X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jeszcze chwila i wszystkie padniemy na kolana odmawiając nowenne pompejska ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,po nie udanej produkcji pieroga polskiego wzielam sie za sprzatanie (to mi wychodzi znacznie lepiej)Helka mi pomaga;-) niech sie od malosci uczy porzadku.

Sabina, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Widzę tematy standardowe na forum: kupa, pierogi i magnesy ;)
    Ale mi sie nic nie chce...

Bliska 77, kkisia, Simba, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jeszcze chwila i wszystkie padniemy na kolana odmawiając nowenne pompejska ;)
    ja na pewno nie!

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Witam laski :)

Iwon mialas napisac cos wczoraj ?

ehh, non stop coś i tak od poniedziałku :(

Zacznę od początku. W poniedziałek ok. 12 zadzwoniłam do castoramy z pytaniem czy przycinają płyty meblowe i czy je oklejają. Usłyszałam, że tak, więc zapytałam czy jeśli przyjadę ok 18 będę to mogła załatwić. Pan powiedział że tną do zamknięcia sklepu, do 21.
    Godz.16.45 jesteśmy z mężem w castoramie i dowiadujemy się, że oni już dziś nie tną i że nie oklejają. Wkur...łam się na maxa. Szybkie zakupy i wróciliśmy do domu.

Zjada mi posty, to będę pisać w odcinkach
    We wtorek kiedy rano obudziłam starszego syna do szkoły

kkisia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ja na pewno nie!
    Miałam na mysli te starające sie... ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c.d.
    We wtorek kiedy rano obudziłam starszego syna do szkoły, upewniłam się że wstał i zabrał ze sobą biały obrus, który miał przynieść na wigilię klasową i położyłam się jeszcze na godzinkę.

O 10 zadzwoniłam do niego z pytaniem czy obrus nie był za krótki i dowiedziałam się, że on jeszcze nie dotarł do szkoły, bo podobno nie zdążył na autobus i z kolegą poszli pieszo, że są już blisko i za chwilę będzie w szkole.

Po 15 min dzwonię ponownie i mówi mi że się gdzieś w lesie zgubili. Kazałam włączyć nawigę i wrócić do głównej drogi gdzie miałam podjechać.

Podjechałam w umówione miejsce, ale go tam nie było. Znowu telefon do niego gdzie jest. W końcu udało nam się spotkać.
    Zawiozłam go do szkoły pod same drzwi i wróciłam do domu. Dla pewności weszłam na dziennik elektroniczy sprawdzić czy jest na lekcjach i patrzę, a on ma nieobecność na angielskim. Tego już było za wiele.
    Wydzwaniam, piszę smsy i cisza, żadnej reakcji. Wkur.na zastanawiam się co zrobić. W między czasie odbieram młodszego z przedszkola i próbuję się dodzwonić ale tym razem w ogóle nie można się połączyć, bo jest poza zasięgiem, albo ma wyłączony telefon.

Godz.13:50 dzwoni do mnie wychowawczyni ze szkoły, że mojego syna nie wypuści, że muszę go osobiście odebrać, bo nauczyciele zgłaszali jej że on się dziwnie zachowuje, jakby był po jakiś dopalaczach! Poza tym słabo ją słyszę, bo coś na linii przerywa.

Syn jest na antydepresantach i wie, że nie wolno mu niczego zażywać, ani pić alkoholu!. Z powodu tych leków, nauczyciele są powiadomieni, że jeśli by coś zauważyli niepokojącego, to mają mnie powiadomić.

Jadę do szkoły najszybciej jak mogę, łamiąc wszystkie możliwe przepisy. Dojeżdżam, wpadam do klasy z zamiarem pobicia mojego syna że się odważył cokolwiek brać, a tu się okazuje, że on nic nie brał, a nerwowy był, bo zostawił koledze z którym szedł przez las, swój nowy drogi telefon i nie miał z nim kontaktu, a bał się, że ten kolega coś sobie zrobił, bo dzień wcześniej matka wyrzuciła go z domu i nie pozwoliła wrócić. Że stracił kolegę i swój telefon.

c.d.n.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 12:23

Sabina, kkisia, anna maria, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c.d.
    Na angielskim był, tylko że się spóźnił i pani nie zdążyła poprawić obecności.

Wczoraj odreagowywałam poniedziałkowo-wtorkowe wydarzenia i poza tym, że żelazko przybrudziło mi wyprane firanki, nic sie nie wydarzyło.

Za to dziś z rana dzwonię do poradni, bo w zeszłym tygodniu w piątek lekarka miała nie przyjmować i okazało się, że lekarka w zeszłym tygodniu przyjmowała a w ten piątek jej nie ma.
    Nosz kur..a mać. Ktoś tu z kogoś robi idiotę. Nie mam wyjścia, nadal będę musiała jeździć o 5 rano w kolejkę, bo inaczej sie do lekarza nie dostaniemy. A miało być tak pięknie. W czwartki lekarz miał przyjmować wszystkich tych, co stali pod okienkiem, a w piątki resztę i tych co się telefonicznie zarejestrują. Jestem tak wściekła, że mam zamiar iść do kierownika przychodni, pokazać mu biling połączeń ( że dzwoniłam tydzień temu i dziś) i żeby wyciągnął konsekwencje personalne i zgłosić to NFZ-u

Sabina, kkisia, anna maria, Simba, Bursztyn, moremi, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trochę to nieskładnie napisałam, ale jestem tak wku.a że cała sie trzęsę.
    Lepiej żebym teraz w ciąży nie była, bo i tak jej nie utrzymam. W ogóle zastanawiam się, czy nie dać sobie spokoju, bo za nerwowo u mnie jest ostatnio...

Sabina, kkisia, anna maria, Arwena lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no i nie ma w tym boskim zestawie matki...:) - ona ma niższe miejsce...gdzieś tam na Ziemi i na dodatek dziewica...:)
    - ale to już dyskusja na inny temat....
    Bo Jezus był z in vitro. No jak inaczej?

anna maria, Sabina, Reni, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone no nie dziwie sie zes wkurwiona
    Wdech wydech i policz do 10 ;)

anna maria, Iwone, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie pozrowienia od Slash wszystko u niej ok :-)

Sabina, Iwone, Simba, kkisia, moremi, Pusurek, Mega, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Iwone no nie dziwie sie zes wkurwiona
    Wdech wydech i policz do 10 ;)
    żeby to było takie proste.
    Wczoraj umówiłam się na telefon z instruktorem nauki jazdy, bo przekładałam jazdy na inny termin i od wczoraj nie umiem się połączyć z instruktorem. Kur.a, co się dzieje?
    Chyba sama się umówię na terapię, bo już nie wyrabiam

Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a odnośnie dzieci z dworca zoo, cóż mam ją do dziś, tyle razy ją przerabiałam, ze praktycznie jest cała rozklejona
    z kontrowersyjnych autorów zdecydowanie polecam Kosińskiego
    O nie nie nie, nie tego oszusta. Jeśli cos związanego z Kosinskim to tylko Gudnajt Dzerzi, Głowackiego ;)

anna maria lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć i pa :D

Simba, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra. Położyłam sie po śniadaniu i wstałam przed 13ta. To nie jest u mnie normalne O.o
    Wstałam tylko dlatego żem głodna.

kkisia, moremi, Mega, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone to wszystko sie dzieje naprawde???

kkisia, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dziewczyny macie pozrowienia od Slash wszystko u niej ok :-)
    Tez pozdrawiamy :)

kkisia, Iwone, moremi, Mega, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tak znowu wszystkie poszły. Jasne. Super.

kkisia, moremi, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba jeszcze troche ;)
    Byle do 1 stycznia

U mnie dzis ogorkowa i nauczona ostatnim doswiadczeniem nie zakladam ze zostanie nA jutro :)

Simba, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6175 6176 6177 6178 6179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ