35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super ,to Jest wspaniale uczucie.Sylwia78 wrote:dziewczyny kochane nadrobię was później,wpadlam tylko napisac ze widziałam serduszko mojego maleństwa,cudownie pikalo;-)
dostałam tez skierowanie na bezplatne badania genetyczne bo wkoncu stuka mi już 35 latsamira, inessa lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziś znów po pracy zaczynam moją kochaną lekturę – Was, a znów jest co czytać. Dziękuję Wam – tu się wiele mogę od Was dowiedzieć i nauczyć. Dzis rano miałam temp 36,9 ale podskoczyła i na moim wykr pojawiła się linia pkazująca że była owulacja. Widac ten mikroskop mój coś nie taki, albo moja ślina kiepska, zobaczymy w lipcu.
1 kg na tydzień – to zdrowe odchudzanie.
Z tymi jajkami to żartujecie tutaj, czy poważnie?
Zaraz zerknę na tego bociana.pl
Bdanie AMH w którym dniu cyklu najlepiej robic? Jaki koszt tego badania? A już widzę 180 zł – trochę sporo, a może gin to zleci na NFZ?
Chyba piękne uczucie usłyszeć bicie serduszka pod serduszkiem Zyczę Wam wszystkim tego i sobie też.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 21:18
inessa, Bursztyn, megan8, Jolka76, Panda lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Mała dzisiaj troche rozdrażniona ząbki zaczynają się jej wybijac gótne na dole ma już dwa a poza tym u nas tragicznie duszno a oni mieszkają na poddaszu w kamienicy czyli prawie tak jak 3 pietro.
Jest super radosna, wesoła, mało płacze szykuje się do raczkowania a więc żywe srebro.
Dziś ja mam doła jak ją widze to mi się chce płakać, czy ja kiedykolwik to przeżyje z naszym dzieckiem?
Grosz masz ładny wykres a więc może ?!inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość
Promyk -
Sylwia78 wrote:dziewczyny kochane nadrobię was później,wpadlam tylko napisac ze widziałam serduszko mojego maleństwa,cudownie pikalo;-)
dostałam tez skierowanie na bezplatne badania genetyczne bo wkoncu stuka mi już 35 latinessa lubi tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny