35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a propo kup..
tu pytanie do mam.. jak radziłyście sobie z przewijaniem?
ja od jakiegoś czasu zrobiłam się "obrzydliwa" i z wiekiem mi się pogłebia
czasami jak sprzątam po psie to dorzucam coś od siebie..
czy przy dziecku jak się sfajda nie ma tego problemu ..hormony, śmony te sprawy?caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja nie miałam problemu - a też się tego bałam..Wcześniej brzydził mnie ten zapach w innych domach- pomieszanych gówien dziecięcych z mlekiem, sikami itp....
Ale przy własnym mi zupełnie przeszło - mogłam go wąchać godzinami..oczywiście najlepiej po kąpieli i oliwkach....ale w innych konfiguracjach też...
ale skoro mowisz, ze przy wlasnym przechodzi, to jest jakas nadzieja ze sie nie porzygam
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc. Ale sie rozkrecilyscie. Reni korzystaj i otwieraj kramik z zabawkami - moze zolnierzyk ktoras sie zainteresuje. Idz na calosc!!!!!!!!! Ja tez mam nowinke jesli chodzi o moja corcie -najstarsza. W dobie kryzysu znalazla prace. Narazie to staz ale z perspektywa zatrudnienia. Na pysku zarysowal sie rogal od ucha do ucha. Po liceum poszla na studia ale nie wyszlo( bardziej interesowala sie chlopakiem niz nauka), caly czas namawiam ja na jakis kierunek ale mloda mowi ze z jej aspiracjami nie ma kierynku. Chyba za czesto ogladala Ferdka Kiepskiego. A teraz ten telefon ze stazem. Super sprawa
Zawsze jej mowilam - jak cos chcesz to i mozesz!!!!!!! To motto wam takze przesylam....chcemy =mozemy:-)
Bursztyn, caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
Promyk -
Iza testuj dziewczyno testuj nie masz nic do stracenia ,no chyba ze kase na test. Zyskasz bezcenna wiedze .... trzymam kciuki i juz nie moge sie doczekac jutra:-) moze w loterii zielonych kropek tobie przypadl bonus
caffe, samira, iza37, inessa lubią tę wiadomość
Promyk -
Bozia3 wrote:mam to samo.... nawet sobie tak zaplanowałam swój ślub kiedyś...że w białej kiecce latałam do klopa i zarzucałam ja sobie na głowę, jednocześnie zmieniając to i owo w gaciach....
no miałam to samo
dostałam w dniu ślubu i siostra moja świadkowa latała ze mną do kibla trzymała kieckę z przodu tak żeby mi fryza nie popsuła hahaha
caffe, samira, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no miałam to samo
dostałam w dniu ślubu i siostra moja świadkowa latała ze mną do kibla trzymała kieckę z przodu tak żeby mi fryza nie popsuła hahaha
To w noc poślubną zamiast torreadorem, to bykiem byłas ?Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:To w noc poślubną zamiast torreadorem, to bykiem byłas ?
a propo byka i pracy
tata mi opowiadał:
kiedyś jak był obowiązek pracy i milicja czy zomo (nie pamiętam) potrafiła wylegitymować typa i jak nie miał pracy to zamknąć go.
No i podjeżdza auto
tata stoi z kolegami; podchodzą sprawdzają dokumenty i pytają się jednego dlaczego nie pracuje
a on, że nie może znaleźć pracy w swoim zawodzie
a oni a jaki jest twój zawód
odpowiedział: torreador
i go spałowaliKasik303, caffe, bliska77, Bursztyn, iza37, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a propo byka i pracy
tata mi opowiadał:
kiedyś jak był obowiązek pracy i milicja czy zomo (nie pamiętam) potrafiła wylegitymować typa i jak nie miał pracy to zamknąć go.
No i podjeżdza auto
tata stoi z kolegami; podchodzą sprawdzają dokumenty i pytają się jednego dlaczego nie pracuje
a on, że nie może znaleźć pracy w swoim zawodzie
a oni a jaki jest twój zawód
odpowiedział: torreador
i go spałowali
hahahaha, dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 12:02
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-