35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivone polecała liście laurowe - jak będziesz śmierdzieć liści laurowymi - to nikt CIę nie posądzi o starość...Reni wrote:własnie dotarło do mnie, że się zestarzałam
pieczenie, gotowanie, mycie okien na święta
za chwilę będę śmierdzieć naftaliną
Simba, Bursztyn, Reni, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba Ty chudzielcu!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak można wyglądać w ciąży bliźniaczej?!!!
ale brzuszek masz spory teraz dopiero widać
super fotaSimba wrote:Młodość minęła bezpowrotnie...
A ja lubie byc domowym garkotłukiem. Chyba jestem pozbawiona ambicji
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Wróciliśmy ze szczepień. Bardzo dużo zależy od osoby, która szczepi dziecko - od jej podejścia. Ostatnie dwa razy była Pani - Anioł. Kajtek tylko stęknął i już...A ona do niego mówiła, przytulała i było super.
Dziś była jakaś młoda pinda na zastępstwie...już mi się od progu nie spodobała - bo wypindżona jak na wybieg,,,na dodatek wpadła na mojego A. - prawie mu w ramiona z idiotycznym uśmieszkiem, że się potknęła...potem tak zaszczepiła małego, że ryczał przez 20 minut - źle mu wbijała tą igłę, ręce się jej trzęsły.,..Jak młody się rozwył - to zażartowałam do niego pod nosem cicho - widzisz - co ta niedobra Pani Ci zrobiła......a ona do mnie...ja niedobra??? To mama niedobra - bo szczepi dziecko i go tu przyprowadza..
Spojrzałam na nią i nie wiem...czy ona jakaś niedorobiona i nie zrozumiała żartu, czy to był żartu ciąg dalszy i ja go nie pojęłam
Simba, moremi, Mega, iwcia77, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wszystko pieke sama lub pieczę mama. Moja rodzicielka jest mistrzynią w pieczeniu ciast drozdzowych. U nas na BZ jest strucla makowa i robi ja moja mama, ja jestem za pomocnika. Ja pieke wszystkie ciasta z kremamiReni wrote:taaaak no własnie stamtąd mam zamiar
pytanie odnośnie maku
sama mielisz czy gotowe masy? czy można kupić masę bez zasadzki tj rodzynek ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 15:00
Simba, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wczoraj babka na USG powiedziała ze nie potrzebuje robić USG zeby wiedzieć ze to ciaza bliźniacza.Reni wrote:Simba Ty chudzielcu!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak można wyglądać w ciąży bliźniaczej?!!!
ale brzuszek masz spory teraz dopiero widać
super fota
Jest trochę do targania...
Reni, kapturnica, moremi, Mega, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
KretynkaBozia3 wrote:Wróciliśmy ze szczepień. Bardzo dużo zależy od osoby, która szczepi dziecko - od jej podejścia. Ostatnie dwa razy była Pani - Anioł. Kajtek tylko stęknął i już...A ona do niego mówiła, przytulała i było super.
Dziś była jakaś młoda pinda na zastępstwie...już mi się od progu nie spodobała - bo wypindżona jak na wybieg,,,na dodatek wpadła na mojego A. - prawie mu w ramiona z idiotycznym uśmieszkiem, że się potknęła...potem tak zaszczepiła małego, że ryczał przez 20 minut - źle mu wbijała tą igłę, ręce się jej trzęsły.,..Jak młody się rozwył - to zażartowałam do niego pod nosem cicho - widzisz - co ta niedobra Pani Ci zrobiła......a ona do mnie...ja niedobra??? To mama niedobra - bo szczepi dziecko i go tu przyprowadza..
Spojrzałam na nią i nie wiem...czy ona jakaś niedorobiona i nie zrozumiała żartu, czy to był żartu ciąg dalszy i ja go nie pojęłam
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
DOkladnie wygodne ale tak naprawde w skladzie maja dodatek bułki tartej zamiast czystego maku.Bozia3 wrote:Reni -te gotowe masy są wygodne, ale nigdy nie tak dobre, jak zrobione samemu...
Ja tam kupuje mak , sparzam i miele 2,3 razy .A dodatki to juz wedle uznania Renek zrob mak sama a zobaczysz jaka bedziesz dumna
Simba ale masz brzuchol Nie dziwie sie ,ze nie widzisz stóp
A ty sama taka drobinka a z prozdu niezły bojlerek ...
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Sama sie dziwie ze tylko piłka urosła, bo u mnie w rodzinie wszystkie baby raczej wszerz szły.kapturnica wrote:DOkladnie wygodne ale tak naprawde w skladzie maja dodatek bułki tartej zamiast czystego maku.
Ja tam kupuje mak , sparzam i miele 2,3 razy .A dodatki to juz wedle uznania Renek zrob mak sama a zobaczysz jaka bedziesz dumna
Simba ale masz brzuchol Nie dziwie sie ,ze nie widzisz stóp
A ty sama taka drobinka a z prozdu niezły bojlerek ...
moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak taki mały skrzat nosi taki duży brzuch!? Ależ jesteś drobniutka, aż się prosi przytulićSimba wrote:Ktoś sie dopraszal o zdjęcie w całości to proszę na chwile. Chyba tu dopiero widać ten bęben

tule
Simba, kapturnica, Reni, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
TaaaaaaaBursztyn wrote:Simba, piekne zdjecie
fantastycznie wygladasz, powinnas w katalogach z odzieza dla ciezarowek pozowac 
I jeszcze jedno- mam taka sama bluzke ktora wlasnie masz na sobie
niezle jaja z ta bluzka tak swoja droga
Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
to lepiej zobacz czy jeszcze ją masz
Simba trochę podróżowałaBursztyn wrote:Simba, piekne zdjecie
fantastycznie wygladasz, powinnas w katalogach z odzieza dla ciezarowek pozowac 
I jeszcze jedno- mam taka sama bluzke ktora wlasnie masz na sobie
Simba, kapturnica, nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ty sie ciesz ,ze masz cc bo ty dupinke i biedra masz drobniusie... Ale przyznam ,ze figura w ciązy fiu fiu...Simba wrote:Sama sie dziwie ze tylko piłka urosła, bo u mnie w rodzinie wszystkie baby raczej wszerz szły.
Simba dupa niezła z Ciebie
nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyChyba dupinkakapturnica wrote:Ty sie ciesz ,ze masz cc bo ty dupinke i biedra masz drobniusie... Ale przyznam ,ze figura w ciązy fiu fiu...

Simba przy mnie jesteś mała i drobniutka
Simba, kapturnica, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Tak, bo bokiem stoję. Co Ty! Ja mam figurę gruszki. Wąskie ramiona, małe cycki i szerokie biodra i uda. Ten brzuch wszystko przeklamuje.kapturnica wrote:Ty sie ciesz ,ze masz cc bo ty dupinke i biedra masz drobniusie... Ale przyznam ,ze figura w ciązy fiu fiu...
Dobra zmieniam fotę, bo sie tu zacznę niepoczebnie rumienic.
nick nieaktualny, kapturnica, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość