35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Ja mielilam sama, nie lubie tych gotowych mas bo z reguły sa za słodkie i w ogóle nie wiadomo co tam jest.
ha chcesz wiedziec co w srodku to kup do mielenia ja sie osobiscie nacielam na mielony suchy- jak rozpakowalam to dopatrzylam sie bulki tartej....Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:ha chcesz wiedziec co w srodku to kup do mielenia ja sie osobiscie nacielam na mielony suchy- jak rozpakowalam to dopatrzylam sie bulki tartej....
W tych gotowych to tak naprawde trzeba szukac maku bo sama bulka i cukier
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak, bo bokiem stoję. Co Ty! Ja mam figurę gruszki. Wąskie ramiona, małe cycki i szerokie biodra i uda. Ten brzuch wszystko przeklamuje.
Dobra zmieniam fotę, bo sie tu zacznę niepoczebnie rumienic.widziałam
Simba, wyglądasz pięknieto pewnie przez Ciebie i Tobie podobne mówią, że kobieta w ciąży rozkwita i jest promienna
Szczerze mówiąc, to spodziewałam się większego bębnacudo
rzpływam sie
Mega, Simba, iwcia77, kkisia, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja pierdole, ale mnie klient wkurwil! Masakra jakas, skąd sie takie debile biorą! WKurwil zresztą nie tylko mnie ale połowę kierowników... Katastrofa jakaś normalnie, ciśnienie mam takie, ze aż mi krew z nosa poszła...
moremi, Simba, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wszedzie w masach i mielonym maku jako wypelniacz dodawana jest bulka tarta..Dlatego nie ma jak kupic suchy i samemu zmielic
W tych gotowych to tak naprawde trzeba szukac maku bo sama bulka i cukier
. Robimy co roku w listopadzie rogale marcińskie z białego - pycha...
Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Widziałam
widziałam
Simba, wyglądasz pięknieto pewnie przez Ciebie i Tobie podobne mówią, że kobieta w ciąży rozkwita i jest promienna
rzpływam sie
moremi, Simba, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a jeszcze fajniejszy jest mak biały
. Robimy co roku w listopadzie rogale marcińskie z białego - pycha...
Sabina lubi tę wiadomość
-
Ze specjalnymi życzeniami dla ksiondza Andżeja
https://m.facebook.com/WILQSUPERBOHATER/photos/a.123595844348364.8196.122897624418186/826746077366667/?type=1kapturnica, Reni, Simba, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Kurde..ja nie widziałam - Simba wrzuć jeszcze raz na chwilkę proszę...cholera na chwilę wyszłam do kuchni smażyć żeberka....i przegapiłam
Tylko koniecznie w sosie z gavisconu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 15:40
Bozia3, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Widziałam
widziałam
rzpływam sie
Szkoda ze w pakiecie "rozkwit" sa takie dolegliwości jak (ku)rwa kulszowa, cholestaza etc. No ale nie mozna mieć wszystkiego. Podobno.Mega, moremi, iwcia77, kkisia, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Umniedostac biały mak to jakis cud buuu Ale jak juz mialam to robilam raz te rogale..Pycha..Uwilebiam mak
ale że jak biały???
pierwsze słyszę
kojarzy mi się z takim niedojrzałym wyjadanym z zielonych makówek- pyyyycha,
całe wczesne dzieciństwo jadłam taki makmoremi lubi tę wiadomość
-
SImba - żeberka w sosie pomidorowym z suszonymi owocami i miodem....
- zapraszam...
Ale jesteś laska - ja pitolę - z tych chudych....
Brzuch nawet duży jakoś - ale osobiście nie zgadłabym, że bliźniaczy...Simba, moremi, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:ja pierdole, ale mnie klient wkurwil! Masakra jakas, skąd sie takie debile biorą! WKurwil zresztą nie tylko mnie ale połowę kierowników... Katastrofa jakaś normalnie, ciśnienie mam takie, ze aż mi krew z nosa poszła...
Bozia3, moremi, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ale że jak biały???
pierwsze słyszę
kojarzy mi się z takim niedojrzałym wyjadanym z zielonych makówek- pyyyycha,
całe wczesne dzieciństwo jadłam taki makmacduska, Simba, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość