35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja biere inofem raz dziennie 8my dzien i widze własnie ,że mimo ,że nigddy nie miałam ze sluzem problemu to jest nadprodukszynSabina wrote:U mnie tak i śluz był śliczności

nick nieaktualny, iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
INOFEM identyczny sklad jak infolic a jest go 30saszetek...
zxaraz ci znajde gdzie kupilam cena byla dobra Tylko na koncie spr jaka aptekaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 20:36
nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNo właśnie, jego jest chyba po 30 saszetek, nie? A Inofoliku tylko 20. Gdzie kupiłaś? Bo ja za styczniową pensję mam zamiar zrobić sobie hurtowe zamówienie, żeby być gotowym... Bo wiesz - myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godzinykapturnica wrote:INOFEM
Mega, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzikapturnica wrote:http://www.aptekaolimpijska.com.pl/
dosc fajne ceny maja ..Na wyprzedazy mieli rowniez prenatal pro baby med woman and man za 20zl a cenowo minimum po 80zl chodza...
kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
Taa, widze ze radosc i optymizm od nas bijePusurek wrote:To prawda. Chujnia z grzybnia.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ja czasem łykam inozytol plus kwas foliowy
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nie dodałaś ze ma to być dziewczynkakapturnica wrote:Sabbcia sie nie rozpedzaj hiihihi...W jednym dzieciu jeszcze, w jednym I bede happy

malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Trzeba mu było powiedziec ze w dniu w ktorym ci uschnie język jemu uschnie fiut. I wtedy ty przestaniesz pierdolic, ale on tezMega wrote:klient mi życzył żeby mi język usechł
fajny dzień
nick nieaktualny, moremi, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Ale poważnie u mnie jest super. Endometrium na 6,3 mm, ale za to monitoring pierwsza klasakapturnica wrote:Ychy...Ja sie boje jak to wygląda jak nie ejstes w humorze
Ewka w akcji to pewnie pan pikus przy Tobie wtedy..
Miałam pytac..Dziewczyny czy infolic wpływał u Was na wieksza ilośc śluzu??? Ze było go znacznie wiecej??
jeszcze w niedzielę idę.
nick nieaktualny, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMusze to sobie wyhaftować (po to, żeby pielęgnować każde słowo - drukarką byłoby zbyt szybko) i powiesić sobie nad biurkiem w pracySimba wrote:Trzeba mu było powiedziec ze w dniu w ktorym ci uschnie język jemu uschnie fiut. I wtedy ty przestaniesz pierdolic, ale on tez

Jestem zachwycona
kapturnica, Simba, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCoś Wam napiszę. Jak okazało się, że jestem w ciąży, nagle moja córka przeprowadziła się z powrotem do mojego łóżka, mimo, że od pewnego czasu nie chciała już ze mną spać. Dziś po raz pierwszy odmówiła znowu spania ze mną i powędrowała do siebie. Sama widać wyczuła.... Normalnie jak kot Paszczy
kapturnica, moremi, Simba, Mega, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Niuta, ania.g, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość