35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:ciekawi mnie dlaczego Bak? Owad czy.....z gaz z odbytu?
Powaznie, interesuje mnie etymologia tej nazwy
A nie mowi sie tak na dzieci pieszczotliwie?
Na mojego M jak był mały, starzy mówili Żukto chyba jeszcze gorzej, bo to sie od razu kojarzy z zukiem gnojowym
moremi, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Możliwe.
Najwiecej i najszybciej tyłam w drugim trymestrze. W trzecim zgaga kompletnie odebrała mi przyjemność z jedzenia, nawet w którymś momencie zaczęłam sie martwić ze chudnę. Inna sprawa, ze tam juz dużo miejsca na żołądek nie ma...
No i dodam jeszcze ze ja na swój wygląd w ciazy nie narzekam - spodziewałam sie ze bedzie duuuuuuzo gorzej. Z tylu praktycznie nie wyglądam jakbym była w ciazy, co jest tym bardziej dziwne, ze jak zaczynam tyć to od razu dupa, biodra, uda. A teraz zostało mi to oszczędzone.
Ciekawe co bedzie po porodzie...jak ta cała napięta tkanka opadnie. Na kolanaa i przytyła w rezultacie 11 kg, z czego 7 to były dzieciaki. Mówiła, że pod koniec schudła (na wadze), ale brzuch urósł, a rezultat jest cudny
Simba, malgos741, Arwena, kkisia, gretka, Sabina, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:
Na mojego M jak był mały, starzy mówili Żukto chyba jeszcze gorzej, bo to sie od razu kojarzy z zukiem gnojowym
Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nic nie opadnie. Moja koleżanka niedawno urodziła blizniaki dwujajowe i jeden ważył 3300, a drugi 3600. Nikt się nie spodziewał, że tak duże dzieciaki będą. Dwa miesiące po i już prawie brzucha nie ma
a i przytyła w rezultacie 11 kg, z czego 7 to były dzieciaki. Mówiła, że pod koniec schudła (na wadze), ale brzuch urósł, a rezultat jest cudny
Jezu to ona strasznie długo je chyba nosiła? Czyżby do 40 tygodnia? Proponuje poinformować Watykan i zgłosić ja na świętą.Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jeszcze wiecej, jeszcze jeszcze potrzebuje jeszcze wiecej takich historii
Jezu to ona strasznie długo je chyba nosiła? Czyżby do 40 tygodnia? Proponuje poinformować Watykan i zgłosić ja na świętą.Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I jak chcesz więcej takich historii, to moja kuzynka po urodzeniu blizniaczek dwujajowych miesiąc po porodzie była chuda. Ważyła 50 kg przy wzroście 157 cm. Dziewczyny miały w okolicach 3 kg.
Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:I jak chcesz więcej takich historii, to moja kuzynka po urodzeniu blizniaczek dwujajowych miesiąc po porodzie była chuda. Ważyła 50 kg przy wzroście 157 cm. Dziewczyny miały w okolicach 3 kg.
chłe chłe
moremi, Mega, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
Tego nie ogarnie
moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
ale chodzi mi o etymologie?
pochodzi ta nazwa z odbytu czy od owada? (chyba ze z odbytu owada? )Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 09:41
Mega, Reni, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Hej laseczki.
Mam taką małą prośbę, czy któraś z Was mogłaby mi poradzić jakie badania z krwi mogę zrobić synowi, bo ciągle go brzuch boli a badania chcę zrobić prywatnie bo ta nasza lekarka jest jakaś nie wydarzona i wiecznie nie wie co mu jest, dlatego chcę mu wszystkie możliwe badania porobić jak tylko będzie wolne od szkoły.Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry
Simba, jaki masz piękny brzuszek
Ale sobie dziś pospałam, normalnie w szoku jestem. Marcel zjadł o 22 a potem o 2 rano, ale o tej 2 to mąż go karmił. I tak oto spałam do 6 ranoCudnie
Mega, Arwena, moremi, Bozia3, kkisia, gretka, Pusurek, Simba, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dla dziewczyn ktore znaja rosyjski proponuje posluchac Siemiona Slepakova. Wrzucilam jedna piosenke ale wszystkie ktore spiewa sa ekstra- walor tekstowy.
http://m.youtube.com/watch?list=PL1573C9C8E29331C0&v=AUovGLdse9wmoremi, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość