35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Iwone to wszystko sie dzieje naprawde???
Jakby tego było mało, przed chwilę wku..ł mnie mój mąż. Kiedy montował okno w kuchni ubrudził je trochę z tynku przy zawiasach. Dziś poprosiłam o ściągnięcie skrzydła okna żeby tam domyć, bo wcześniej nie miał czasu, a on od pół godziny się męczy i nie pamięta jak to się ściągało. Normalnie brak słów...Mega, anna maria, kkisia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Simba ja też się zastanawiam czy to sen czy jawa. Dziś idę z synem do psychiatry, bo kończą mu się antydepresanty i poproszę o miejsce w psychiatryku.
Jakby tego było mało, przed chwilę wku..ł mnie mój mąż. Kiedy montował okno w kuchni ubrudził je trochę z tynku przy zawiasach. Dziś poprosiłam o ściągnięcie skrzydła okna żeby tam domyć, bo wcześniej nie miał czasu, a on od pół godziny się męczy i nie pamięta jak to się ściągało. Normalnie brak słów...Iwone, gretka, Bursztyn, Bozia3, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ewidentnie przyda Ci sie w domu córka dla równowagi
No chyba że podmienię na porodówce jakieś babce, która chciała syna a ma córkęBozia3, Bursztyn, moremi, Mega, anna maria, kkisia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:poza tym jeszcze jedno mi się nasunęło - skoro nasza Bursztyn analizuje osobowości zaburzone, ba - nawet z nimi pracuje sama zamknięta w pokoju z jakimś ustrojstwem w kieszeni.....to co my możemy wywnioskować w takim razie o jej osobowości....
Simba, Reni, Bozia3, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:nigdy więcej jajek w domu. Jak miałabym urodzić kolejnego syna, to wolę nie mieć już więcej dzieci!
No chyba że podmienię na porodówce jakieś babce, która chciała syna a ma córkęSimba, Iwone, Bozia3, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
laski piekłyśta makofca?????
bo mam chytry gestapowski plan, że upiekę różne ciasta i ciasteczka ale czuję, że skończy się wizytą w biedronce (bo tą mam najbliżej) po jakiekolwiekmoremi, Mega, kkisia, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:laski piekłyśta makofca?????
bo mam chytry gestapowski plan, że upiekę różne ciasta i ciasteczka ale czuję, że skończy się wizytą w biedronce (bo tą mam najbliżej) po jakiekolwiek
Tez pieke wszystko z www.mojewypieki.commoremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
taaaak no własnie stamtąd mam zamiar
pytanie odnośnie maku
sama mielisz czy gotowe masy? czy można kupić masę bez zasadzki tj rodzynek ?
Simba, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
własnie dotarło do mnie, że się zestarzałam
pieczenie, gotowanie, mycie okien na święta
za chwilę będę śmierdzieć naftalinąSimba, Bozia3, Sabina, Bursztyn, moremi, Mega, macduska, kkisia, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:taaaak no własnie stamtąd mam zamiar
pytanie odnośnie maku
sama mielisz czy gotowe masy? czy można kupić masę bez zasadzki tj rodzynek ?moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:własnie dotarło do mnie, że się zestarzałam
pieczenie, gotowanie, mycie okien na święta
za chwilę będę śmierdzieć naftaliną
A ja lubie byc domowym garkotłukiem. Chyba jestem pozbawiona ambicjiBursztyn, Reni, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
no własnie o to chodzi
widziałam dwa rodzaje tego badziewia ze skórką pomarańczową błee
i z bakaliami a tam pewnie rodzynki czyhają na mnie błeee
Simba wrote:Ja mielilam sama, nie lubie tych gotowych mas bo z reguły sa za słodkie i w ogóle nie wiadomo co tam jest.Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość