35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
INOFEM identyczny sklad jak infolic a jest go 30saszetek...
zxaraz ci znajde gdzie kupilam cena byla dobra Tylko na koncie spr jaka aptekaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 20:36
Sabina, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:INOFEM
Mega, kapturnica, iwcia77, macduska, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:http://www.aptekaolimpijska.com.pl/
dosc fajne ceny maja ..Na wyprzedazy mieli rowniez prenatal pro baby med woman and man za 20zl a cenowo minimum po 80zl chodza...
kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sabbcia sie nie rozpedzaj hiihihi...W jednym dzieciu jeszcze, w jednym I bede happy
malgos741, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:klient mi życzył żeby mi język usechł
fajny dzień
Sabina, moremi, kapturnica, Mega, macduska, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, Mala79, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ychy...Ja sie boje jak to wygląda jak nie ejstes w humorze
Ewka w akcji to pewnie pan pikus przy Tobie wtedy..
Miałam pytac..Dziewczyny czy infolic wpływał u Was na wieksza ilośc śluzu??? Ze było go znacznie wiecej??jeszcze w niedzielę idę.
Sabina, kapturnica, Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySimba wrote:Trzeba mu było powiedziec ze w dniu w ktorym ci uschnie język jemu uschnie fiut. I wtedy ty przestaniesz pierdolic, ale on tez
Jestem zachwycona
kapturnica, Simba, moremi, Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCoś Wam napiszę. Jak okazało się, że jestem w ciąży, nagle moja córka przeprowadziła się z powrotem do mojego łóżka, mimo, że od pewnego czasu nie chciała już ze mną spać. Dziś po raz pierwszy odmówiła znowu spania ze mną i powędrowała do siebie. Sama widać wyczuła.... Normalnie jak kot Paszczy
kapturnica, moremi, Simba, Mega, Bozia3, macduska, kkisia, malgos741, Niuta, ania.g, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość