35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie no widzi dobrze
ale wczoraj kiepsko się czułam i jeszcze do męża mówiłam, że muszę delikatnie chodzić, bo mam tkliwy jajnik.
Tzn. nie kłuło mnie ale był taki jakiś wrażliwy czyli możliwe, ze wtedy właśnie jajko się znosiło
nieźle
inessa, anna maria, grosza, polarmiś, samira lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie no widzi dobrze
ale wczoraj kiepsko się czułam i jeszcze do męża mówiłam, że muszę delikatnie chodzić, bo mam tkliwy jajnik.
Tzn. nie kłuło mnie ale był taki jakiś wrażliwy czyli możliwe, ze wtedy właśnie jajko się znosiło
nieźle
Ale serduszko bylo, co?inessa, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Ale serduszko bylo, co?
nie bo kazał czekać do dzisiaj
powiedział, że jajko do 48 godz czeka więc kazał mi pędzić do domu i dopaść męża. Dzisiaj i jutro mam go atakować
a od 17dc do 26dc mam brać duphastoninessa, anna maria, megan8, promyk lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie bo kazał czekać do dzisiaj
powiedział, że jajko do 48 godz czeka więc kazał mi pędzić do domu i dopaść męża. Dzisiaj i jutro mam go atakować
a od 17dc do 26dc mam brać duphastoninessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Kochane Forumowiczki
Znów troszkę do nadrobienia, dziś rano jak wstałam to miałam ochotę włączyć kompa i poczytać, ale nie zdążyłabym do pracy hihihihi. Ale miałam dziś okropne sny
U mnie dziś tempa troszkę spadłą 36,8. Uzupełnię wykresik.
Agafbh – gratulacje, pomalutku do celu i kg znikną.
Olena – a może lepiej uzupełnić brak żelaza naturalnymi produktami:szpinak, pestki dyni. Ja też zawsze miałam Fe poniżej, a od jakiegoś czasu starałąm się jesc odpowiednie produkty i codziennie wypijałam multiwitaminę taką rozpuszczalną plusszzz i chyba to wszystko pomogło bo teraz jest ok.
Reni – to teraz działaj z mężem, działaj. Na co jest ten duphston?
Iza – meliskę pij meliskę , gratulacje dla córki. Nie tylko nie Natanek !!!!
Kasik – nic się nie martw, wszystko się ułoży.
Bursztyn – widzę że Twoje sny w nocy też nie próżnują.
Bozia – ja na maturze wiele lat temu pisałam interpretację wierszy, ale tak jak Bozia ma zdolności interpretacji snów to matura byłaby na celujący.
Promyk – również gratulację dla córci.
Przepraszam te które pominęłam z imienia.
inessa, anna maria, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo tak jak ja i kocham ten telefon choć "plecki" już jej odpadają nie chcę innego telefonu.
Bursztyn wrote:no tak, pod tym wzgledem jestem sredniowiecze, nawet telefon mam prymitywny, 7- letnia Motoroleinessa, anna maria, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny