35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPo tym humorzystym poranku przez ta glupia @ poludnie zapowiada sie optymistyczniej
dzieki dziewczyny za fajne slowa
Moja corka dzisiaj rano mi cos fajnego powiedziala 'Mamo aby marzenie moglo sie spelnic najpierw musisz zaczac marzy'
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
chociaz pogoda za onem ponura to Wy i tak nastawiacie pozytywnie z samego ranaJakie ja mam popieprzone sny ostatnio.... Najpierw snilo mi sie, ze siedzialam w kuchni w szlafroku a moj promotor gotowal obiad i pytal sie co bym zjadla a ja pisalam prace
A potem zmiana kadru i sni mi sie ze znowu musze opiekowac sie niemowlakiem- chlopiec, ale zapominam o nim na caly dzien , okazuje sie ze on sobie nadal smacznie spi i musze mu tylko zmienic pieluche-czego nigdy w zyciu nie robilam i namawiam meza do wykonania tej czynnosci
Iza, testuj , trzymam kciuki!
Kasik, zdecydowanie za wczesnie na zalamke, probuje sie tutaj do skutkuReni, Bursztyn, bliska77, caffe, promyk, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
chociaz pogoda za onem ponura to Wy i tak nastawiacie pozytywnie z samego ranaJakie ja mam popieprzone sny ostatnio.... Najpierw snilo mi sie, ze siedzialam w kuchni w szlafroku a moj promotor gotowal obiad i pytal sie co bym zjadla a ja pisalam prace
A potem zmiana kadru i sni mi sie ze znowu musze opiekowac sie niemowlakiem- chlopiec, ale zapominam o nim na caly dzien , okazuje sie ze on sobie nadal smacznie spi i musze mu tylko zmienic pieluche-czego nigdy w zyciu nie robilam i namawiam meza do wykonania tej czynnosci
Iza, testuj , trzymam kciuki!
Kasik, zdecydowanie za wczesnie na zalamke, probuje sie tutaj do skutkucaffe, iza37, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czyli ten dzisiejszy olać i zaznaczyć, że ujemny?
czy zostawić?Reni, caffe, iza37, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Iza, no i wyjasnilas mi to prosto i wyraznie a ja Z.Freuda juz do tego zaczelam wciagac
caffe, Reni, promyk, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czyli ten dzisiejszy olać i zaznaczyć, że ujemny?
czy zostawić?
Reni, ja jak poprzednio zaszlam w ciążę to kreska nigdy nie była ani tak samo, ani ciemniejsza od tej normalnej. Ja bym Ci się radziła trzymać tego co gin powie, ale dla orientacji zrobić jeszcze test dzisiaj wieczorem i jutro, żebyś wiedziała czy u Ciebie w ogóle będzie zmieniała kolory na te wg instrukcji.Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Freud to by powiedział, że lecisz na promotora i chciałabyś uprawiać z nim seks w kuchni na stole w szlafroku pośród jedzenia...jakieś winogrona i ser może? hmmm no a dziecko to obowiązki, więc jesteś leniwa i niech kupami i kąpaniem zajmie się mąż, a Ty w tym czasie...z tym promotorem w kuchni..
Najlepsza interpretacja ever !!!!
co prawda gosc jest troche za stary- mimo ze lubie starszych- to jednak...ale gdyby o siebie zadbal, to powiedzmy ze ma potencjal, nie wiem jak z potencja....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 11:01
iza37, caffe, promyk, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
caffe, promyk, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
a ja lubię wiedzieć który dc bo lubię wiedzieć kiedy bedzie @
zawsze planuje wyjazdy, urlopy tak, żeby było już po nigdy przed bo chodzę i się denerwuję, że przyjdzie @ jak nie będe miała miała pod ręką wc
no i ..
zawsze jest tak, że dostaję @ pierwszego dnia wyjazdu hahahahaha takie są moje wyliczenia, szczególnie jeśli chodzi o kilka miesięcy do przodu hahahiza37, caffe, bliska77, polarmiś, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja lubię wiedzieć który dc bo lubię wiedzieć kiedy bedzie @
zawsze planuje wyjazdy, urlopy tak, żeby było już po nigdy przed bo chodzę i się denerwuję, że przyjdzie @ jak nie będe miała miała pod ręką wc
no i ..
zawsze jest tak, że dostaję @ pierwszego dnia wyjazdu hahahahaha takie są moje wyliczenia, szczególnie jeśli chodzi o kilka miesięcy do przodu hahahcaffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
a propo kup..
tu pytanie do mam.. jak radziłyście sobie z przewijaniem?
ja od jakiegoś czasu zrobiłam się "obrzydliwa" i z wiekiem mi się pogłebia
czasami jak sprzątam po psie to dorzucam coś od siebie..
czy przy dziecku jak się sfajda nie ma tego problemu ..hormony, śmony te sprawy?bliska77, Bursztyn, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a propo kup..
tu pytanie do mam.. jak radziłyście sobie z przewijaniem?
ja od jakiegoś czasu zrobiłam się "obrzydliwa" i z wiekiem mi się pogłebia
czasami jak sprzątam po psie to dorzucam coś od siebie..
czy przy dziecku jak się sfajda nie ma tego problemu ..hormony, śmony te sprawy?
Ale przy własnym mi zupełnie przeszło - mogłam go wąchać godzinami..oczywiście najlepiej po kąpieli i oliwkach....ale w innych konfiguracjach też...
Reni, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja lubię wiedzieć który dc bo lubię wiedzieć kiedy bedzie @
no i ..
zawsze jest tak, że dostaję @ pierwszego dnia wyjazdu hahahahaha takie są moje wyliczenia, szczególnie jeśli chodzi o kilka miesięcy do przodu hahah
Ja zawsze stosowałam antykoncep. więc jak się kończyły to wiedziałam kiedy przyjdzie @.
Teraz nie biorę bo przyjmujemy ewentualność ciąży, ale nie mam jakiś stresów z tym związanych, że latam i zaglądam czy już jest czy nie. Będzie to będzie, nie będzie to będę dociekała czemu nie ma. martwiłam się tylko o 1 i 2 po poronieniu, teraz mam to gdzieś.bliska77, inessa lubią tę wiadomość