X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    własnie dotarło do mnie, że się zestarzałam O.o pieczenie, gotowanie, mycie okien na święta
    za chwilę będę śmierdzieć naftaliną
    ivone polecała liście laurowe - jak będziesz śmierdzieć liści laurowymi - to nikt CIę nie posądzi o starość...;)

Simba, Bursztyn, Reni, moremi, Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni -te gotowe masy są wygodne, ale nigdy nie tak dobre, jak zrobione samemu...

Simba, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś sie dopraszal o zdjęcie w całości to proszę na chwile. Chyba tu dopiero widać ten bęben ;)

kapturnica, Bursztyn, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba Ty chudzielcu!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak można wyglądać w ciąży bliźniaczej?!!!
    ale brzuszek masz spory teraz dopiero widać
    super fota
    Simba wrote:
    Młodość minęła bezpowrotnie...;)
    A ja lubie byc domowym garkotłukiem. Chyba jestem pozbawiona ambicji ;)

moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmy ze szczepień. Bardzo dużo zależy od osoby, która szczepi dziecko - od jej podejścia. Ostatnie dwa razy była Pani - Anioł. Kajtek tylko stęknął i już...A ona do niego mówiła, przytulała i było super.
    Dziś była jakaś młoda pinda na zastępstwie...już mi się od progu nie spodobała - bo wypindżona jak na wybieg,,,na dodatek wpadła na mojego A. - prawie mu w ramiona z idiotycznym uśmieszkiem, że się potknęła...potem tak zaszczepiła małego, że ryczał przez 20 minut - źle mu wbijała tą igłę, ręce się jej trzęsły.,..Jak młody się rozwył - to zażartowałam do niego pod nosem cicho - widzisz - co ta niedobra Pani Ci zrobiła......a ona do mnie...ja niedobra??? To mama niedobra - bo szczepi dziecko i go tu przyprowadza..
    Spojrzałam na nią i nie wiem...czy ona jakaś niedorobiona i nie zrozumiała żartu, czy to był żartu ciąg dalszy i ja go nie pojęłam :)

Simba, moremi, Mega, iwcia77, caffe, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noooooooooooooooooooooooooooooo
    Simba wrote:
    Ktoś sie dopraszal o zdjęcie w całości to proszę na chwile. Chyba tu dopiero widać ten bęben ;)

moremi lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone - samo życie - mam starszego brata i też dorastał....więc nic mnie nie dziwi...:) - wszystko w normie :)

Iwone lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    taaaak no własnie stamtąd mam zamiar

pytanie odnośnie maku
    sama mielisz czy gotowe masy? czy można kupić masę bez zasadzki tj rodzynek ?
    Ja wszystko pieke sama lub pieczę mama. Moja rodzicielka jest mistrzynią w pieczeniu ciast drozdzowych. U nas na BZ jest strucla makowa i robi ja moja mama, ja jestem za pomocnika. Ja pieke wszystkie ciasta z kremami :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 15:00

Simba, kapturnica, Mega, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba Ty chudzielcu!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak można wyglądać w ciąży bliźniaczej?!!!
    ale brzuszek masz spory teraz dopiero widać
    super fota
    Wczoraj babka na USG powiedziała ze nie potrzebuje robić USG zeby wiedzieć ze to ciaza bliźniacza.
    Jest trochę do targania...

Reni, kapturnica, moremi, Mega, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wróciliśmy ze szczepień. Bardzo dużo zależy od osoby, która szczepi dziecko - od jej podejścia. Ostatnie dwa razy była Pani - Anioł. Kajtek tylko stęknął i już...A ona do niego mówiła, przytulała i było super.
    Dziś była jakaś młoda pinda na zastępstwie...już mi się od progu nie spodobała - bo wypindżona jak na wybieg,,,na dodatek wpadła na mojego A. - prawie mu w ramiona z idiotycznym uśmieszkiem, że się potknęła...potem tak zaszczepiła małego, że ryczał przez 20 minut - źle mu wbijała tą igłę, ręce się jej trzęsły.,..Jak młody się rozwył - to zażartowałam do niego pod nosem cicho - widzisz - co ta niedobra Pani Ci zrobiła......a ona do mnie...ja niedobra??? To mama niedobra - bo szczepi dziecko i go tu przyprowadza..
    Spojrzałam na nią i nie wiem...czy ona jakaś niedorobiona i nie zrozumiała żartu, czy to był żartu ciąg dalszy i ja go nie pojęłam :)
    Kretynka

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni -te gotowe masy są wygodne, ale nigdy nie tak dobre, jak zrobione samemu...
    DOkladnie wygodne ale tak naprawde w skladzie maja dodatek bułki tartej zamiast czystego maku.

Ja tam kupuje mak , sparzam i miele 2,3 razy .A dodatki to juz wedle uznania Renek zrob mak sama a zobaczysz jaka bedziesz dumna 8)

Simba ale masz brzuchol Nie dziwie sie ,ze nie widzisz stóp =D A ty sama taka drobinka a z prozdu niezły bojlerek ...

Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, piekne zdjecie :) fantastycznie wygladasz, powinnas w katalogach z odzieza dla ciezarowek pozowac :)
    I jeszcze jedno- mam taka sama bluzke ktora wlasnie masz na sobie :D

Simba, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    DOkladnie wygodne ale tak naprawde w skladzie maja dodatek bułki tartej zamiast czystego maku.

Ja tam kupuje mak , sparzam i miele 2,3 razy .A dodatki to juz wedle uznania Renek zrob mak sama a zobaczysz jaka bedziesz dumna 8)

Simba ale masz brzuchol Nie dziwie sie ,ze nie widzisz stóp =D A ty sama taka drobinka a z prozdu niezły bojlerek ...
    Sama sie dziwie ze tylko piłka urosła, bo u mnie w rodzinie wszystkie baby raczej wszerz szły.

moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jak taki mały skrzat nosi taki duży brzuch!? Ależ jesteś drobniutka, aż się prosi przytulić <3 tule <3

Simba, kapturnica, Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Simba, piekne zdjecie :) fantastycznie wygladasz, powinnas w katalogach z odzieza dla ciezarowek pozowac :)
    Taaaaaaa :) niezle jaja z ta bluzka tak swoja droga ;)

Bursztyn, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to lepiej zobacz czy jeszcze ją masz
    Simba trochę podróżowała
    Bursztyn wrote:

Simba, kapturnica, Sabina, Bursztyn, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak taki mały skrzat nosi taki duży brzuch!? Ależ jesteś drobniutka, aż się prosi przytulić <3 tule <3
    Skrzat 174cm i 79kg ;)

Sabina, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Sama sie dziwie ze tylko piłka urosła, bo u mnie w rodzinie wszystkie baby raczej wszerz szły.
    Ty sie ciesz ,ze masz cc bo ty dupinke i biedra masz drobniusie... Ale przyznam ,ze figura w ciązy fiu fiu...
    Simba dupa niezła z Ciebie 8)

Sabina, moremi, iwcia77, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ty sie ciesz ,ze masz cc bo ty dupinke i biedra masz drobniusie... Ale przyznam ,ze figura w ciązy fiu fiu...
    Chyba dupinka :-)
    Simba przy mnie jesteś mała i drobniutka :-)

Simba, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak, bo bokiem stoję. Co Ty! Ja mam figurę gruszki. Wąskie ramiona, małe cycki i szerokie biodra i uda. Ten brzuch wszystko przeklamuje.
    Dobra zmieniam fotę, bo sie tu zacznę niepoczebnie rumienic.

Sabina, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 6177 6178 6179 6180 6181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ