35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witam nowa forumowiczke, farciara z ciebie, bo komitet powitalny w dobrym nastroju
fakt- trza czekac na Polara..albo na Kapcie ( pierwsza jest ordynatorem naszej kliniki a druga zastepca- sa tak przebadane , ze wiedza wiecej niz jeden endokrynolog i ginekolog-szperacz )- takze easy i dostaniesz odpowiedz pisemna
moremi- racuchy zrobione!, wyszly pyszne, ale nie jestem przekonana co do konsystencji ciasta...zrobila mi sie breja i ciezko bylo mi to na patelni wykladac..nie wspomne, ze do ciasta dodalam tylko poltorej jablka a nie 3 , bo wyszlyby jablka w ciescie...wogole tego ciasta nie wyszlo duzo...aha dodam tylko , ze dla mnie szklanka to 200 ml ale moze mialas na mysli 250 ml?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9aa71153c551.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 18:22
SolarPolar, Heretyczka, ania.g, Iwone, kkisia, malgos741, Sabina, kapturnica, Simba, moremi, Bozia3, paszczakin, Mega, Mala79, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam nowa forumowiczke, farciara z ciebie, bo komitet powitalny w dobrym nastroju
fakt- trza czekac na Polara..albo na Kapcie ( pierwsza jest ordynatorem naszej kliniki a druga zastepca- sa tak przebadane , ze wiedza wiecej niz jeden endokrynolog i ginekolog-szperacz )- takze easy i dostaniesz odpowiedz pisemna
moremi- racuchy zrobione!, wyszly pyszne, ale nie jestem przekonana co do konsystencji ciasta...zrobila mi sie breja i ciezko bylo mi to na patelni wykladac..nie wspomne, ze do ciasta dodalam tylko poltorej jablka a nie 3 , bo wyszlyby jablka w ciescie...wogole tego ciasta nie wyszlo duzo...aha dodam tylko , ze dla mnie szklanka to 200 ml ale moze mialas na mysli 250 ml?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9aa71153c551.jpgiwcia77, Iwone, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Kurwa ja mam tak codziennie przez ta cholerna Danke. Ona ma adhd!
moj mi zjadl okulary, rekawiczki, 3 pary butow, obgryzl szafki i okna drewniane..wiec powodzeniaIwone, moremi, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Reni a siedzialas przynajmniej w tym tramwaju. Ja powroty mam mniej traumatyczne i nie wiem moze sama smierdze bo po poludniu jakos mniej smierdzi w tych autobusach - no chyba ze ktos jakies kfs wiezie.
Ania - z Karasnal Marcel fajowy.
Simba - tylko sie do tego brzucha tulic.....szkoda ze zaraz go nie bedzie.....
Mialam cos zinterpretowac. Nie mam sily wracac do postu ComMumByWnet:-). Z tego co pamietam progesteron masz na poziomie 7 - szalu nie ma ale to oznacza ze owulka byla. Bede sie powtarzac ale ja przy takim poziomie bylam w ciazy.
Druga sprawa- skad wiesz ze zrobilas progesteron w jego tzw szczycie ok.7 dnia po owulacji (dpo)? Robilas monitoring cyklu? Pamietaj, ze progesteron jest wytwarzany pulsacyjnie i ma b. Duze wahania w ciagu dnia. Ja sie nigdy nie pokusilam o zrobienie dobowego profilu progesteronowego ale jak masz ochote to 3 raz pobiera sie krew tego samego dnia- trudne do zrealizowania. Poza tym warto powtorzyc badania - jednorazowe badanie nie ma wartosci. Nie przejmuj sie bedzie dobrze.iwcia77, ania.g, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, macduska, moremi, caffe, Parka, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas byl wlasnie szambo nurek. Przyjechal, odsunal kratke od kanalizacji i... wlozyl tam reke... A tam 10 cm kozuch gowna... Rzucilo mnie na sciane od widoku i smrodu, a on mowi, ze musi tam pogrzebac, bo szuka, gdzie jest rura...Chlop mial na sobie gumowe rekawice, 2 cm przerwy i mankiet kurtki. Gdyby cos mu tam wpadlo. Musialam wyjsc z piwnicy, bo nie dawalam rady. Kurwa, to jest zawod. Juz nigdy przenigdy nie bede narzekac na swoj ( chociaz ja rzadko narzekam ).
Okazalo sie, ze mokre chusteczki zatkaly rure i teraz pan przysle rachunek opiewajacy na kwote, za ktora moglibysmy spokojnie pojsc ze 4 razy do najlepszej knajpy w miescie... O prezentach swiatecznych nie wspomne.
Normalnie mery krysmes...
SolarPolar, Heretyczka, iwcia77, kkisia, malgos741, Sabina, kapturnica, Reni, Simba, anna maria, moremi, Bozia3, peppapig, caffe, Parka, Mega, Mala79, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U nas byl wlasnie szambo nurek. Przyjechal, odsunal kratke od kanalizacji i... wlozyl tam reke... A tam 10 cm kozuch gowna... Rzucilo mnie na sciane od widoku i smrodu, a on mowi, ze musi tam pogrzebac, bo szuka, gdzie jest rura...Chlop mial na sobie gumowe rekawice, 2 cm przerwy i mankiet kurtki. Gdyby cos mu tam wpadlo. Musialam wyjsc z piwnicy, bo nie dawalam rady. Kurwa, to jest zawod. Juz nigdy przenigdy nie bede narzekac na swoj ( chociaz ja rzadko narzekam ).
Okazalo sie, ze mokre chusteczki zatkaly rure i teraz pan przysle rachunek opiewajacy na kwote, za ktora moglibysmy spokojnie pojsc ze 4 razy do najlepszej knajpy w miescie... O prezentach swiatecznych nie wspomne.
Normalnie mery krysmes...iwcia77, Iwone, kkisia, malgos741, Sabina, kapturnica, Simba, macduska, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą
Dziewczyny ja tylko na chwilkę. U mnie sprzątania ciąg dalszy.
Źle się czuję. Mam mdłości jakbym była w ciąży, ale choćby nawet, to za wcześnie na tego typu objawy.
Powiedzcie mi jaka to jest rasa psa i czy drogie są takie pieski. Zakochałam się w nim
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfa6afa0071f.jpgiwcia77, ania.g, gretka, SolarPolar, kkisia, malgos741, Sabina, moremi, Bozia3, peppapig, Mega, Mala79, megan8 lubią tę wiadomość