35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:własnie dotarło do mnie, że się zestarzałam
pieczenie, gotowanie, mycie okien na święta
za chwilę będę śmierdzieć naftalinąSimba, Bursztyn, Reni, moremi, Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba Ty chudzielcu!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak można wyglądać w ciąży bliźniaczej?!!!
ale brzuszek masz spory teraz dopiero widać
super fotaSimba wrote:Młodość minęła bezpowrotnie...
A ja lubie byc domowym garkotłukiem. Chyba jestem pozbawiona ambicjimoremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Wróciliśmy ze szczepień. Bardzo dużo zależy od osoby, która szczepi dziecko - od jej podejścia. Ostatnie dwa razy była Pani - Anioł. Kajtek tylko stęknął i już...A ona do niego mówiła, przytulała i było super.
Dziś była jakaś młoda pinda na zastępstwie...już mi się od progu nie spodobała - bo wypindżona jak na wybieg,,,na dodatek wpadła na mojego A. - prawie mu w ramiona z idiotycznym uśmieszkiem, że się potknęła...potem tak zaszczepiła małego, że ryczał przez 20 minut - źle mu wbijała tą igłę, ręce się jej trzęsły.,..Jak młody się rozwył - to zażartowałam do niego pod nosem cicho - widzisz - co ta niedobra Pani Ci zrobiła......a ona do mnie...ja niedobra??? To mama niedobra - bo szczepi dziecko i go tu przyprowadza..
Spojrzałam na nią i nie wiem...czy ona jakaś niedorobiona i nie zrozumiała żartu, czy to był żartu ciąg dalszy i ja go nie pojęłamSimba, moremi, Mega, iwcia77, caffe, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:taaaak no własnie stamtąd mam zamiar
pytanie odnośnie maku
sama mielisz czy gotowe masy? czy można kupić masę bez zasadzki tj rodzynek ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 15:00
Simba, kapturnica, Mega, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba Ty chudzielcu!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak można wyglądać w ciąży bliźniaczej?!!!
ale brzuszek masz spory teraz dopiero widać
super fota
Jest trochę do targania...Reni, kapturnica, moremi, Mega, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wróciliśmy ze szczepień. Bardzo dużo zależy od osoby, która szczepi dziecko - od jej podejścia. Ostatnie dwa razy była Pani - Anioł. Kajtek tylko stęknął i już...A ona do niego mówiła, przytulała i było super.
Dziś była jakaś młoda pinda na zastępstwie...już mi się od progu nie spodobała - bo wypindżona jak na wybieg,,,na dodatek wpadła na mojego A. - prawie mu w ramiona z idiotycznym uśmieszkiem, że się potknęła...potem tak zaszczepiła małego, że ryczał przez 20 minut - źle mu wbijała tą igłę, ręce się jej trzęsły.,..Jak młody się rozwył - to zażartowałam do niego pod nosem cicho - widzisz - co ta niedobra Pani Ci zrobiła......a ona do mnie...ja niedobra??? To mama niedobra - bo szczepi dziecko i go tu przyprowadza..
Spojrzałam na nią i nie wiem...czy ona jakaś niedorobiona i nie zrozumiała żartu, czy to był żartu ciąg dalszy i ja go nie pojęłamBozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Reni -te gotowe masy są wygodne, ale nigdy nie tak dobre, jak zrobione samemu...
Ja tam kupuje mak , sparzam i miele 2,3 razy .A dodatki to juz wedle uznania Renek zrob mak sama a zobaczysz jaka bedziesz dumna
Simba ale masz brzuchol Nie dziwie sie ,ze nie widzisz stópA ty sama taka drobinka a z prozdu niezły bojlerek ...
Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:DOkladnie wygodne ale tak naprawde w skladzie maja dodatek bułki tartej zamiast czystego maku.
Ja tam kupuje mak , sparzam i miele 2,3 razy .A dodatki to juz wedle uznania Renek zrob mak sama a zobaczysz jaka bedziesz dumna
Simba ale masz brzuchol Nie dziwie sie ,ze nie widzisz stópA ty sama taka drobinka a z prozdu niezły bojlerek ...
moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ktoś sie dopraszal o zdjęcie w całości to proszę na chwile. Chyba tu dopiero widać ten bęben
tule
Simba, kapturnica, Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Simba, piekne zdjecie
fantastycznie wygladasz, powinnas w katalogach z odzieza dla ciezarowek pozowac
I jeszcze jedno- mam taka sama bluzke ktora wlasnie masz na sobieniezle jaja z ta bluzka tak swoja droga
Bursztyn, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
to lepiej zobacz czy jeszcze ją masz
Simba trochę podróżowałaBursztyn wrote:Simba, piekne zdjeciefantastycznie wygladasz, powinnas w katalogach z odzieza dla ciezarowek pozowac
I jeszcze jedno- mam taka sama bluzke ktora wlasnie masz na sobieSimba, kapturnica, Sabina, Bursztyn, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Sama sie dziwie ze tylko piłka urosła, bo u mnie w rodzinie wszystkie baby raczej wszerz szły.
Simba dupa niezła z CiebieSabina, moremi, iwcia77, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ty sie ciesz ,ze masz cc bo ty dupinke i biedra masz drobniusie... Ale przyznam ,ze figura w ciązy fiu fiu...
Simba dupa niezła z Ciebie
Simba przy mnie jesteś mała i drobniutkaSimba, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ty sie ciesz ,ze masz cc bo ty dupinke i biedra masz drobniusie... Ale przyznam ,ze figura w ciązy fiu fiu...
Simba dupa niezła z Ciebie
Dobra zmieniam fotę, bo sie tu zacznę niepoczebnie rumienic.Sabina, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość