35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inessa - bo kiedyś wspominałaś coś o tym, że Twój organizm odrzuca jakby plemniki męża? DObrze zrozumiałam? Bo może pomogłoby CI użycie lubrykantów takich specjalnych na płodność, które budują przyjazne środowisko dla żołnierzyków
inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Inessa - bo kiedyś wspominałaś coś o tym, że Twój organizm odrzuca jakby plemniki męża? DObrze zrozumiałam? Bo może pomogłoby CI użycie lubrykantów takich specjalnych na płodność, które budują przyjazne środowisko dla żołnierzyków
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia ale u mnie to jest wina immunologi prawdopodobnie czyli moich chorób organizm wytwarza przeciwciała przeciw obcym ciałom. Dlatego lekarz powiedział,że mój organizm może uważac plemniki lub zarodek za ciało obce i niestety na to nie ma lekarstwa. Mój organizm musi poprostu"zaakceptować to ciało obce"
a jaj sie objawia? trudno powiedzieć lekarz to stwierdził po wynikacg badan hormonalnych które są wmiare ok a miałam już dwa razy testy pozytywne ale nic z tego dalej ....
Co u Was słychać?Bursztyn, promyk, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samirko uparciuszku
jesteś niemożliwa.
Co u Ciebie słychać ?
u mnie stara bieda - żyć się nie da hehe
stwierdzam ze po lecie zawsze sporo kobitek jest w ciąży dlatego widzę tu niedługo na wykresach wyrzut zielonych krop ,na swoim tez
inessa, Bursztyn, Panda, polarmiś, bliska77, Reni lubią tę wiadomość
-
to jestem ale widze ze tutaj cisza ale to dobrze ,wszystkie dzialaja;-)
Inesko doczekasz swojego maleństwa,zreszta jak wszystkie dziewczyny tutaj zobaczysz;-)
u mnie dzisiaj pojawil się kaszel,musze jutro zajść do apteki po jakiś syrop dla ciężarnej
a teraz uciekam ,jestem wykinczona dzisiejszymi wrazeniamiinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:dziewczyny macie fajny kalendarz wpisujecie dzień cyklu i datę ostatniej @ i robicie przelicz ,dla tych zaciążonych ale nie tylko
.przejrzyjcie
http://dziecko.haczewski.pl/samira, bliska77, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki, ja teraz bez laptopa bo jakis wirus mi sie przyplatal ( szkoda ze nie ten ciazowy)i mam w naprawie maszyne. Zagladam z kompa corki, a jak to mlodziez teraz , od komputera sie nie odkleja wiec ciezko mi sie wyklocic o chwilke. Naszczescie laptop juz w sobote do odbioru.
Ciesze sie bardzo Sylwiu ze moglas zobaczyc serduszko i ze dzidzia pieknie sie rozwija!
Blondynka jestem pewna ze beta bedzie super wiec sie nie zamartwiaj!
Pozdrowienia i milej serduszkowej nocki Wam zycze!samira, bliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wspaniale, trzymam kciuki by wszystko było ok.Sylwia78 wrote:dziewczyny kochane nadrobię was później,wpadlam tylko napisac ze widziałam serduszko mojego maleństwa,cudownie pikalo;-)
dostałam tez skierowanie na bezplatne badania genetyczne bo wkoncu stuka mi już 35 latbliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny