X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po tym humorzystym poranku przez ta glupia @ poludnie zapowiada sie optymistyczniej :) dzieki dziewczyny za fajne slowa
    Moja corka dzisiaj rano mi cos fajnego powiedziala 'Mamo aby marzenie moglo sie spelnic najpierw musisz zaczac marzy'
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki
    chociaz pogoda za onem ponura to Wy i tak nastawiacie pozytywnie z samego rana :) Jakie ja mam popieprzone sny ostatnio.... Najpierw snilo mi sie, ze siedzialam w kuchni w szlafroku a moj promotor gotowal obiad i pytal sie co bym zjadla a ja pisalam prace 2okulary.gif

A potem zmiana kadru i sni mi sie ze znowu musze opiekowac sie niemowlakiem- chlopiec, ale zapominam o nim na caly dzien , okazuje sie ze on sobie nadal smacznie spi i musze mu tylko zmienic pieluche-czego nigdy w zyciu nie robilam i namawiam meza do wykonania tej czynnosci :)

Iza, testuj , trzymam kciuki!
    Kasik, zdecydowanie za wczesnie na zalamke, probuje sie tutaj do skutku :)

Reni, Bursztyn, bliska77, caffe, promyk, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślałam, że jestem od śmigła ale widać, że jesteście jeszcze większe wariatki 035.gif
    Bursztyn wrote:
    nie ma innego wyjscia, bo z Reni wyraznie cos sie dzieje... 2smiech.gif

Bursztyn, bliska77, caffe, promyk, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Wcale nie popieprzone tylko prorocze:
    praca pójdzie jak z płatka
    syn będzie już wkrótce
    :):):)

Iza, no i wyjasnilas mi to prosto i wyraznie a ja Z.Freuda juz do tego zaczelam wciagac :D

bliska77, caffe, iza37, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki
    chociaz pogoda za onem ponura to Wy i tak nastawiacie pozytywnie z samego rana :) Jakie ja mam popieprzone sny ostatnio.... Najpierw snilo mi sie, ze siedzialam w kuchni w szlafroku a moj promotor gotowal obiad i pytal sie co bym zjadla a ja pisalam prace 2okulary.gif

A potem zmiana kadru i sni mi sie ze znowu musze opiekowac sie niemowlakiem- chlopiec, ale zapominam o nim na caly dzien , okazuje sie ze on sobie nadal smacznie spi i musze mu tylko zmienic pieluche-czego nigdy w zyciu nie robilam i namawiam meza do wykonania tej czynnosci :)

Iza, testuj , trzymam kciuki!
    Kasik, zdecydowanie za wczesnie na zalamke, probuje sie tutaj do skutku :)
    czyżby prorocze sny......

caffe, iza37, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czyli ten dzisiejszy olać i zaznaczyć, że ujemny?
    czy zostawić?
    Ja bym zostawiła - przecież możesz mieć kilka dni na plusie - przynajmniej będziesz wiedzieć kiedy się zaczyna cała akcja....

Reni, caffe, iza37, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Iza, no i wyjasnilas mi to prosto i wyraznie a ja Z.Freuda juz do tego zaczelam wciagac :D
    Freud to by powiedział, że lecisz na promotora i chciałabyś uprawiać z nim seks w kuchni na stole w szlafroku pośród jedzenia...jakieś winogrona i ser może? hmmm no a dziecko to obowiązki, więc jesteś leniwa i niech kupami i kąpaniem zajmie się mąż, a Ty w tym czasie...z tym promotorem w kuchni..;)

caffe, Reni, promyk, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czyli ten dzisiejszy olać i zaznaczyć, że ujemny?
    czy zostawić?

Reni, ja jak poprzednio zaszlam w ciążę to kreska nigdy nie była ani tak samo, ani ciemniejsza od tej normalnej. Ja bym Ci się radziła trzymać tego co gin powie, ale dla orientacji zrobić jeszcze test dzisiaj wieczorem i jutro, żebyś wiedziała czy u Ciebie w ogóle będzie zmieniała kolory na te wg instrukcji.

Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    czyżby prorocze sny......
    hmm....wkrotce sie okaze ;)

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet nie wiem, który dzień cyklu dzisiaj mam i jest mi z tym dobrze :P

Kasik303, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Freud to by powiedział, że lecisz na promotora i chciałabyś uprawiać z nim seks w kuchni na stole w szlafroku pośród jedzenia...jakieś winogrona i ser może? hmmm no a dziecko to obowiązki, więc jesteś leniwa i niech kupami i kąpaniem zajmie się mąż, a Ty w tym czasie...z tym promotorem w kuchni..;)
    Boziaaaaa !!!!! buhahahaha !!! Rozwalilas mnie tym !!!!! :D Najlepsza interpretacja ever !!!!2smiech2.gif

co prawda gosc jest troche za stary- mimo ze lubie starszych- to jednak...ale gdyby o siebie zadbal, to powiedzmy ze ma potencjal, nie wiem jak z potencja.... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 11:01

iza37, caffe, promyk, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To też jest jakiś sposób...

caffe, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Boziaaaaa!!!!! Rozwalilas mnie tym!!!!! Najlepsza iterpretacja ever !!!!2smiech2.gif

co prawda gosc jest troche za stary- mimo ze lubie starszych- to jednak...ale gdyby o siebie zadbal, to powiedzmy ze ma potencjal, nie wiem jak z potencja.... ;)
    A nie mówiłam...:)

caffe, promyk, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    i bardzo dobrze!!! ta info nie jest Ci do nicego potrzebna, baw sie na calego :)

iza37, caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A nie mówiłam...:)
    no....z tymi pieluchami i kupami i lenistwem to dokladnie tak jak mowisz... ;) no i zostalam rozszyfrowana 2gwizd.gif

caffe, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja lubię wiedzieć który dc bo lubię wiedzieć kiedy bedzie @
    zawsze planuje wyjazdy, urlopy tak, żeby było już po nigdy przed bo chodzę i się denerwuję, że przyjdzie @ jak nie będe miała miała pod ręką wc :-/

no i ..

zawsze jest tak, że dostaję @ pierwszego dnia wyjazdu hahahahaha takie są moje wyliczenia, szczególnie jeśli chodzi o kilka miesięcy do przodu hahah

iza37, caffe, bliska77, polarmiś, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tu widzę Bursztynku, że do Ciebie też trzeba podesłać kaplan.gif
    od snów się zaczyna

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    zawsze planuje wyjazdy, urlopy tak, żeby było już po nigdy przed bo chodzę i się denerwuję, że przyjdzie @ jak nie będe miała miała pod ręką wc :-/

no i ..

zawsze jest tak, że dostaję @ pierwszego dnia wyjazdu hahahahaha takie są moje wyliczenia, szczególnie jeśli chodzi o kilka miesięcy do przodu hahah
    mam to samo.... nawet sobie tak zaplanowałam swój ślub kiedyś...że w białej kiecce latałam do klopa i zarzucałam ja sobie na głowę, jednocześnie zmieniając to i owo w gaciach....:)

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propo kup..
    tu pytanie do mam.. jak radziłyście sobie z przewijaniem?
    ja od jakiegoś czasu zrobiłam się "obrzydliwa" i z wiekiem mi się pogłebia
    czasami jak sprzątam po psie to dorzucam coś od siebie..
    czy przy dziecku jak się sfajda nie ma tego problemu ..hormony, śmony te sprawy?

bliska77, Bursztyn, samira, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a propo kup..
    tu pytanie do mam.. jak radziłyście sobie z przewijaniem?
    ja od jakiegoś czasu zrobiłam się "obrzydliwa" i z wiekiem mi się pogłebia
    czasami jak sprzątam po psie to dorzucam coś od siebie..
    czy przy dziecku jak się sfajda nie ma tego problemu ..hormony, śmony te sprawy?
    ja nie miałam problemu - a też się tego bałam..Wcześniej brzydził mnie ten zapach w innych domach- pomieszanych gówien dziecięcych z mlekiem, sikami itp....
    Ale przy własnym mi zupełnie przeszło - mogłam go wąchać godzinami..:) oczywiście najlepiej po kąpieli i oliwkach....ale w innych konfiguracjach też...:)

Reni, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

no i ..

Ja zawsze stosowałam antykoncep. więc jak się kończyły to wiedziałam kiedy przyjdzie @.

Teraz nie biorę bo przyjmujemy ewentualność ciąży, ale nie mam jakiś stresów z tym związanych, że latam i zaglądam czy już jest czy nie. Będzie to będzie, nie będzie to będę dociekała czemu nie ma. martwiłam się tylko o 1 i 2 po poronieniu, teraz mam to gdzieś.

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 618 619 620 621 622 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ