35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba ja też się zastanawiam czy to sen czy jawa. Dziś idę z synem do psychiatry, bo kończą mu się antydepresanty i poproszę o miejsce w psychiatryku.Simba wrote:Iwone to wszystko sie dzieje naprawde???
Jakby tego było mało, przed chwilę wku..ł mnie mój mąż. Kiedy montował okno w kuchni ubrudził je trochę z tynku przy zawiasach. Dziś poprosiłam o ściągnięcie skrzydła okna żeby tam domyć, bo wcześniej nie miał czasu, a on od pół godziny się męczy i nie pamięta jak to się ściągało. Normalnie brak słów...
Mega, anna maria, kkisia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ewidentnie przyda Ci sie w domu córka dla równowagiIwone wrote:Simba ja też się zastanawiam czy to sen czy jawa. Dziś idę z synem do psychiatry, bo kończą mu się antydepresanty i poproszę o miejsce w psychiatryku.
Jakby tego było mało, przed chwilę wku..ł mnie mój mąż. Kiedy montował okno w kuchni ubrudził je trochę z tynku przy zawiasach. Dziś poprosiłam o ściągnięcie skrzydła okna żeby tam domyć, bo wcześniej nie miał czasu, a on od pół godziny się męczy i nie pamięta jak to się ściągało. Normalnie brak słów...
Iwone, gretka, Bursztyn, Bozia3, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nigdy więcej jajek w domu. Jak miałabym urodzić kolejnego syna, to wolę nie mieć już więcej dzieci!Simba wrote:Ewidentnie przyda Ci sie w domu córka dla równowagi

No chyba że podmienię na porodówce jakieś babce, która chciała syna a ma córkę
Bozia3, Bursztyn, moremi, Mega, anna maria, kkisia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No jak co? inteligencja, czar, wcielenie dobra, i bycie soba- inaczej chorzy spusciliby mi wpierdolBozia3 wrote:poza tym jeszcze jedno mi się nasunęło - skoro nasza Bursztyn analizuje osobowości zaburzone, ba - nawet z nimi pracuje sama zamknięta w pokoju z jakimś ustrojstwem w kieszeni.....to co my możemy wywnioskować w takim razie o jej osobowości....

Simba, Reni, Bozia3, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jakby co to sie dogadamyIwone wrote:nigdy więcej jajek w domu. Jak miałabym urodzić kolejnego syna, to wolę nie mieć już więcej dzieci!
No chyba że podmienię na porodówce jakieś babce, która chciała syna a ma córkę
Simba, Iwone, Bozia3, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
laski piekłyśta makofca?????
bo mam chytry gestapowski plan, że upiekę różne ciasta i ciasteczka ale czuję, że skończy się wizytą w biedronce (bo tą mam najbliżej) po jakiekolwiek
moremi, Mega, kkisia, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość
-
Ja w zeszłym roku 6Reni wrote:laski piekłyśta makofca?????
bo mam chytry gestapowski plan, że upiekę różne ciasta i ciasteczka ale czuję, że skończy się wizytą w biedronce (bo tą mam najbliżej) po jakiekolwiek
Tez pieke wszystko z www.mojewypieki.com
moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
taaaak no własnie stamtąd mam zamiar
pytanie odnośnie maku
sama mielisz czy gotowe masy? czy można kupić masę bez zasadzki tj rodzynek ?
Simba, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
własnie dotarło do mnie, że się zestarzałam
pieczenie, gotowanie, mycie okien na święta
za chwilę będę śmierdzieć naftaliną
Simba, Bozia3, Sabina, Bursztyn, moremi, Mega, macduska, kkisia, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość
-
Ja mielilam sama, nie lubie tych gotowych mas bo z reguły sa za słodkie i w ogóle nie wiadomo co tam jest.Reni wrote:taaaak no własnie stamtąd mam zamiar
pytanie odnośnie maku
sama mielisz czy gotowe masy? czy można kupić masę bez zasadzki tj rodzynek ?
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Młodość minęła bezpowrotnie...Reni wrote:własnie dotarło do mnie, że się zestarzałam
pieczenie, gotowanie, mycie okien na święta
za chwilę będę śmierdzieć naftaliną
A ja lubie byc domowym garkotłukiem. Chyba jestem pozbawiona ambicji
Bursztyn, Reni, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
no własnie o to chodzi
widziałam dwa rodzaje tego badziewia ze skórką pomarańczową błee
i z bakaliami a tam pewnie rodzynki czyhają na mnie błeee
Simba wrote:Ja mielilam sama, nie lubie tych gotowych mas bo z reguły sa za słodkie i w ogóle nie wiadomo co tam jest.
Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość