35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Moze Adas jest juz za duzy zeby spac w bujaku i moze bylo mu nie wygodnie ,moja Helka w bujaczku tylko sobie siedzi ,do spania mam w salonie kosz na kolkach .Ale w przyszlym tyg wstawiam turystyczne lozeczko i tam bedzie spala (mam nadzieje)
anna maria, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Sobie wczorajpoczytalam o tych wszelkich krzywiznach dzieciowych i juz nie pamietam ktora z Was, ale ktoras napisala, ze krzywienie poteguje sie przez nieodpowiednie trzymanie dziecia.
Ja poprostu wymiekam- jak Wy, ktore juz zescie przeszly ten proces z jednym lub wiecej dzieciakiem robicie "bledy", ktore dzieci krzywia, to jak tego uniknac bedac dzieciata pierwszy raz? Doszlyscie do jakiegos kolektywnego wniosu? Czyli co- jednak zadne bujaczki i foteliki, tylko dziecie ma lezec na plaskim i w miare twardym?
To nie jest tak, ze jak nie bedziesz tego robic, to wykrzywisz dziecko. Ale jak bedziesz, to stworzysz mu szanse prawidlowego rozwoju wlasnie prze odpowiednia stymulacje.
Mata do cwiczen, podloga, obroty. I Pawel Zawitkowski. Zakochasz sie w nim na bank! -
Marcel też spokojniej śpi na płaskim.
Właśnie stoimy pod szkołą i czekamy na jego "środkową" siostrę. Sama przychodzi do samochodu i mimo że ma podpisane samodzielne wyjście ze szkoły to pani szatniarka (tak sama z siebie) zawsze dzwoni i pyta czy już jestem pod szkołąPytam jej ostatnio czemu dzwoni skoro M. wie że czekam a ona że nie zazna spokoju dopóki nie ma pewności że moje dziecko dotarło bezpiecznie
Fajnie że obcy człowiek potrafi się zatroszczyć.
Reni, Pusurek, paszczakin, Mega, moremi, Simba, gretka, kkisia, Bozia3, anna maria, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyanna maria wrote:U mnie jest tak ze Hela potrafila na lewa strone calkowicie odwracac glowe a na prawa tak na 70%.Lekarka mowi ze tak byla ulozna w brzuchu i ma blokade ,bylam u ortopedy odblokowal i kazal pare razy dziennie obracac glowka i sa postepy .U mnie akurat zalecil noszenie albo czeste lezenie na brzuchu czego Hela nie znosi .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 12:30
moremi, anna maria, ania.g lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Marcel też spokojniej śpi na płaskim.
Właśnie stoimy pod szkołą i czekamy na jego "środkową" siostrę. Sama przychodzi do samochodu i mimo że ma podpisane samodzielne wyjście ze szkoły to pani szatniarka (tak sama z siebie) zawsze dzwoni i pyta czy już jestem pod szkołąPytam jej ostatnio czemu dzwoni skoro M. wie że czekam a ona że nie zazna spokoju dopóki nie ma pewności że moje dziecko dotarło bezpiecznie
Ania, Marcel na zdjeciu w podpisie taki radosnik, ale w kostiumie mikolaja to mu sie chyba nie podobalo, co? bo tez troche wyglada jakby mial nozyk w rekawie..moremi, Mega, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ale Simba wyglada zajebiscie
Ostatnio wpadla po mnie samochodem, to brzuch sie zbunkrowal i strwierdzilam, ze przesadza, ze taki duzy. Ale jak opuscilysmy pojazd to powiem, ze hoho! Jak ktos jest szczuplutki, to jednak brzuch ciazowy robi wieksze wrazenie. Dlatego fota brzuchowa nie oddaje wszystkiego- bo nie ma proporcji do reszty ciala- powinnas sobie simba machnac taka od stop do szyi..
kapturnica, paszczakin, Reni, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Marcel też spokojniej śpi na płaskim.
brak słów nad twoim Mikolajkiem
A propos miłych ludzi. Jakiś czas temu do mieszkania nad nami wprowadzili sie Francuzi. Para gdzieś tak po 50tce i ojciec tej babki, bo chyba wymaga opieki. I wczoraj ta babka do nas zapukała i powiedziała ze widzi ze ja juz mało wychodzę, wiec jeśli będę czegos potrzebować, to żebym jej rano wrzucila liste z zakupami do skrzynki to ona mi zrobi.
Normalnie S Z O Kgretka, Mega, Sabina, moremi, kkisia, Bozia3, anna maria, iwcia77, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ania
brak słów nad twoim Mikolajkiem
A propos miłych ludzi. Jakiś czas temu do mieszkania nad nami wprowadzili sie Francuzi. Para gdzieś tak po 50tce i ojciec tej babki, bo chyba wymaga opieki. I wczoraj ta babka do nas zapukała i powiedziała ze widzi ze ja juz mało wychodzę, wiec jeśli będę czegos potrzebować, to żebym jej rano wrzucila liste z zakupami do skrzynki to ona mi zrobi.
Normalnie S Z O K
to nie moga byc Francuzi Simba.. jestes siur?
wg mnie to bardzo malo empatyczny narod, takze moze masz jakies naturalizowane egzemplarze..Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to nie moga byc Francuzi Simba.. jestes siur?
wg mnie to bardzo malo empatyczny narod, takze moze masz jakies naturalizowane egzemplarze..
Ja tez tu wesze podstęp. Moze ona nie względu na mnie taka miła bo zawsze jak sie do mnie zwraca to i tak patrzy na M i ma jakies takie maślane oczyMega, moremi, Bozia3, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
to uważaj
kupiłam wczoraj pierniczki maślano-korzenne i dobre to było...może jej chodzi o jego korzeń!
Simba wrote:i ma jakies takie maślane oczySimba, kapturnica, moremi, Bozia3, iwcia77, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry (chociaz dla mnie wcale taki nie jest...)
Wlasnie wrocilam od 8 rano ze szpitala, zamiast wracac dzisiaj do domku do Poznania, musze tu byc jeszcze do poniedzialku, wciaz jest wysiek w stawie, ktory trzeba sciagac...
Ale jakos od wczoraj, na cale szczescie nie opuszcza mnie humor, jedyne czym sie pocieszam
Co ciekawego mnie ominelo w pisaniu??
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:A wogóle witam
dziewczyny podpowiedzcie cos fajnego do picia mam na mysli alko
po tej ciąży nic mi nie pasi
to jakas masakra moge ,to nic mnie nie rajcuje
Hej, niestety w kwestii alko nie pomoge - ja z tych co nie moga pic wcale..
Szczerze powiem, ze nawet nie wiem jak co smakujeszczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:mała Ty w szpitalu ? to tym bardziej nie wolno
Mala juz w domku na szczescieale i tak czuje sie jakbym z niego jeszcze nie wyszla, nic mi kuzwa nie wolno hahaha, pilnuje mnie chlop na okraglo ...
szczęśliwa 2, moremi lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Mala juz w domku na szczescie
ale i tak czuje sie jakbym z niego jeszcze nie wyszla, nic mi kuzwa nie wolno hahaha, pilnuje mnie chlop na okraglo ...
Mala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:a to widzisz gdybys piła, to bym Ci poradziła napij sie a tak dooopa
Hehe, mowi sie trudno, ale ja jestem na karuzeli bez picia - od dwoch tygodni ponad:-) - wiec nie jest zle
Dym za darmo, chociaz nie do konca,bo za leki trza bylo zaplacic w sumie to prawie porownywalne co do cen alkoszczęśliwa 2 lubi tę wiadomość