35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygretka wrote:u Macdusi atrakcji ciag dalszy....kapturnica wrote:Macdu Ty wez kobito jakie szamanskie zaklecia odpraw bo sie ciebie cos czepło hehehe No tyle miec w tak krotkim czasie zdarzen to ja bym chawiere juz kadziła jakimi ziółkami
jakaś rzeczywiście dziwna seria u nas...
rece opadają...
a firanka jest zapłacona w 1/3 więc nie będzie problemu
przez samowolnie dodaną lamówkę babka powiedziała, ze jakby co to mam przywieźć...
no ale takich atrakcji się nie spodziweałam...
dobrze ze ma szelki bo jakbym naupinała zabek to bym się wkurwiła jeszcze bardziej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 22:31
iwcia77, Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja pomomo, ze z trojwsi to jak z Alojzem przylatuje to hotelu szukamy na trip advisor- moze sproboj.
iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:A która najlepiej pokrywa siwe? Wella jakoś matowa wychodziła na moich włosach. Używam 3 lub 4.
ania.g, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgos bardzo Ci współczuję, czuje że będziesz mieć z laska przejebane. Kup sobie dużo melisy i zainwestuj w jakiś programy relaksacyjne.
Mam tylko nadzieję, że zaraz odpłacisz jej pięknym za nadobneWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 22:25
malgos741, iwcia77, Mega, Arwena, gretka, kkisia, moremi, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Malgos bardzo Ci współczuję, czuje że będziesz mieć z laska przejebane. Kup sobie dużo melisy i zainwestuj w jakiś programy relaksacyjne.
Mam tylko nadzieję, że zaraz odpłacisz jej pięknym za nadobne
jestem twarda sztuka i mam forum ovu... wam się się mogę wyżalić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 22:31
Sabina, iwcia77, Mega, Bozia3, Arwena, gretka, kkisia, moremi, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wacia jak czytam Twoje przygody, to ciężko mi uwierzyc że to nie komedia:-D
mówią, ze najlepsze scenariusze pisze samo zycie...
mogłabym zrobić zdjęcie ale boję sie, ze aparat zepsujęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 22:35
Elfik, iwcia77, Mega, Bozia3, Arwena, gretka, kkisia, moremi, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Małgoś, może on ją chce ustrzec od cukrzycy ciążowej..
Okrąglutka ta koleżanka?
a może się pochwaliła ginowi, że wpiernicza słodkie jak dzik żołędzie..
dużo lasek ma teraz takie problemy, bo wszystko jest dosładzane, cukrzyca ciązowa tez niefajna, a dzieciaki po 5 kilo...
może jej własnie zwrócił uwagę na jogurty i deserki, bo tam się człowiek nie spodziewa, wiesz to nie czekolada, a tam jeb.. 6 łyżek cukru..
kiedyś pooglądałam wiem co jem, to mi szczęka spadła
pewnie o to ginowi chodziło, żeby z cukrem nie przesadzać, albo też zajęczała, że nie chce w ciąży przytyć, to jej odpowiedział j.w...
Pusurek, macduska, iwcia77, malgos741, Mega, Arwena, kkisia, moremi, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta- piszesz o kadzidle...
dwa lata temu zaczęlismy w lutym remont klatki schodowej 2 kondygnacje-
- przyszedł sasiad fachowiec- rozbabrał, zdjął boazerię i na trzeci dzień zaczął przyklejać kartongipsy,
polazł po coś do domu- wywalił się- wraca i nic nie moze robić- złamał rękę w nadgarstku
zostaliśmy ze zrujnowaną klatką schodowa...
Mąż na gwałt ubłagał kuzyna żeby do nas przyszedł kończyc...
Facet zaraz na drugi dzień naderwał mięsien dwugłowy...
Jak rozebrali podłogę obok mojej sypialni- zagapiłam sie i spadłam z jednej kondygnacjii,
Coś tam było jeszcze po drodze ale jak facetowi samochód w miarę nowy nie zapalił i okazało się, ze padło coś co nie miało prawa paść to autentycznie zażądał aby okadzić dom bo on do nas nie przyjedzie... ;-0
i mój maz ganiał z szufelką dymiących węgli po schodach....
chciał niech ma..
ale ja nie wiem czy to faktycznie ma jakiś związek..
edit. remont trwał ponad rok z przerwami... a miał się zakończyc po miesiacu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 22:59
iwcia77, Mega, Arwena, gretka, kkisia, moremi, Elfik, Sabina, Niuta, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Kapta- piszesz o kadzidle...
dwa lata temu zaczęlismy w lutym remont klatki schodowej 2 kondygnacje-
- przyszedł sasiad fachowiec- rozbabrał, zdjął boazerię i na trzeci dzień zaczął przyklejać kartongipsy,
polazł po coś do domu- wywalił się- wraca i nic nie moze robić- złamał rękę w ndgarstku
zostaliśmy ze zrujnowaną klatką schodowa...
Mąż na gwałt ubłagał kuzyna żeby do nas przyszedł kończyc...
Facet zaraz na drugi dzień naderwał mięsien dwugłowy...
Jak rozebrali podłogę obok mojej sypialni- zagapiłam sie i spadłam z jednej kondygnacjii,
Coś tam było jeszcze po drodze ale ak facetowi samochód w miarę nowy nie zapalił i okazało się, ze padło coś co nie miało prawa paść to autentycznie zażądał aby okadzić dom bo on do nas nie przyjedzie... ;-0
i mój maz ganiał szufelką dymiących węgli po schodach....
chciał niech ma..
ale ja nie wiem czy to faktycznie ma jakiś związek..iwcia77, Mega, Bozia3, kkisia, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Małgoś, może on ją chce ustrzec od cukrzycy ciążowej..
Okrąglutka ta koleżanka?
a może się pochwaliła ginowi, że wpiernicza słodkie jak dzik żołędzie..
dużo lasek ma teraz takie problemy, bo wszystko jest dosładzane, cukrzyca ciązowa tez niefajna, a dzieciaki po 5 kilo...
może jej własnie zwrócił uwagę na jogurty i deserki, bo tam się człowiek nie spodziewa, wiesz to nie czekolada, a tam jeb.. 6 łyżek cukru..
kiedyś pooglądałam wiem co jem, to mi szczęka spadła
pewnie o to ginowi chodziło, żeby z cukrem nie przesadzać, albo też zajęczała, że nie chce w ciąży przytyć, to jej odpowiedział j.w...Elfik lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Moj małż oglada mecz....w sensie puścił w telewizji i śpi
ale jak chce podwędzic pilota to od razu sie budzi
czujny jak ważka
Pusurek, moremi, Elfik, Evans, iwcia77, Sabina, kapturnica, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:jest chuda jak patyk.
i co może jeszcze powiesz, ze zaszła za pierwszym cyklem????Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 23:01
Mega, moremi, Elfik, malgos741, iwcia77, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
A moja młoda jutro nie idzie do szkoły...bo jej sie nie chce
ale szkole muzyczna zaliczyć musi - ostatnia lekcja przed wtorkowym egzaminem, stres jak cholera, a w czwartek ma koncert swiąteczny z chorem....
malgos741, Arwena, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość