35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny - juz nawet nadrabiać nie próbuje. U nas wszystko ok, czekam na połówkowe 30 grudnia i myślę że dowiemy się wówczas płeć dziecka.
Czuję się dobrze i od paru dni czuję pierwsze delikatne ruchy maleństwa.
Bozia3, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, malgos741, gosia7122, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek , witam w klubie wkurwionych. Ja mam wszystkiego dosyc i w dupie :@Pusurek wrote:Nie widzialam Simby. Wkurwa mam w ogole, dola tez i jeszcze okres. I niech chuj swieta strzeli.
tak na zmiane. Witam sie na marginesie
nick nieaktualny, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj biedne laski jesteście, proponuje kielicha na rozluźnienie...
PS tez mam wkurwa i wysokie ciśnienie
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Slash, super

Wkurwione, w takim razie ten post z dedykacją dla Andżeja jest też dla Was :*
Z dzisiejszego monitoringu - endo 6,3, jajko uwolnione, od dzisiaj estrofem, luteina i acard.
Bozia3, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, ComeToMeBaby, malgos741, slash, nick nieaktualny, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Totalna bzdura jeśli chodzi o wpływ na fałszowanie badań jesli sa pobrane z prawej ręki...Pobieraja z tej ,na której najlepiej widać żyły albo im najwygodniej...ComeToMeBaby wrote:
dziewczyny- co z tym kłuciem w prawą rękę? bo nie wiem, czy wogóle prosić o to.
moremi, gretka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny