35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:OOOOOO maaaaaaaaaatttttttkkkkoooooooo!!!!!
Ile Wy napisałyście a jak ja się pojawie to oczywiście już tu nikogo nie bedzie
Jak Was czytam to buzia mi się śmieje od ucha do brzucha
Dobrego popołudnia życzę i weekendu. U nas bardzo ciepło rano popadało a do 10 słneczko świeci
Rani czekamy na wiadomości.
Iza testuj już dziś prosimy
Ja mam podwyższona tempke a rano było mi niedobrze. Hania dała mi dzisiaj w kość Swoją ruchliwością jest bardzo radosna ale tak żywa,że ufufufuf no i tak kocha ciocie,że jak przyjde rano top dwie kupy są wciągu godzinyJest kochana chciałąbym się Nią zarazzić
mnie też taka zgaga zawsze przed @ chwyta i teraz też
tak małe dzieci są absorbujące ale nie daj się jej wykorzystywać bo od razu wychwyci i zacznie z tego korzystać.Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:normalnie nfz mnie ponownie załamał !!!
wiecie na kiedy mam termin badania hsg - 19 sierpnia -byłby 10 ale mam wyjazd- i straciłam tam prawie 1,5 choć przedemną była tylko 1 osoba porażka szukam innego miejsca choć to było najlepsze mi znane
porażka totalnagrosza, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja lubię wiedzieć który dc bo lubię wiedzieć kiedy bedzie @
zawsze planuje wyjazdy, urlopy tak, żeby było już po nigdy przed bo chodzę i się denerwuję, że przyjdzie @ jak nie będe miała miała pod ręką wc
no i ..
zawsze jest tak, że dostaję @ pierwszego dnia wyjazdu hahahahaha takie są moje wyliczenia, szczególnie jeśli chodzi o kilka miesięcy do przodu hahah
inessa lubi tę wiadomość
-
samira wrote:porażka na całego ,znam to z własnych przeżyć z NFZtem
inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:no rozpisały się koleżanki dzisiaj !!
mnie też taka zgaga zawsze przed @ chwyta i teraz też
tak małe dzieci są absorbujące ale nie daj się jej wykorzystywać bo od razu wychwyci i zacznie z tego korzystać.
A badania masakra jakaś ale wiesz jak chcesz gdzie indziej to szybko szukaj bo wiesz szpitale mają wakacje
grosza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Samirka a rejestrowałaś się kiedy w 2 miejscach na to samo badanie - czy oni mają jakiś na to pogląd ? wiadomo jak dadzą mi gdzieś krótszy termin to z tego pierwszego zrezygnuję
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj tematy obcykane tj.@ i testy. Ale mamy takze nowisci tematyczne czyli kupy
Moja starsza cora gdy by la malutka nalezala do tej grupy spokojnych dzieciatek- gdy byla glodna to po jakims czasie kwilila, noce mialysmy obie przespane poprostu ideal ( jak na pierwsze dziecko). Ale pewnego pieknego dnia tak sie obsra...matko na sama mysl mam niesmak. Przod-po pachy,tyl -po kark...nawet przelecialo do stopek. A to cale zloto w czasie snu...! Poprostu zdziczalam-nie wiedzialam jak sie za nia zabrac:-) wzielam 3 pieluchy, wylozylam wanne i dokonalam cudu
inessa, samira, megan8, Jolka76 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
dzisiaj już tylko na usg było ciałko żółte.. ale dziwne, ze temp nie skoczyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 16:08
inessa, anna maria, samira, bliska77 lubią tę wiadomość