35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasik wiem jak to jest z tymi nastrojami naszymi. Mój mąż też ma tego czasami już dość a tym bardziej ze ja i moje córy mamy mniej więcej o tej samej porze.On ma przesrane hahha.ja tez już chciałam odpuścić ale dziewczyny z forum mnie tak nastroiły, ze nie ma mowy!!!!To jest moje marzenie i właśnie ze je spełnię!!!trzymaj się kochana i nie poddawaj się!!!Kasik303 wrote:Witajcie dziewczynki
Poranek nie zaciekawy bo nadeszla @
znowu co 24 dni !!! czy ziolka, herbatki i B6 poki co nie dzialaja
a do tego sprzeczka z ukachanym o te wszystkie moje nastroje, objwy etc...kurde mysle sobie zeby moze odpuscic sobie i pogodzic sie z tym co jest...
Milego dzionka wszystkimReni, Kasik303, polarmiś, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Ovu wyznaczyło mi termin @ na 17-stego,pewnie tak właśnie przylezie bo dziś 45dc i nic się nie dzeje, ja pierdziele,patrzcie na mój wykres, nie wiem czy Natanek nie moczył w tym rąk???
polarmiś, caffe, Bursztyn, bliska77, promyk, Sylwia78, inessa lubią tę wiadomość
-
gdzieś na forum wyczytałam, że dziewczyna miała cykl 136 dniowy więc Iza nie jest u Ciebie jeszcze źle
życzę Ci, żeby szybko się ten skończył i zaczął się nowy 28 dniowy
iza37 wrote:Ovu wyznaczyło mi termin @ na 17-stego,pewnie tak właśnie przylezie bo dziś 45dc i nic się nie dzeje, ja pierdziele,patrzcie na mój wykres, nie wiem czy Natanek nie moczył w tym rąk???Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 09:04
iza37, caffe, Bursztyn, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Dzieki Iza, az mi normalnie lzy polecialy po policzkach, kurde nie myslalam ze te starania (3 miesiace) tak mnie rozwala emocjonalnie... kiedys taka nie bylam, jak cos nie wychodzilo to zaciskalam poslady i dalej szlam a teraz...
P.S> sorki za pisownie ale nie mam polskich znakow
iza37 wrote:Kasik wiem jak to jest z tymi nastrojami naszymi. Mój mąż też ma tego czasami już dość a tym bardziej ze ja i moje córy mamy mniej więcej o tej samej porze.On ma przesrane hahha.ja tez już chciałam odpuścić ale dziewczyny z forum mnie tak nastroiły, ze nie ma mowy!!!!To jest moje marzenie i właśnie ze je spełnię!!!trzymaj się kochana i nie poddawaj się!!!iza37, caffe, Bursztyn, promyk, inessa lubią tę wiadomość
-
Mi te testy z allegro wychodziły tak ,ze obydwie kreski były takie same....Wiesz na poczatku ta druga taka jasniejsza a potem coraz ciemniejsza....Reni wrote:dziewczyny test owu wyszedł tak minimalnie jaśniejszy od tej podstawowej kreski
zaznaczać?
może te tanie testy z allegro tak mają?caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Ovu wyznaczyło mi termin @ na 17-stego,pewnie tak właśnie przylezie bo dziś 45dc i nic się nie dzeje, ja pierdziele,patrzcie na mój wykres, nie wiem czy Natanek nie moczył w tym rąk???
Iza, ty nie czekaj tylko testuj, od owulacji masz więcej niż 12 dni, spróbuj, nie bój się testować jak nic nie będzie będziesz czekała spokojnie do okresu..iza37, caffe, Bursztyn, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
zaznaczyłam go, żebym nie zapomniała
i owu poinformowało mnie, że w związku z tym testem owulacja może nastąpić dzisiaj, jutro lub w ciągu dwóch dni.. hmm
poczekam jeszcze na opinię grzebtusiacaffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Zatestuję w niedzielę oki?Chyba ze @ przylezie:) Masz rację-boje sie:)
polarmiś wrote:Iza, ty nie czekaj tylko testuj, od owulacji masz więcej niż 12 dni, spróbuj, nie bój się testować jak nic nie będzie będziesz czekała spokojnie do okresu..caffe, bliska77, promyk, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia78 wrote:to jestem ale widze ze tutaj cisza ale to dobrze ,wszystkie dzialaja;-)
Inesko doczekasz swojego maleństwa,zreszta jak wszystkie dziewczyny tutaj zobaczysz;-)
u mnie dzisiaj pojawil się kaszel,musze jutro zajść do apteki po jakiś syrop dla ciężarnej
a teraz uciekam ,jestem wykinczona dzisiejszymi wrazeniami
Stodal można............bliska77, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny