nie 3 , bo wyszlyby jablka w ciescie...wogole tego ciasta nie wyszlo duzo...aha dodam tylko , ze dla mnie szklanka to 200 ml ale moze mialas na mysli 250 ml?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9aa71153c551.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 18:22
SolarPolar, nick nieaktualny, ania.g, Iwone, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, kapturnica, Simba, moremi, Bozia3, paszczakin, Mega, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Postanowilam zrobic te racuchy. Przepis na kulinarnym watku jest?iwcia77 wrote:witam nowa forumowiczke, farciara z ciebie, bo komitet powitalny w dobrym nastroju

fakt- trza czekac na Polara..albo na Kapcie ( pierwsza jest ordynatorem naszej kliniki a druga zastepca
- sa tak przebadane , ze wiedza wiecej niz jeden endokrynolog i ginekolog-szperacz )- takze easy i dostaniesz odpowiedz pisemna 
moremi- racuchy zrobione!, wyszly pyszne, ale nie jestem przekonana co do konsystencji ciasta...zrobila mi sie breja i ciezko bylo mi to na patelni wykladac..nie wspomne, ze do ciasta dodalam tylko poltorej jablka a nie 3 , bo wyszlyby jablka w ciescie...wogole tego ciasta nie wyszlo duzo...aha dodam tylko , ze dla mnie szklanka to 200 ml ale moze mialas na mysli 250 ml?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9aa71153c551.jpg
iwcia77, Iwone, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
ZA 5 LAT sie troche uspokoiSolarPolar wrote:Kurwa ja mam tak codziennie przez ta cholerna Danke. Ona ma adhd!

moj mi zjadl okulary, rekawiczki, 3 pary butow, obgryzl szafki i okna drewniane..wiec powodzenia
Iwone, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni a siedzialas przynajmniej w tym tramwaju. Ja powroty mam mniej traumatyczne i nie wiem moze sama smierdze bo po poludniu jakos mniej smierdzi w tych autobusach - no chyba ze ktos jakies kfs wiezie.
Ania - z Karasnal Marcel fajowy.
Simba - tylko sie do tego brzucha tulic.....szkoda ze zaraz go nie bedzie.....
Mialam cos zinterpretowac. Nie mam sily wracac do postu ComMumByWnet:-). Z tego co pamietam progesteron masz na poziomie 7 - szalu nie ma ale to oznacza ze owulka byla. Bede sie powtarzac ale ja przy takim poziomie bylam w ciazy.
Druga sprawa- skad wiesz ze zrobilas progesteron w jego tzw szczycie ok.7 dnia po owulacji (dpo)? Robilas monitoring cyklu? Pamietaj, ze progesteron jest wytwarzany pulsacyjnie i ma b. Duze wahania w ciagu dnia. Ja sie nigdy nie pokusilam o zrobienie dobowego profilu progesteronowego ale jak masz ochote to 3 raz pobiera sie krew tego samego dnia- trudne do zrealizowania. Poza tym warto powtorzyc badania - jednorazowe badanie nie ma wartosci. Nie przejmuj sie bedzie dobrze.
iwcia77, ania.g, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Simba, nick nieaktualny, moremi, caffe, Parka, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas byl wlasnie szambo nurek. Przyjechal, odsunal kratke od kanalizacji i... wlozyl tam reke... A tam 10 cm kozuch gowna... Rzucilo mnie na sciane od widoku i smrodu, a on mowi, ze musi tam pogrzebac, bo szuka, gdzie jest rura...Chlop mial na sobie gumowe rekawice, 2 cm przerwy i mankiet kurtki. Gdyby cos mu tam wpadlo. Musialam wyjsc z piwnicy, bo nie dawalam rady. Kurwa, to jest zawod. Juz nigdy przenigdy nie bede narzekac na swoj ( chociaz ja rzadko narzekam ).
Okazalo sie, ze mokre chusteczki zatkaly rure i teraz pan przysle rachunek opiewajacy na kwote, za ktora moglibysmy spokojnie pojsc ze 4 razy do najlepszej knajpy w miescie... O prezentach swiatecznych nie wspomne.
Normalnie mery krysmes...
SolarPolar, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, kapturnica, Reni, Simba, anna maria, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, caffe, Parka, Mega, nick nieaktualny, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość
-
O moj Boze! Sorry ks Andrzeju!iwcia77 wrote:ZA 5 LAT sie troche uspokoi

moj mi zjadl okulary, rekawiczki, 3 pary butow, obgryzl szafki i okna drewniane..wiec powodzenia
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A wystarczy dupsko Adasia pod kranem umyc - ale husteczek sie zachcialo No to plac za czysciciela kanalow!Pusurek wrote:U nas byl wlasnie szambo nurek. Przyjechal, odsunal kratke od kanalizacji i... wlozyl tam reke... A tam 10 cm kozuch gowna... Rzucilo mnie na sciane od widoku i smrodu, a on mowi, ze musi tam pogrzebac, bo szuka, gdzie jest rura...Chlop mial na sobie gumowe rekawice, 2 cm przerwy i mankiet kurtki. Gdyby cos mu tam wpadlo. Musialam wyjsc z piwnicy, bo nie dawalam rady. Kurwa, to jest zawod. Juz nigdy przenigdy nie bede narzekac na swoj ( chociaz ja rzadko narzekam ).
Okazalo sie, ze mokre chusteczki zatkaly rure i teraz pan przysle rachunek opiewajacy na kwote, za ktora moglibysmy spokojnie pojsc ze 4 razy do najlepszej knajpy w miescie... O prezentach swiatecznych nie wspomne.
Normalnie mery krysmes...
iwcia77, Iwone, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, kapturnica, Simba, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą

Dziewczyny ja tylko na chwilkę. U mnie sprzątania ciąg dalszy.
Źle się czuję. Mam mdłości jakbym była w ciąży, ale choćby nawet, to za wcześnie na tego typu objawy.
Powiedzcie mi jaka to jest rasa psa i czy drogie są takie pieski. Zakochałam się w nim
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfa6afa0071f.jpg
iwcia77, ania.g, gretka, SolarPolar, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość