35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala79 wrote:Kuzwa gdybym mogla se wypic uwierz, zebym to dzisiaj zrobila! Mega Ty sie poloz chociaz na chwile jak masz wysokie cisnienie
Kurwa niektórych ludzi bawi wkurwianie innych! Dobrze ze jutro mam wolne...moremi, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
Powiedzcie mi taka ciekawostkę, czy podpisujecie jakąkolwiek umowę bez czytania? Dzisiaj usłyszałam, że klient nie ma obowiązku czytać co podpisuje...a prawnik podobno mu powiedział że ma rację, taka ciekawostka...
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Powiedzcie mi taka ciekawostkę, czy podpisujecie jakąkolwiek umowę bez czytania? Dzisiaj usłyszałam, że klient nie ma obowiązku czytać co podpisuje...a prawnik podobno mu powiedział że ma rację, taka ciekawostka...
Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no mnie uczyli inaczej na prawie cywilnym i administracujnym
ale co ja tam wiem
iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Powiedzcie mi taka ciekawostkę, czy podpisujecie jakąkolwiek umowę bez czytania? Dzisiaj usłyszałam, że klient nie ma obowiązku czytać co podpisuje...a prawnik podobno mu powiedział że ma rację, taka ciekawostka...
Mega, iwcia77, Pusurek, kkisia, Iwone, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Prawnik? Chyba trawnik. Nieznajomość prawa szkodzi, więc za to co podpisuje odpowiada podpisujący i nikt inny.
fajny dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 20:10
iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Znowu wszystkie uciekły...
Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Heretyczka wrote:ogólnie kurwa
Czy ksiondz Andżej widział dedykację na stronie 6345?
Nie? https://m.facebook.com/WILQSUPERBOHATER/photos/a.123595844348364.8196.122897624418186/826746077366667/?type=1kapturnica, Mega, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:I dziwka i chuj.
Czy ksiondz Andżej widział dedykację na stronie 6345?
Nie? https://m.facebook.com/WILQSUPERBOHATER/photos/a.123595844348364.8196.122897624418186/826746077366667/?type=1hiihhiih
malgos741 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Morka A co Ty dzis taka agresywna ?
hiihhiih
Sabina, Mega, malgos741, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMega wrote:klient mi życzył żeby mi język usechł
fajny dzień
Mega, malgos741, iwcia77, moremi, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:MI kiedyś klientka, życzyła, żebym miała ciężko chore dziecko. I tego jej kurwa nie wybaczę, bo ja jestem naprawdę miła i zawsze staram się tak obsłużyć klienta, jakby ja chciała być obsłużona. Lepiej dla niej, żebym francy na swojej drodze nie spotkała, a ponieważ jest sprzątaczką w sklepie to pewnie kiedyś na nią wejdę, I wtedy to ją będzie bolało.
Sabina lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja? Skądże. Jestem w wyśmienitym humorze
Ychy...Ja sie boje jak to wygląda jak nie ejstes w humorzeEwka w akcji to pewnie pan pikus przy Tobie wtedy..
Miałam pytac..Dziewczyny czy infolic wpływał u Was na wieksza ilośc śluzu??? Ze było go znacznie wiecej??moremi lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:MI kiedyś klientka, życzyła, żebym miała ciężko chore dziecko. I tego jej kurwa nie wybaczę, bo ja jestem naprawdę miła i zawsze staram się tak obsłużyć klienta, jakby ja chciała być obsłużona. Lepiej dla niej, żebym francy na swojej drodze nie spotkała, a ponieważ jest sprzątaczką w sklepie to pewnie kiedyś na nią wejdę, I wtedy to ją będzie bolało.01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:MI kiedyś klientka, życzyła, żebym miała ciężko chore dziecko. I tego jej kurwa nie wybaczę, bo ja jestem naprawdę miła i zawsze staram się tak obsłużyć klienta, jakby ja chciała być obsłużona. Lepiej dla niej, żebym francy na swojej drodze nie spotkała, a ponieważ jest sprzątaczką w sklepie to pewnie kiedyś na nią wejdę, I wtedy to ją będzie bolało.
Wiec olej piczke...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 20:31
Sabina, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ychy...Ja sie boje jak to wygląda jak nie ejstes w humorze
Ewka w akcji to pewnie pan pikus przy Tobie wtedy..
Miałam pytac..Dziewczyny czy infolic wpływał u Was na wieksza ilośc śluzu??? Ze było go znacznie wiecej??iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kapta gdzieś kupiła ten specyfik, bo ty masz coś innego niż inifolik? Chyba bardziej się opłaca nie?
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017