35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:a propo byka i pracy
tata mi opowiadał:
kiedyś jak był obowiązek pracy i milicja czy zomo (nie pamiętam) potrafiła wylegitymować typa i jak nie miał pracy to zamknąć go.
No i podjeżdza auto
tata stoi z kolegami; podchodzą sprawdzają dokumenty i pytają się jednego dlaczego nie pracuje
a on, że nie może znaleźć pracy w swoim zawodzie
a oni a jaki jest twój zawód
odpowiedział: torreador
i go spałowaliinessa lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:ja nie miałam z tym najmniejszych problemów, w końcu kupa to ludzka rzecz, każdy z nas ja robi, nawet najgorętsze laski świata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 12:38
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje córce, teraz tak cięzko o dobrą posadę.moja corka też z nauka na bakier ale pracuje...to taka minimalistka:)
Apropo mojego testu kasy mi nie żal, zatestuje jutro:)
motto oki<3promyk wrote:Czesc. Ale sie rozkrecilyscie. Reni korzystaj i otwieraj kramik z zabawkami - moze zolnierzyk ktoras sie zainteresuje. Idz na calosc!!!!!!!!! Ja tez mam nowinke jesli chodzi o moja corcie -najstarsza. W dobie kryzysu znalazla prace. Narazie to staz ale z perspektywa zatrudnienia. Na pysku zarysowal sie rogal od ucha do ucha. Po liceum poszla na studia ale nie wyszlo( bardziej interesowala sie chlopakiem niz nauka), caly czas namawiam ja na jakis kierunek ale mloda mowi ze z jej aspiracjami nie ma kierynku. Chyba za czesto ogladala Ferdka Kiepskiego. A teraz ten telefon ze stazem. Super sprawaZawsze jej mowilam - jak cos chcesz to i mozesz!!!!!!! To motto wam takze przesylam....chcemy =mozemy:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 12:39
inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasik303 wrote:a propo pracy... to juz 13 a ja nic nie zrobilam, tzn pracuje ale na Ovufriend
to tez jakas czynnosc
Jeszcze 3 godz i weekendno wlasnie i co tu robic
iza37, Bursztyn, inessa, grosza, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Jest takie powiedzenie "dzieci jak bąki, znosi się tylko swoje". Tak więc Twoje dziecko będzie najpiękniejsze, najsłodsze i nawet jak się zesra to i tak jego kupa będzie pachniała różamiitp.
Reni wrote:a propo kup..
tu pytanie do mam.. jak radziłyście sobie z przewijaniem?
ja od jakiegoś czasu zrobiłam się "obrzydliwa" i z wiekiem mi się pogłebia
czasami jak sprzątam po psie to dorzucam coś od siebie..
czy przy dziecku jak się sfajda nie ma tego problemu ..hormony, śmony te sprawy?Bursztyn, inessa, samira, promyk, Reni, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOOOOOO maaaaaaaaaatttttttkkkkoooooooo!!!!!
Ile Wy napisałyście a jak ja się pojawie to oczywiście już tu nikogo nie bedzie
Jak Was czytam to buzia mi się śmieje od ucha do brzucha
Dobrego popołudnia życzę i weekendu. U nas bardzo ciepło rano popadało a do 10 słneczko świeci
Rani czekamy na wiadomości.
Iza testuj już dziś prosimy
Ja mam podwyższona tempke a rano było mi niedobrze. Hania dała mi dzisiaj w kość Swoją ruchliwością jest bardzo radosna ale tak żywa,że ufufufuf no i tak kocha ciocie,że jak przyjde rano top dwie kupy są wciągu godzinyJest kochana chciałąbym się Nią zarazzić
Bursztyn, samira, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTestuj, testuj Inessa
mam nadzieje ze weekend bedzie usmiechniety
inessa wrote:OOOOOO maaaaaaaaaatttttttkkkkoooooooo!!!!!
Ile Wy napisałyście a jak ja się pojawie to oczywiście już tu nikogo nie bedzie
Jak Was czytam to buzia mi się śmieje od ucha do brzucha
Dobrego popołudnia życzę i weekendu. U nas bardzo ciepło rano popadało a do 10 słneczko świeci
Rani czekamy na wiadomości.
Iza testuj już dziś prosimy
Ja mam podwyższona tempke a rano było mi niedobrze. Hania dała mi dzisiaj w kość Swoją ruchliwością jest bardzo radosna ale tak żywa,że ufufufuf no i tak kocha ciocie,że jak przyjde rano top dwie kupy są wciągu godzinyJest kochana chciałąbym się Nią zarazzić
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blondynka wrote:hej dziewczynki
ja nadal nad morzem w sanatorium, pogoda piękna, lekko się przypiekłam))
Dziś powtórzyłam betę po 48 h i jutro będzie wynik.
Ale się denerwuję.
Trzymajcie kciuki plissssss........inessa lubi tę wiadomość
-
normalnie nfz mnie ponownie załamał !!!
wiecie na kiedy mam termin badania hsg - 19 sierpnia -byłby 10 ale mam wyjazd- i straciłam tam prawie 1,5 choć przedemną była tylko 1 osoba porażka szukam innego miejsca choć to było najlepsze mi znane
porażka totalnasamira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny