35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem co u Was przez cały dzień bo przygotowywałam się do przyspieszonej wigilii z moim ojcem. Jak zwykle między świętami a nowym rokiem będzie gdzieś daleko ode mnie. Właśnie wróciłam i było cudownie. Uwielbiam te chwile kiedy nie jest "publiczny" i jest zwykłym sobą. Jest mnóstwo ciepła, śmiechu i miłości. Gdyby tak czas mógł się zatrzymać na tych chwilach trochę dłużej.
Sabina, Simba, moremi, Bozia3, macduska, kkisia, Mega, Iwone, Mala79, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Nie wiem co u Was przez cały dzień bo przygotowywałam się do przyspieszonej wigilii z moim ojcem. Jak zwykle między świętami a nowym rokiem będzie gdzieś daleko ode mnie. Właśnie wróciłam i było cudownie. Uwielbiam te chwile kiedy nie jest "publiczny" i jest zwykłym sobą. Jest mnóstwo ciepła, śmiechu i miłości. Gdyby tak czas mógł się zatrzymać na tych chwilach trochę dłużej.
Powiedz ze to Kazik Staszewski!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 21:11
Sabina, moremi, Pusurek, Bozia3, macduska, kkisia, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Fasolinki albo dzidzi
Nie nakręcajcie się, bo nie nastawiamy się w tym cyklu. Ten jest obserwacyjny. Zobaczymy w kolejnym co i jak. @ przypada mi na 3 stycznia, czyli tak jak zaczął się mój najdłuższy cykl ciążowy.kapturnica, Simba, kkisia, malgos741, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Kurwa. Mam dobry humor, ale nie oznacza to aż takiej tolerancji dla fasolinek i pierdolinek.
Nie nakręcajcie się, bo nie nastawiamy się w tym cyklu. Ten jest obserwacyjny. Zobaczymy w kolejnym co i jak. @ przypada mi na 3 stycznia, czyli tak jak zaczął się mój najdłuższy cykl ciążowy.Sabina, moremi, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kurwa. Mam dobry humor, ale nie oznacza to aż takiej tolerancji dla fasolinek i pierdolinek.
Nie nakręcajcie się, bo nie nastawiamy się w tym cyklu. Ten jest obserwacyjny. Zobaczymy w kolejnym co i jak. @ przypada mi na 3 stycznia, czyli tak jak zaczął się mój najdłuższy cykl ciążowy.Sabina, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Trzeba mu było powiedziec ze w dniu w ktorym ci uschnie język jemu uschnie fiut. I wtedy ty przestaniesz pierdolic, ale on tez
ale zyczylam mu wesołych świąt
Sabina, moremi, kkisia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obejrzałam Ide. Kulesza naprawde niezła, ale zeby sie rozplywac nad tym filmem? Przesada. Na szczescie krótki.
A teraz sobie wrzuciłam lastkristmasWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 21:37
Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość